Banner for EUROMAXX

EUROMAXX Anmeldelser

4,7

Originele Miele circulatiepomp besteld voor mijn 15+ jaar oude vaatwasser, de dag na bestelling al in huis. Beste prijs die ik vond voor een nieuw origineel exemplaar, gloednieuw uit productie. Produc... Vis mer

Het heeft het juiste product binnen redelijke termijn geleverd. Product retour gezonden twee weken geleden op eigen initiatief want het retourbeleid is onduidelijk en hebt tot nu toe geen reactie o... Vis mer

Niet overdreven. Het!!!!!! Adres voor vintage Marantz. Een assortiment de laatste keer dat ik binnen was daar letterlijk tot aan het plafond gestapeld met alleen maar vintage pareltjes.De mannen bi... Vis mer

Meer dan tevreden met mijn receiver van Marantz die we vanmiddag opgehaald hebben. Kennis van zaken, duidelijke en enthousiaste uitleg. Ook wordt ik op de hoogte gehouden wanneer er een bijpassende cd... Vis mer

1. Butikk for stereoanlegg
  2. Deleforhandler
  3. Hvitevarereparatør
  4. Elektroverksted
  5. Elektronikkutleie
  6. Hi-fi-butikk

Om EUROMAXX

Euromaxx has been active for over 50 years in the sale, repair, and restoration of vintage audio equipment. Our reputation has become well established over the years. We have experience with all hi-fi and audio brands and are the specialist when it comes to the MARANTZ collection. Bring your high end Hi-Fi and have it sound like new again. Here are some reasons why: Also a lot of experience in the sales and repair of household appliances and parts to repair those yourself with instructions. Feel free to plan a listening session with one of our beatiful machines. For our full vintage collection see:

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

166 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De storing wasmachine verholpen

De storing van onze wasmachine doorgegeven per mail. Snel antwoord ontvangen dat de storing waarschijnlijk door de printplaat werd veroorzaakt. Met aanwijzingen op de site printplaat verwijderd uit machine en opgestuurd. Volgende dag bericht ontvangen dat de printplaat in orde was maar dat er nog een printplaat inzit. Met telefonische hulp printplaat verwijderd en opgestuurd. Uiteindelijk is storing verholpen en is bij Euromaxx uitgebreid getest. Machine draait weer volop.
Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan als je telefonisch contact opneemt.

2. april 2026

Svar fra EUROMAXX

Perfect! Wij doen inderdaad veel printplaat reparaties aan wasmachines. Heel erg bedankt en veel plezier weer met uw wasmachine!

Super service

Super, eerst heel goed geholpen met de diagnose van het probleem.
Vervolgens heel snel mijn print van het wasmachine hersteld. Hele goede service

24. april 2026

Svar fra EUROMAXX

Fijn om te horen! Dankuwel!

Lekke pomp en mag het alleen retour…

Lekke pomp en mag het alleen retour doen als hij niet gemonteerd is geweest maar hoe kan ik zien of hij werkt??
Toch alleen als hij gemonteerd is..

24. april 2026

Svar fra EUROMAXX

Wij sturen gloednieuwe pompen op die nog nooit in onze 20 jaar dat we pompen versturen lek zijn geweest bij aankomst. Uiteraard mag u hem terugsturen maar als we constateren dat het door een montage fout is gaan lekken dan doen wij inderdaad geen retour.

Printplaat Miele droger

Printplaat van mijn Miele droger was defect geraakt en via Google kwam ik uit bij Euromaxx als reparateur van dit soort printplaten. Het was voor mij de eerste ervaring maar deze was zeer positief. Printplaatreparatie betaald, kaart verzonden en na een dag had ik hem gerepareerd weer retour. De droger doet inmiddels weer z'n werk tegen minder dan een kwart van de kosten van een nieuwe printplaat via Miele. Een zeer tevreden klant dus!

13. april 2026

Svar fra EUROMAXX

Fijn om te horen! Veel plezier weer met de droger!

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!
Maar bovenal ook een hele prettige en fijne communicatie over het bestelde onderdeel.
Eveneens goed en makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen.

2. april 2026

Svar fra EUROMAXX

Fijn om te horen! Graag gedaan en hopelijk is de reparatie geslaagd!