1. Skole

Hos Explorius lægger vi stor vægt på kvalitet, personlig rådgivning og tryghed. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. Når du er tilmeldt får du din egen personlige kontaktperson hos Explorius, som er klar med råd, vejledning og support i hele dit forløb fra ansøgningsprocessen til du igen er tilbage i Danmark. Vi lytter til dine ønsker og vil gøre vores bedste for at opfylde dem, der ligger inden for programmets rammer. At rejse er at leve, og det er en stor oplevelse at udforske verden, når man er ung. Du vil efter et år på udveksling i et andet land opleve, at du har udviklet dig på mange punkter. Du vil føle dig mere selvstændig, uafhængig og moden, og så vil du helt sikkert være flydende i et andet sprog. Du vil møde en masse nye mennesker i løbet af dit udvekslingsår. Du vil få nye venner fra hele verden og en ny familie i dit værtsland. Hvis du er klar til den slags eventyr, så vil vi gerne invitere dig og din familie ind til et gratis og uforpligtende interview. Gør dine drømme til virkelighed og book et interview på explorius.dk allerede i dag!

1,6

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fra start til slutt bommet de på mange…

Fra start til slutt bommet de på mange vesentlige ting som gjør at prisen vi har betalt for å ha vår datter 9 mnd i Australia fremstår som helt urimelig. Så mange feil i så mange ledd. Bruk noen andre om du skal sende barna dine på studie år.

1. april 2024
Logoen til Explorius

Svar fra Explorius

Dear Karen, Thank you for your feedback. We greatly appreciate you sharing your honest opinion with us, and we will do our utmost to make necessary improvements where needed. We consider our students and parents our top priority and would therefore greatly appreciate specific examples of where you feel we could improve or change our routines. Positive word of mouth and top-notch service are our goals – every year. We thank you in advance for any additional feedback you would kindly share with us. Please feel free to reach out to us via email or phone.

Grusomt

Jeg var på utveksling i Australia med Explorius, som var det verste jeg har opplevd av kundeservice noen sinne. Jeg måtte nesten reise hjem igjen etter et par uker, pga at Explorius ikke hadde sent meg skjemaet for å velge fag, som gjorde at jeg nesten ikke ville fått året mitt godkjent som skoleår. Jeg ringte dem mange ganger hver dag I flere uker uten å få svar eller ringt tilbake. Sendte også mange Mail, som aldri ble besvart. Fikk en forferdelig vertsfamilie som ikke snakket meg meg, og hverken ga meg mat eller lot meg ha lys på rommet, men det tok over to måneder å bytte familie. Det ble overhodet ikke stilt noen krav til familiene, selv kjente jeg også noen som hadde vertsforeldre som Drakk seg fulle daglig. Mine var rasistiske, nedlatende mot både meg og min meksikanske vertssøster, og kunne ikke engang navnet mitt når jeg kom dit.
Explorius satte absurde regler for utvekslingsstudenter, som f.eks. At vi måtte være hjemme kl 6 hver kveld, og 10 i helgene, som gjør det umulig å være sosial som 18-åring. Om jeg ga kritikk fikk jeg heller en Mail om dårlig oppførsel, og problemet jeg spurte om ble ignorert og jeg fikk ikke hjelp.
Vi ble lovet å ha en kontaktperson utenfor skolesystemet som kun var en å snakke med om problemer og slikt, noe jeg heller aldri fikk.
På flyreisen hjem Bestilte Explorius fly med tre kvarters mellomrom på et fly jeg måtte sjekke ut Flyplassen og gå ut PG inn igjen for å komme meg til neste, noe jeg åpenbart ikke rakk. Da var det heller ikke mulig å få tak i noe hjelp, og jeg måtte betale for overnatting på hotell ut av egen lomme. Jeg fikk beskjed om at alle de nye flyreisene var klare, men når jeg ankom Gardemoen fikk jeg kontrabeskjed om at «det måtte jeg da klare å få til selv». På grunn av at det ikke var bestilt tidligere satt jeg over åtte nye timer på Gardemoen for å vente på det neste flyet som hadde ledig plass, betalte også den siste flyreisen på egen hånd (som selvfølgelig egentlig er inkludert i prisen på utvekslingen), og reisen hjem tok over tre døgn.
I tillegg til alle problemene som oppsto pga Explorius var også kundeservicen enormt dårlig de få gangene jeg faktisk fikk kontakt med de. De ansatte er overhodet ikke serviceinnstilt, de er uhøflige, og svært dårlig opplært.
Jeg vil anbefale alle og enhver som planlegger utveksling å holde seg så langt unna Explorius som mulig. For dem handler det åpenbart kun om penger, og de bryr seg overhodet ikke om studenten har det bra, og så fort det oppstår problemer fraskriver de seg all form for ansvar.

16. august 2020
Logoen til Explorius

Svar fra Explorius

Kære Anne, tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af din dårlige oplevelse, som vi gerne vil undersøge nærmere. Desværre kan vi ikke finde din historik i vores danske system, så vi er lidt usikre på hvorvidt det er vores norske kollegaer du måske rejste med?
Du må gerne kontakte os så vi kan undersøge det nærmere, så vi kan arbejde på din feedback.
Med venlig hilsen, Explorius Danmark

Vis anmeldelser på alle språk. (106 anmeldelser)