Bonvig Engros A/S Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Var blevet brændt af af en anden leverandør, så tiden var knap, men Bonvig Engros hjalp med at skaffe de bestilte varer hurtigt hjem. Super god telefonisk kontakt når det var nødvendigt. Helt sikker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der var en lille fejl (misforståelse) omkring den vare jeg havde bestilt. Men fejlen blev tacklet til min fulde tilfredshed.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte 2.400 ølglas og fik allerede dagen efter leveret 3.000 kaffebægre ;-) Det er jo ikke til fem stjerner men det var reaktionen på mit efterfølgende opkald! En to vupti - så var der sket en omb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nemme at snakke med , positive Selvom der var sket en lille misforståelse, så blev det klaret på bedste vis

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av rengjøringsprodukter
  2. Grossist av storforbruksvarer
  3. Husholdningsartikkelgrossist
  4. Grossist av hygieneartikler
  5. Grossist/Engroshandel

Skrevet av virksomheten

Bonvig Engros A/S er din grønne grossist til professionelle rengøringsartikler. Vi tror på at bestilling af rengøringsmidler og rekvisitter skal være så nemt så muligt. Vi har et stort udvalg af alt fra engangsservice, til rengøringsmaskiner og saltpoletter. Vi sælger både til de mindste virksomheder, der måske bare mangler servietter eller toiletpapir, til de store der vil have tilsendt en hel palle papirhåndklæder. Hos os finder du altid gode tilbud og mængderabatter. Besøg vores webshop allerede i dag, og oplev det selv. Vi ses!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

78 anmeldelser i de siste 12 månedene

Svar fra Bonvig Engros A/S

Mange tak for din positive anmeldelse! - “let at bestille og hurtig levering” er lige præcis det, vi arbejder hårdt for hver dag, så det glæder os virkelig at høre, at det også opleves sådan hos dig.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, og godt produkt..👍herfra

29. juli 2025

Hej Peter,
Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at både leveringen og produktet levede op til dine forventninger :)
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at se dig igen snart.

Nemt og hurtig

22. juli 2025

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt processen både nem og hurtig – vi gør os umage for at gøre det så enkelt som muligt for dig som kunde :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der kom hurtigt som bestilt det antal…

Der kom hurtigt som bestilt det antal poser sæbe vi bestilte, hvad er der så mere at sige....😊

28. juli 2025

Hej Srisamorn,
Tusind tak for din fine anmeldelse! :)
Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem, og at alt var som det skulle være.
Det er præcis sådan, det skal være – nemt og problemfrit :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Varer som beskrevet og hurtig…

Varer som beskrevet og hurtig forsendelse. Kan varmt anbefale Bonvig.:-)

25. juli 2025

Hej Paradigme,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både varen og den hurtige levering.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale Bonvig – det sætter vi stor pris på :-)
Vi håber at se dig igen snart!

Varer var som ønsket

11. juli 2025

Hej Vivianne,
Tak for din positive anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med varerne og hurtig levering :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I am very much satisfied with the goods…

I am very much satisfied with the goods and services also for the Delivery time.

16. juli 2025

Dear FIVE STAR IMPORTS,
Thank you so much for your kind words!
We're thrilled to hear that you're satisfied with both our products, service, and delivery time.
It truly means a lot to us :)
Best regards - Mia - Bonvig Engros A/S

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin orientering gennem hele forløbet

Fin orientering gennem hele forløbet, og hurtig levering

8. juli 2025

Hej Susanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god orientering gennem hele forløbet og en hurtig levering – det betyder meget for os :)
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Absolut super leverandør.

Absolut super leverandør.

7. juli 2025

Hej Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du ser os som en "absolut super leverandør" – det betyder meget for os :)

6. juli 2025

Hej Knud,
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering med de varer

Hurtig levering med de varer, jeg havde bestilt

6. juli 2025

Hej Jens,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode produkter til ok pris

Virkelig godt produkt.

4. juli 2025

Hej Ruth,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og prisen :)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside

25. juni 2025

Hej Lis,
Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt hjemmesiden nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt :)

1. juli 2025

Hej Vivi,
Tusind tak for anmeldelsen! Den er vi glade for :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og fine varer

God service og gode varer

25. juni 2025

Hej Joachim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter :)

Super service og gode tilbud

Super service og gode tilbud

23. juni 2025

Hej Martin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at leveringen var hurtig.
Det betyder meget for os, at vores tilbud og kundeservice lever op til dine forventninger :)

Jeg fik mine vare hurtig

Jeg fik mine vare hurtig

30. mai 2025

Hej Claus,
Vi er glade for at høre, at dine varer nåede hurtigt frem – det betyder meget for os, at leveringen fungerer, som den skal.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

fin oplevelse

30. mai 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en fin oplevelse hos os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nemt køb, hurtig betjeningens og forstående Kundeseevice :)

12. mai 2025

Hej Sayed,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en nem købsoplevelse, oplevede en hurtig betjening og at vores kundeservice blev opfattet som forstående – det betyder meget for os! :)
Mvh. Mia - Bonvig Engros A/S

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv