Riktigt usel support. Min laddstolpe har inte fungerat på flera veckor. De sa att det enbart beror pä att jag skulle registrera kortet en gång till, men fortfarande fungerar det inte. Varje gång man r... Vis mer

Köpte en fastighet med laddstolpe uppkopplad till Eways. Har under 6 månader varit i kontakt med Eways åtskilliga gånger för att få avtalet överskrivet på mig utan att lyckas. Eways vägrar att svara... Vis mer

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Vis mer

Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Vis mer

1. Ladestasjon for elektriske biler

Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!

3,2

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

3,2

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hej Hans,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.
Du får gärna höra av dig till mig så jag kan förstå var det gått fel.
Vi vill ju självklart att du ska känna att du får hjälp av vår support när du behöver det och att det är relevant information du får.

Vänligen Mattias Larsson.
mattias.larsson@eways.se

Sega som *** på att skicka kort

Sega som *** på att skicka kort. Hade jag haft val hade jag aldrig varit kund här

26. november 2023

Hej Micke,

Jag beklagar att du fått vänta på ditt kort. Vanligen brukar detta inte vara ett problem.

I ditt fall skickades ditt kort någon dag efter att du lagt beställningen hos oss. Tyvärr verkar det ha varit något fel på den information vi fått kring adress (eller om vi skrivit fel) då vi fick det i retur.

Det kan ta upp till 4 veckor innan vi får ett skickat brev i retur och tiden däremellan ser vi inte status.
Vi tittar på bättre lösningar för att minimera fel i adresser samt säkrare leveranser.

Jag kan se att ett nytt kort skickades den 30/11 och bör vara hos dig i dagarna. Inom 5 arbetsdagar från utskicksdatum bör kortet vara framme hos kund, vilket är information jag ska jobba med att få med i bekräftelsen som skickas ut så att kunder vet när de ska höra av sig.

Vänligen ring in till oss om det nya kortet inte kommit fram om någon dag.

/Mattias Larsson

Oklar leveranstid

Eways kunde inte vara med specifika vad gäller leverans än oengagerade ¨2-4 veckor¨. Deras underleverantör Solmates var dock ordentligt på tårna och fixade allt med två dagars varsel. Solmates var dessutom väldigt trevliga

11. november 2023

Hej Carl,
Tack för din feedback! Kul att du är nöjd med vår underleverantör och deras installation.
När vi använder oss av underleverantörer är det svårt för oss på Eways att ge en exakt tid för för nstallation. Just för att de är så duktiga som du skriver så har även de ett späckat schema.
Vi frågar dem om ett uppdrag så fort vi får in en order och ger kunden ett intervall om 2-4 veckor för att kunden ska få en liten indikation om när i tiden det kan tänkas bli.
Sedan kontaktar underleverantörer kunden och bokar det exakta datumet.

Det är väldigt roligt att se att din laddare var på plats inom 2 veckor.
Mvh Mattias Larsson.

Outdated process in my opinion: Physical tags sent to mailbox used - it takes a long time before you can start to use charging stations

To be able to use charging station, Eways uses physical tags that they have to send out by snail mail to each user. I would very much prefer an app instead, getting access instantly. The process with tags seems outdated to me.
On top of things, Eways forgot to send out my tag twice, meaning I have to wait for the second week in a row before I can charge my car at the office. Customer service tells you to wait 5 days for the tag to arrive in your mailbox before you call customer service. Do not wait as I did - instead call them often to make sure your tag is sent.

Edit: Answer makes sense on the choice of a tag. I very much appreciate the info, thank you for the time to inform.
Still have not gotten my tag, though. I ordered the tag 7 nov 2023 (3 weeks and 1 day ago). I did get an email Thursday last week that the tag now is sent, might be a good sign. Let's see when it arrives.

21. november 2023

Svar fra Eways

Hi Malin, Thank you for your feedback.
The choice of using a tag is because it is more reliable than an app and are not in need of an mobile service connection to start. Also And RFID-tag can be "remembered" by the charging station so even if the station is offline you can start an charging session. We have and provide cooperation with numerous applications that works with our service and most of the bigger parking applications can be used to start and stop a session in SE and other nordic countries.
Further more we are always looking to improve and find the best way to make it easy for our customers to charge, so of course we are looking in to our own application.

We are very sorry for the delay and as you were told by our customer service i can take up to 5 working days before the tag arrives due to postal service. In your case I will look in to what went wrong.

Thank you again for your feedback! Listening to our customers makes us better.
/ Mattias Larsson
Customer Care Manager

Hi again Malin,
If it has taken this much time there must be something wrong, maybe we have the wrong adress. If you have the possibility to send it to me I will check. It should not take this long.
Br Mattias Larsson.
mattias.larsson@eways.se

Överträffade förväntningarna

Eways överträffade mina förväntningar! Smidig beställning och leverans/installation av laddboxen redan efter en dryg vecka. Väldigt proffsigt utförd installation av den erfarna leveransteknikern Erkki som även förklarade varje moment i installationen och verkligen såg till att man som kund blev nöjd! Tack!

20. november 2023

Suverän support

Det blev problem vid installation av laddbalanseraren då mitt WIFI visade sig inte ge tillräcklig signalstyrka. Efter att jag köpt en expander till nätet och följt instruktioner jag fått från eways samt lite hjälp från support över telefon så löste sig allt till slut. Support var suverän!

19. november 2023