ETU Forsikring A/S Anmeldelser 2 167

TrustScore 3.5 av 5

3,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

hele situationen varede i lang tid.Jeg var ikke skyldig i en kollision, og jeg er nødt til at betale for selvrisikoen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundeservice var fantastiske til at forklare om alt vedr. min henvendelse. Kan kun anbefale ETU

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsbyrå
  2. Forsikringsselskap

Skrevet av virksomheten

ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.

Kontaktopplysninger

3,5

Middels

TrustScore 3.5 av 5

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundeservice var fantastiske til at…

Kundeservice var fantastiske til at forklare om alt vedr. min henvendelse.
Kan kun anbefale ETU

19. mars 2024

Kære Erik 😊

Hvor er jeg bare glad for, at jeg fik lov til at kaste mine øjne på sådan en fantastisk anmeldelse 👀

Så et KÆMPE tak for dine 🌹-nde ord og for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ - Det er fantastisk at høre, at du har fået den nødvendige hjælp som du havde brug for 🙌🏻

Jeg ønsker dig en solskinsrig onsdag ☀

Rikke - ETU Forsikring

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De behenlle godt når vi ringe

4. september 2023

Kære Najat 🌸

Tusind tak for dine 🌹-nde ord og de 5-⭐

Hos ETU passer vi godt på dig. Uanset situationen sikrer vi en behagelig og tillidsfuld dialog hver gang du er i kontakt med os 📞

Derfor glæder det mit ETU-💙 at høre, at du netop har oplevet dette! 🙌🏻

Nu vil jeg gå ud og tage mig en kop ☕ - for den kan da nydes ekstra meget, efter at have læst din anmeldelse 😉

Venlig hilsen Rikke - ETU Forsikring

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og gode forsikringer til…

Super service og gode forsikringer til fornuftige priser.

Kan klart anbefales.

26. juni 2023

Halløj Michael,

Til trods for vejret er meget svingende lige nu, med regn og torden i tide og utide skal jeg da lige love for du får 🌞 til at skinne hos ETU Forsikring med din super anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
- Tak for dig og at du brugte tiden på at give os dine ord med på vejen. 🌸

Må du have en helt fantastisk tirsdag og forhåbentlig en super skøn sommer 😎🌞🍹

Louise - ETU Forsikring

Super god kundeservice 😊😊

5. desember 2022

Hej Birgitte

Så kan denne frostklare onsdag heller ikke starte bedre, når man møder ind til sådan en super god anmeldelse fra dig🥳

Ønsker dig en helt fantastisk onsdag ❄

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk kundeservice og gode priser…

Fantastisk kundeservice og gode priser på produkterne.
10 stjerner til jer

8. juli 2022

Hej Hans
Fantastisk at du er så tilfreds med ETU Forsikring, at du giver dobbelt op på stjerner - så kan mandagen da ikke starte meget bedre for os😊

Du ønskes en dejlig sommer ☀

Salgskonsulent Torben M

Super behagelig samtale med Torben M. Virker super rare og flinke og bestemt til at tale med.

3. juni 2022

Hej Emilie

Tak for 5 flotte stjerner og roserne til Torben 🙏

Venlig hilsen Ditte - ETU Forsikring.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Syns det fungerer

14. april 2022

Hej Daniel

Vi vil gøre vores ypperste for at leve op til dine forventninger og håber at vi kan gøre os fortjent til 5 stjerner næste gang ☺

Fair og professionelt forsikringsselskab

Jeg er overrasket over ETU’s serviceniveau og professionelle tilgang til kunden, når man samtidig iagttager de konkurrencedygtige priser. En klar anbefaling herfra!

5. mai 2021

Hej Bjarke
Tusind tak for din anmeldelse og den varme anbefaling.

Venlig hilsen Maj-Britt - ETU Forsikring

service i top

service i top. stor hilsen Henrik Rolff

11. april 2019

Hej Henrik,

Tak for en top anmeldelse.

Stor hilsen og god weekend :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er bare super professionelt og alt…

Det er bare super professionelt og alt spiller bare 100 %, mine varmeste anbefalinger til alle.
Mvh
Søren Hansen

5. mars 2019

Hej Søren,

Tak for din varme anbefaling.

Bilskade

Perfekt kundeservice ved bilskade

10. april 2017

Hej Kenneth,

Tak for dine 5-stjerner
Jeg skal give din anmeldelse videre til vores kundeservice.

Frank, ETU Forsikring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv