Originele Miele circulatiepomp besteld voor mijn 15+ jaar oude vaatwasser, de dag na bestelling al in huis. Beste prijs die ik vond voor een nieuw origineel exemplaar, gloednieuw uit productie. Produc... Vis mer

Het heeft het juiste product binnen redelijke termijn geleverd. Product retour gezonden twee weken geleden op eigen initiatief want het retourbeleid is onduidelijk en hebt tot nu toe geen reactie o... Vis mer
Niet overdreven. Het!!!!!! Adres voor vintage Marantz. Een assortiment de laatste keer dat ik binnen was daar letterlijk tot aan het plafond gestapeld met alleen maar vintage pareltjes.De mannen bi... Vis mer
Meer dan tevreden met mijn receiver van Marantz die we vanmiddag opgehaald hebben. Kennis van zaken, duidelijke en enthousiaste uitleg. Ook wordt ik op de hoogte gehouden wanneer er een bijpassende cd... Vis mer
Also a lot of experience in the sales and repair of household appliances and parts to repair those yourself with instructions.
Feel free to plan a listening session with one of our beatiful machines. For our full vintage collection see:

Hogeweg 5, 6602 TA, Wijchen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker

Svar fra EUROMAXX
Doet exact wat ze belooft; netjes opsturen en binnen 1 dag gerepareerd retour. Drogertje werkt weer. Prima prijs kwaliteit én heel circulair!

Svar fra EUROMAXX
Prettig om te kunnen appen over de defecte vaatwasser. We hadden al een vermoeden dat het de terugslagklep was. Dit werd bevestigd en nu werkt de vaatwasser weer naar behoren.

Svar fra EUROMAXX
Product new and in perfect condition.
Fast shipping.

Svar fra EUROMAXX
Snelle levering (tamelijk belangrijk als je op onderdelen van een wasmachine wacht)

Svar fra EUROMAXX
After one week without delivery, I required the goods, and they made immediately a new shipment. It was the shipping company who was wrong. I appreciate the immediate action. Thanks

Svar fra EUROMAXX
Fijn dat je ook type nummer kon opgeven zodat je zeker bent van het juiste onderdeel

Svar fra EUROMAXX
Telefoontje n.a.v. I30 melding op vaatwasser. Deskundig geholpen en nieuwe sensor besteld. Na plaatsing van de nieuwe sensor was euvel niet verholpen. Weer gebeld….gouden tip gekregen van Loek (?) Vaatwasser draait weer prima!!

Svar fra EUROMAXX
Instructies voor het versturen waren duidelijk en men is ook bereidt om je van advies te voorzien. Daarnaast was de service ook snel.

Svar fra EUROMAXX
Ik had een code E90 met m’n Bosch droger. Via de website de printplaat besteld, kapotte printplaat eruit gehaald. Binnen 2 dagen had ik deze gerepareerd terug. Op mijn vragen kreeg ik super snel antwoord. Echt een aanrader !

Svar fra EUROMAXX
Duidelijke beschrijving voor oplossing mijn probleem met magnetron. Werkelijke beste persoonlijke chatopvolging die ik heb meegemaakt: vlotte reactie goede oplossingen en topservice met verzenden en controle / creditering te veel aan goederen .

Prima dcc-cassettedeck.
Alleen jammer dat audiokabels ontbreken, maar die hebben zij ook niet gehad, dus begrijpelijk!
Zijn ergere dingen, toch??