Na slechte ervaringen met twee grote bedrijven heb ik dit geweldige bedrijf ontdekt. Ik ben nog niet zo vertrouwd met webwinkelen en besteld vroeger altijd via de post, maar dit bedrijf heeft echt een... Vis mer

Vorig jaar januari had ik een Businesscard Reader bij hun gekocht. Na 10 maanden ging het apparaat stuk. Één emailtje naar de klantenservice en binnen een dag kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuur... Vis mer

1. Butikk med erotiske klær
  2. Butikk for erotiske artikler
  3. Dameundertøysbutikk
  4. Butikk med sexleketøy

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Webshop voor sexy lingerie, gadgets en toys. Ruime keuze grote maten. Dames- en herenondergoed, sextoys en dvd's.

3,3

Middels

Een zeer slechte service

Ik heb een massage stoel besteld en ontvangen helaas was deze al beschadigd bij aankomst! Nu probeer ik contact te leggen en kan ik geen eens een email sturen, alles wat ik stuur word per direct terug gestuurd! Hele slechte service!!

6. desember 2023

Had wat besteld via bol.com bij…

Had wat besteld via bol.com bij fantasie blau. helaas voldeed het artikel niet aan de verwachtingen (zaagblad te klein) en wilde ik dat retourneren. Tot mijn stomme verbazing mag ik het artikel nu gewoon houden zonder te betalen. Een service die ik nog niet eerder ben tegen gekomen.

19. oktober 2023

Fantasie Blue GMBH

Fantasie Blue GMBH.
Een perfecte service. Snel antwoord. Het bestelde product wilde ik terugsturen maar ik mocht het gratis houden. Ongekende service dat ik niet eerder ben tegengekomen.

3. september 2023

Achtung unseriöser Betrieb

Achtung ! Betrieb bietet auch bei BOL.com an. Dieser Betrieb ist ein unseriös und verkauft billigproduckte aus China an. Telefonisch nicht erreichbar und bei Umtausch von der Bestellung nicht bereit sich an die Regeln zu halten.
Nicht zu empfehlen.

24. juni 2023

Wat een topwinkel

Wat een topwinkel. Bij deze mensen kun je nog vragen stellen over een product voordat je tot aanschaf overgaat. En dan wordt je niet uitgelachen, maar krijg je een serieus en degelijk advies, van een overigens zeer vriendelijke dame. Ga zo door!

14. april 2023

Ik zocht een opzetstukje voor een Magic…

Ik zocht een opzetstukje voor een Magic Wand. Dat was wel even puzzelen op de site. Ik vond echter een mogelijkheid om te chatten, en dat om 11 uur 's-avonds. Ik ben prima geholpen door een vriendelijke dame. Hier kom ik graag nog eens terug.

30. august 2018

Werd gescammed

Ze doen niks met je bestelling zodra het geld binnen is. Ze negeren ook al je mails !!!

29. september 2016

50 tinten OK

Ik was op zoek naar de officiële toys van 50 tinten grijs en nergens op voorraad. Overal neppers. Hier wel de echte gevonden en snel geleverd. Super service en duidelijke mails over de status van de order.

14. januar 2013

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis