Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Anmeldelser

1 107
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het was goed omdat het een heerlijk gelegen huisje is, prachtig terrein en rustgevend: uitzicht op zee, Stromboli, etc. Het strandje is ook uniek: je moet een stuk lopen, de trap af en op, maar geni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enotria luistert heel goed wat de klant wil en maakt een programma op maat en jouw wensen, met de mooiste accommodaties.

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør
  2. Hytte
  3. Ferieutleiebolig

Skrevet av virksomheten

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 107)

43 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Persoonlijke service met hoge kwaliteit

Goed advies en heel veel bereidheid om mee te denken/vragen te beantwoorden. Voelde mij echt heel erg ontzorgd en dat heeft 100% bijgedragen aan de geweldige vakantie-ervaring. Service voelde als heel persoonlijk/maatwerk met hoge kwaliteit. Als ik weer naar Italië ga, zal ik zeker weer via Enotria boeken.

29. juli 2023

Beste Frederike,
Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van u vakantie in Italië. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met onze service en dat u een geweldige vakantie-ervaring heeft gehad. Als u nog een keer besluit terug te komen naar Italië hopen wij u graag nog een keer terug te zien.

Toscane en Le Marche

Fantastische vakantie in Toscane en Le Marche inclusief Vespa tour!

29. juli 2023

Beste Jurgen,
Dankjewel voor de fijne reactie. we zijn erg blij dat u genoten hebt van u vakantie, van Toscane en van de Vespa tour.

Mooie en goede accommodaties

Mooie en goede accommodaties. Snelle service

14. juli 2023

Beste Claudia,
Dankjewel voor deze lieve reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met onze service en de uitgekozen accommodaties.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, bij vragen over mogelijkheden op Sicilië wordt extra informatie opgevraagd betreffende kamers.
Ruim op tijd de benodigde papieren in huis.
Kortom: onbezorgd op reis.

25. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles klopt altijd helemaal bij…

Alles klopt altijd helemaal bij Enotria. Van eerste contact tot uitvoering van de reis. Ga je naar Italië. Kijk dan eerst bij Enotria voor je naar andere reisorganisaties kijkt.

17. juni 2023

Beste Pieter,
Dankjewel voor de fijne reactie! wij zijn blij dat u vakantie naar wens was en helemaal klopte.

Uitstekende ervaring (alweer!)

Prachtig aanbod, uitstekende service en prima communicatie

15. juni 2023

Beste Janice & Martin,
Wat fijn dat jullie tevreden waren over het aanbod en de service. Leuk om jullie nog een keer te kunnen helpen met jullie reis en hartelijk bedankt voor de leuke reactie.

Duidelijke taal

Informatie, toelichting en uitleg was goed. Locaties en b&b waren goed en netjes. Met vriendelijke mensen ter plekke.we hebben genoten.

14. juni 2023

Beste Corry,
Wij zijn blij om te horen dat jullie genoten hebben van de vakantie en dat alles duidelijk en goed was uitgelegd. Dankjewel voor het laten van deze review.

Heerlijk verblijf gehad!

Heerlijk verblijf gehad!! De locatie en de verzorging waren ontzettend goed.

30. mai 2023

Beste Mirjam,
Dankjewel voor de leuke reactie. Fijn om te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad en genoten heeft van de locatie.

Een heerlijke wandelvakantie in Puglia

We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad in Puglia!
Vriendelijk te woord gestaan. Prima georganiseerd. Alle afspraken die gemaakt waren klopten. Keurig verzorgde palazzo's, B&B`s en hotels. De transfers waren keurig op tijd.

27. mai 2023

Beste Jolande,
Leuk om te horen dat jullie hebben genoten van je wandelvakantie in Puglia. Wij zijn blij om te horen dat alle transfers en locaties naar wens waren. Dankjewel voor de review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige wandeling tussen de veldbloemen…

We hebben een prachtige wandeltocht gemaakt in Calabrie, waarbij onze bagage vervoerd werd en we warm werden ontvangen in elk dorpje. Ook hebben we goed en overdadig gegeten en gedronken. Een verborgen parel, deze sentiero del’inglese.

9. mai 2023

Beste Bibi,
Wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de wandeltocht door het prachtige Calabrië. Gelukkig hebben de calabresen jullie warm ontvangen in elk dorp en hebben jullie goed gegeten. U heeft goed gekozen want sentiero del’inglese is naar mijn mening een van de mooiste routes in Calabrië. Dankjewel voor de reactie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Persoonlijke service en net dat stukje extra

Onze ervaring is zo goed door de persoonlijke benadering en net dat beetje extra aandacht. Toen we bijvoorbeeld onze huurauto moesten ophalen, bracht Francesca (medewerker Enotria) ons persoonlijk naar de plek waar de auto stond. In ons huisje ontbrak de wifi code. Dat komt morgen wel, zei ik. Maar nee hoor: Francesca was al aan de telefoon om de code op te vragen. Kortom: net dat stukje meer service dan noodzakelijk

23. mai 2023

Beste Mevrouw Biegel,
Wij zijn blij om te horen dat jullie tevreden waren met de service en de reis in het algemeen. Bij Enotria is dat stukje persoonlijke benadering belangrijk daarom zijn wij blij dat Francesca dat heeft kunnen overbrengen en heeft kunnen helpen. Dankjewel voor de fijne reactie!

Het is altijd goed

Het is altijd goed. Goede locaties.

15. mai 2023

Beste familie Woutersen,
Dankjewel voor deze reactie en fijn dat jullie weer hebben genoten van onze locaties.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zaterdag teruggekomen van de heerlijke…

Zaterdag teruggekomen van de heerlijke vakantie in Sicilie! Alles was top en fantastisch!

6. mai 2023

Beste Sicilieganger,
Wat geweldig om te horen dat u een heerlijke vakantie in Sicilië hebt gehad! We zijn blij dat alles top en fantastisch was. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De mensen achter de schermen van…

De mensen achter de schermen van Enotria zijn meer dan behulpzaam. Ze denken mee, en gaan heel ver in hun service. Ik ben erg blij met ze en kan ze voor de volle 100% aan te raden om te boeken, wat ik dan ook graag voor mijn klanten doe.

7. mai 2023

Beste Carol,
bedankt voor jouw reactie, we vinden het fijn om dit te horen. We vinden de samenwerking met jullie ook heel prettig. we zijn blij dat we de klanten een fijne vakantie hebben kunnen bezorgen.
Arriverderci, Tina Altieri

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv