Essenza Tradizionale Anmeldelser

4,8

I had been looking for a beard oil that isn’t sticky, gives a matte finish, and truly nourishes the beard. This product from Essenza Tradizionale delivers exactly that. The ingredients feel natural an... Vis mer

Mijn kapper raadde Essenza Tradizionale aan toen ik zei dat ik soms 3x per dag douche en vanwege de shampoo mijn haren uitdroogde. Alle producten zijn er gemakkelijk uit te wassen met alleen water. Id... Vis mer

Ideale pomade: niet plakkerig, zorgt voor juiste, stevige 'hold', makkelijk uit te wassen en ruikt heerlijk. Die blijf ik gebruiken!!

1. Butikk med hårprodukter

We create high-quality grooming products with a focus on ingredient quality and optimal performance. for healthy hair & skin

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

I purchased two products from Essenza…

I purchased two products from Essenza Tradizionale, and they are absolutely excellent!

Before receiving them, I experienced a delivery issue (I live in France), but Essenza Tradizionale immediately took charge of the situation and handled all the necessary steps to ensure that I received my products.

This level of customer service is rare nowadays and definitely deserves to be highlighted!

3. juni 2026

Kreeg het pakketje binnen de…

Kreeg het pakketje binnen de afgesproken levertijd en toen ik het pakketje ontving was ik positief verrast, de details van een mooie elegante zak om de spray en pommade tot een lieve brief met een zakje snoep. Product zelf is ook super goed en het werkt gewoon hoe het moet werken!!

16. februar 2026

Geweldig

De shiny pomade is top. Zorgt voor heel volume. Ook blijft je haar gedurende de dag goed zitten. Echt een aanrader!

10. februar 2026

Fantastische producten!

ik gebruik al bijna 2 maanden de Matte Pomade & Seasalt Spray. Ze zorgen ervoor dat mijn haar de hele dag goed blijft zitten. Ik ben echt super blij met beide producten en ze ruiken ook nog eens fantastisch! Zeker een aanrader!

15. januar 2026

Als eerste complimenten naar de…

Als eerste complimenten naar de klantenservice, ze beantwoorde mijn vragen snel en duidelijk! Daarnaast is de Pomade (mijn favoriet is de shiny) echt super voor mijn haar. Ik had altijd droog haar zonder textuur en met de sea salt spray en Pomade combi geeft dit echt een enorm verschil. Dikke aanrader!!

8. januar 2026

dagelijks de shiny

de shiny gebruik ik nu al een tijdje en ben er heel content mee. snel in de haren en snel van de handen gewassen.
met een dikke bos haar heb ik er toch niet veel van nodig, het zit mooi en natuurlijk!

8. januar 2026

Topproducten!

Bestelling was netjes verpakt in een mooi linnen tasje! Het product zelf is ook echt top. Ik heb de seasalt spray en shiny pomade besteld. De seasalt spray brengt een mooie textuur in je haar. De shiny pomade geeft daadwerkelijk ooo een mooie shine. Ook is m’n haar na een paar uur nogsteeds te corrigeren, en tot slot is het ook makkelijk met water uit te wassen. Al met al: topproducten!

5. januar 2026