Fair Play Online Casino Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuk casino aardige klantenservice en niet dat ik win of zo het blijf een gelukkie laaste keer had ik met andere bank gestort en werd netjes terugbetaald op me eigen bank enkel jammer van de limieten... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fair Play heeft een mooi aanbod in slots, vloeiend lopend platform op zowel mobiel als desktop. Graphics van de slots zien er haarscherp uit. Snelle uitbetaling binnen enkele seconden. Bij Fair Play e... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fair play reageert op elke negatieve reactie met hetzelfde riedeltje dat het de consument frustreert als men verliest. Fair play de waarheid is hard; er zijn betere online casino's dan julie. Deal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne website, duidelijk, gerichte en vriendelijke klantenservice. Zelf een beetje in de gaten houden hoe je speelt, zijn de winkansen hier best leuk :)

Informasjon om virksomheten

1. Kasino og veddeløp på nett
  2. Kasino
  3. Spilltjenester

Skrevet av virksomheten

Fair Play Online Casino is een officieel vergund casino in Nederland waar speelplezier, betrouwbaarheid en service samenkomen. In ons online casino speel je in een veilige en transparante omgeving, volledig volgens de Nederlandse wetgeving. Met meer dan 3000 spellen is er altijd iets te ontdekken: van populaire gokkasten en live casino games tot klassieke tafelspellen van topaanbieders. Dankzij onze aantrekkelijke bonussen haal je nog meer uit je speelervaring en deze zijn altijd duidelijk en eerlijk uitgelegd. Onze 24/7 klantenservice staat dag en nacht voor je klaar om je snel en persoonlijk te helpen. Of je nu een vraag hebt over spellen, je account of betalingen, wij zorgen ervoor dat je direct geholpen wordt. Bij Fair Play Online Casino staat vertrouwd en verantwoord spelen centraal. Met duidelijke informatie en handige tools helpen we je om controle te houden en zorgeloos te genieten van alles wat ons online casino te bieden heeft. Speel veilig, speel verantwoord en ontdek waarom steeds meer spelers kiezen voor Fair Play Online Casino. WAT KOST GOKKEN JOU? STOP OP TIJD. 18+

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

285 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super snelle uitbetaling

21. februar 2026

Bedankt voor je review Henry! 🤩

Betalingen staan inderdaad bijna altijd binnen een paar minuten op je rekening (en soms zelfs nog sneller!)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijk uitleg en duidelijke…

Duidelijk uitleg en duidelijke waarschuwing over het gevaar van gokken.

20. februar 2026

Svar fra Fair Play Online Casino

Bedankt voor je review Kevin!

Bij Fair Play hebben we een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring hoog in het vaandel staan en vinden het super om te lezen dat je dit ook zo ervaart.

We wensen je nog heel veel verantwoord speelplezier! 🎰🍀

Prettig casino

Prettig casino, nooit problemen. Vlotte uitbetaling.

Bedankt voor je review Gerjo! 🤩

We werken iedere dag weer met veel plezier en enthousiasme om je een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring te bieden en vinden het super om dat op deze manier van je terug te horen.

Voorlopig wel

Voorlopig wel

Svar fra Fair Play Online Casino

Dat is fijn om te horen Johan!

We staan 24/7 klaar om je te helpen met vragen en wensen je nog heel veel speelplezier! 🎰🍀

Beste snelle uitbetaling 🦾

Bedankt voor je review Emrah! 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed casino behulpzaam en betalen snel…

Goed casino behulpzaam en betalen snel uit
Zijn zeer klantvriendelijk

16. februar 2026

Bedankt voor je review Helena Maria! 🤩

We staan 24/7 klaar om je te helpen met vragen en zijn blij te horen dat je dat ook als prettig ervaren hebt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb heerlijk gespeeld en ook nog…

Ik heb heerlijk gespeeld en ook nog eens gewonnen

10. februar 2026

Svar fra Fair Play Online Casino

Dankjewel voor je review Ferry en veel plezier met je winst! 🤩

Geld weg brengen

Bizar. Ben nieuwe klant en nu al dik 800 euro kwijt aan 1 enkele slot kast. met geen enkel vooruitzicht op de kans iets terug te winnen. Kom niet hoger dan 150 euro en dan zakt ie opnieuw naar nul en moet je weer vanaf nul spelen. Zetten je ook iedere keer als ware op nieuwe kast waardoor je weer opnieuw begint.
Waarschuwing speel niet bij Fairplay want bizar dat ze alleen maar innen. Ervaring bij Holland Casino en Jacks zijn stuk beter. Daar gaat het er eerlijker aan toe.

6. februar 2026

Beste Marcel,

Wat jammer te horen dat je helaas niks hebt gewonnen.
Bij Fair Play hebben we een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring hoog in het vaandel staan.

Het is echter goed te weten dat alle spellen werken met een gecertificeerde Random Number Generator (RNG). Dit betekent dat elke spin volledig willekeurig is en eerdere resultaten geen enkele invloed hebben op toekomstige uitkomsten.

Desalniettemin wensen we je meer geluk in de toekomst 🎰🍀

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Systeem kent jou beter dan jijzelf

Ik wil me registreren maar dat achterlijke systeem accepteerd alleen mensen di3 1 naam hebben.bedoel als je meerdere voornamen heb word je eruit gegooid bij t bankgedeelte.hij gaat dan sugesti3s geven over je naam.
Alsof je die zelf niet weet ofzo??
Heb t al meermaals aangegeven bij klantenservice maar word nix g3daan kunnen nix doen zegge ze.
Wie heeft dat systeem bed8??
En waarom word t niet veranderd??
888,lucky7 hebben tzelfde systeem werkt ook niet.
Wat mankeren deze mensen?

Da heb ik al 4,5 x gedaan maar uit3indelijk lukt t weer niet.maar ik zal t proberen.en kom hier dan weer terug.

Beste TBD,

Dat is erg jammer om te horen. Ook bij problemen tijdens registratie staan we altijd klaar om te helpen. Zo te zien is er iets mis gegaan tijdens de IBAN controle stap.

We nodigen je uit het nog eenmaal te proberen en dan helpen we je je door deze stap heen te loodsen.

We verwelkomen je graag weer,
Fair Play Online Casino Klantenservice

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Weinig plezier hier…

2 jaar terug had ik wel een echt fairplay gevoel hier. Maar dat verdween ineens tientallen sessies op rij. Account half jaar of meer gesloten hierom. Kortgeleden weer heropend om het een nieuwe kans te geven.
We zijn alweer 20 sessies verder, heb denk ik een keer of 5 bonus gehad. Maar t levert niks op. Basegame hits amper bestaande, tien miljoen keer 2 scatter baits maar eigenlijk nooit de 3e. Gaat stukken beter in t buitenland, dus maar weer terug daarheen.
In random geloof ik sowieso niet echt, maar krijg echt t gevoel dat zodra je een keer je account gesloten hebt gehad, ze je gewoon op 5% rtp lijken te zetten?
Overigens is dat echt bij alle NL casino’s het geval (bij mij dan, al 2 jaar lang)

Toch raar dat toen ik net een half jaartje speelde ik met enige regelmaat iets kon uitbetalen overal. Iets is niet in de haak imo.

Beste Shur,

Wat jammer te horen dat je helaas niks hebt gewonnen. Maar zorgelijker is het om te horen dat je nu uitwijkt naar illegale aanbieders in het buitenland.

Bij Fair Play hebben we een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring hoog in het vaandel staan en het gevoel dat je deelt waarbij een gesloten account na heropening op wat voor manier dan ook een andere RTP zou krijgen is pertinent onjuist.

We verwelkomen je altijd graag weer en wensen je meer geluk in de toekomst, en dan vooral bij legale gelicenseerde online casinos in Nederland. 🎰🍀

Top Casino!

Ja je kan niet altijd winnen, maar dit is toch wel een site waar ik van kan zeggen dat ze het kwa RTP zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Holland Casino het goed voor elkaar hebben!

Complimenten jullie doen jullie naam eer aan!

Dankjewel voor je review Cornelis! 🤩

Geld verdwijnt van account

2 inzetten op baccarat gedaan van 200 euro per stuk. Deze inzetten werden niet geaccepteerd maar de bedragen gingen wel van mijn balans af. Sindsdien staan de inzetten op 'in behandeling'. Dit is inmiddels 5 dagen geleden en nog steeds niks van de spelprovider gehoord!!! Het ergste is nog dat ik beide inzetten gewonnen zou hebben, oftewel ik wacht op €800.

30. januar 2026

Beste Pietje,

Wat jammer om deze ervaring van je te lezen.
We werken iedere dag weer met veel plezier en enthousiasme om je een verantwoorde, eerlijke én leuke speelervaring te bieden.

We hebben eea nagekeken en dit is op 5 Februari opgelost.
We hopen dat we je hiermee alsnog goed te hebben geholpen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Persoonlijk vind ik het een slechte…

Persoonlijk vind ik het een slechte site. Vergeleken met andere sites is dit niet iets om enthousiast van te worden.

Beste klant,

We horen graag waar je niet enthousiast over bent geworden en kunnen dan bekijken of we daar iets aan kunnen doen.

Neem daarvoor contact op met onze Klantenservice via:

We horen graag van je!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb er geld uitbetaald normaal binnen…

Heb er geld uitbetaald normaal binnen 10 seconde op je rekening en nu wacht ik al een dag en heb een email gehad van dat me uitbetaling goed is gekeurd maar geld is niet naar me bank maar terug op mijn account gestort of beter gezegd me uitbetaling is geannuleerd en nu weer uitbetaald kijken wat ze nu gaan doen.

2. februar 2026

Beste Ismayil,
Bedankt voor je review en we kunnen bevestigen dat je uitbetaling inmiddels correct is verwerkt.

We wensen je er veel plezier van!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In een paar maanden tijd 1000 euro op…

In een paar maanden tijd 1000 euro op gemaakt en 1x boven de 200 euro geweest. De rest van de keren dat ik stortte is het bedrag niet eens boven de 70 gekomen. Ik hoef niet te winnen maar elke keer 50 euro in 10 minuten op is bizar!

27. januar 2026

Beste Jay,

Wat jammer te horen dat je helaas niks hebt gewonnen.

Het is goed te weten dat alle spellen werken met een gecertificeerde Random Number Generator (RNG). Dit betekent dat elke spin volledig willekeurig is en eerdere resultaten geen enkele invloed hebben op toekomstige uitkomsten. Winnen of verliezen kan daardoor per speler en per moment sterk verschillen, ook bij hetzelfde spel.

Desalniettemin wensen we meer geluk in de toekomst 🎰🍀

Mijn ervaring

Goeie service een ze betalen snel uit !werkt heel goed op de telefoon.

24. januar 2026

Dankjewel voor je review Samy! 🤩

Fijn aanbod van amusement

Fijn aanbod van amusement, geen hinderlijke onderbrekingen (wanneer het niet nodig is) en snelle uitbetaling.

25. januar 2026

Dankjewel voor je review Cynthia 🤩

Dat vinden we een groot compliment!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je krijg gelijk je geld top service

24. januar 2026

Dankjewel voor je review Diana! 🤩

We wensen je nog heel veel speelplezier! 🎰🍀

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv