Enagic Anmeldelser 1 354

4,6

1. Produsent
  2. Vannrensingsutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

For over four decades, Japan-based Enagic International has been the leading manufacturer of alkaline ionizers and water filtration machines in the world.

4,6

Enestående

1k anmeldelser

Et selskap som har endret livet mitt – både helsemessig og økonomisk

Jeg startet med Enagic sommeren 2024, og allerede våren 2025 kunne jeg ta en beslutning å avslutte jobben min som leder for å leve fullt ut av denne virksomheten. Det har gitt meg noe jeg lenge drømte om – frihet til å bestemme over egen tid, økonomi og arbeidsplass.

Jeg ble først kjent med Enagic fordi jeg slet med alvorlige hudproblemer – eksem over hele kroppen og rosacea i ansiktet. Jeg hadde prøvd alt fra kortison og antibiotika til kostholdsendringer, uten resultater. Min datter hadde også mye eksem og fikk flere kortisonkurer. Etter at vi begynte å bruke vannet fra Enagic, ble huden gradvis bedre. Etter omtrent tre måneder var datteren min helt fri for eksem, og mine egne plager ble betraktelig redusert. Nå, ett år senere, er huden min helt frisk – og vi bruker ikke medisiner lenger. Når jeg har vært bortreist uten maskinen, merker jeg raskt at huden blir verre igjen. For meg er det et tydelig tegn på at vannet faktisk gjør en forskjell.

Jeg opplever Enagic som et profesjonelt og seriøst selskap. Produktene kom raskt, alt fungerer som det skal, og jeg har alltid fått provisjonene mine utbetalt presist. Jeg får veldig god støtte og oppfølging, og opplever at selskapet virkelig bryr seg om både mennesker og planeten – blant annet fordi de investerer i mange ulike grønne prosjekter og har et omfattende arbeid for å redusere plastforbruk globalt. De samarbeider blant annet med Ocean’s Company for å rense havene for plast, noe jeg synes sier mye om verdiene deres.

Jeg vet at det finnes noen negative omtaler der ute, men min erfaring – og erfaringen til de aller fleste jeg jobber sammen med – er helt motsatt. Mange av de som skriver negativt har verken testet produktene over tid eller satt seg inn i hvordan forretningsmodellen faktisk fungerer.

For meg representerer Enagic helse, frihet og bærekraft. Det er et selskap som gir mennesker mulighet til å leve et bedre og mer selvstendig liv – og jeg er utrolig takknemlig for at jeg våget å starte.

28. oktober 2025

Ærlig selskap med fantastiske produkter og community

Jeg hørte først om Enagic gjennom ei jeg fulgte på Instagram, og ble nysgjerrig på både produktene og bedriftsmodellen. Nå har jeg Leveluk 8-maskinen hjemme, og den kan brukes til utrolig mye forskjellig. Jeg elsker at jeg kan vaske overflater og babyleker med pH 2,5 uten kjemikalier – perfekt for meg som har sensitiv hud. Vannet med pH 9,5 føles mykere, og jeg drikker mye mer nå enn jeg noen gang har gjort før.

Communityet er rett og slett fantastisk – helt vanlige mennesker fra alle yrker, som støtter hverandre og deler erfaringer. Mange tror feilaktig at Enagic driver med pyramidespill, men når man setter seg inn i kompensasjonsplanen, ser man hvor rettferdig den faktisk er. Alle har like muligheter til å lykkes.

For de som ønsker en realistisk måte å tjene gode penger uten å ofre tid med familien – samtidig som man får produkter man virkelig tror på – er dette et trygt og spennende valg.

17. oktober 2025

Atopisk eksem og dusjfilter

Kjøpte dusjfilteret i april 2024, da vi har surt brønnvann her jeg bor. Sønnen min på vel 2 år har hatt atopisk eksem fra fødsel, men etter vi startet å bruke dusjfilteret har huden hans blitt utrolig mye bedre og vi slipper å smøre med canoderm osv. Min egen hud har også blitt merkbart bedre, da jeg siden vgs har vært litt plaget med uren hud på skuldre og bryst.

26. september 2024

En bedriftsmodell for de som ønsker å…

En bedriftsmodell for de som ønsker å styre dagene sine selv, jobbe mot å nå egne mål, og er villige til å legge inn en innsats!

🔹 Enagic er et japansk selskap som har eksistert i over 51 år. Det er ikke et “nytt” konsept eller noe som kom i går. De er en av verdens ledende produsenter av vannioniseringsmaskiner, med hovedkontor i Okinawa, og har kontorer over hele verden.

🔹 Forretningsmodellen er legitim: Enagic er medlem av DSA (Direct Selling Association) og DSE (Direkte Salgsforbundet i Europa), som begge stiller strenge krav til seriøsitet, etikk og transparens. Distributører tjener utelukkende provisjon på direkte salg av produkter – det er altså ingen som får betalt bare for å “verve”. Det betyr at det ikke finnes noe pyramidestruktur, men en helt ordinær provisjonsplan, som faktisk er patentert og internasjonalt anerkjent.

🔹 Provisjonsplanen skiller seg ut fordi den er bygget slik at du kan tjene godt allerede fra første salg (opptil 27 000 NOK i provisjon), og samtidig gir den langsiktig inntekt for de som bygger større team og hjelper andre i gang. Dette omtales ofte som “pensjonsnivåer” – noe som er svært unikt i bransjen.

🔹 Kangen-vann er elektrolysert redusert vann (ERW), og det finnes fagfellevurdert forskning på temaet. Hvis du ønsker nøytral informasjon, anbefaler jeg å søke på ERW (Electrolyzed Reduced Water) på PubMed eller Google Scholar. Der finner du artikler og forskning som belyser de helsemessige egenskapene ved ionisert vann.

Kort oppsummert:

Enagic er et legitimt og veletablert selskap.

Distributører får kun betalt for reelt salg, ikke for å “verve”.

Det finnes seriøse forskningskilder om ERW/Kangen-vann.

Forretningsmodellen gir mulighet for fleksibilitet, økonomisk frihet og personlig vekst – men, som i alle bransjer, krever det egen innsats.

2. september 2025

Et selskap og produkter som fortjener å bli sett

Enagic er et fantastisk selskap som virkelig fortjener å få et bedre rykte i Norge. Produktene har hjulpet meg på mange måter, og jeg er veldig takknemlig for at jeg åpnet øynene for dette selskapet.

Jeg har vært distributør og samarbeidspartner siden juni 2024, etter å ha blitt kjent med Enagic i januar samme år. Helt fra første stund fikk jeg god, ærlig og utfyllende informasjon om både produktene og muligheten til å jobbe som distributør. Opplevelsen min med Enagic har vært profesjonell hele veien – produktene kom raskt, i topp stand, og jeg har hele tiden følt meg møtt med respekt og takknemlighet.

Mye av den negative omtalen jeg leste på forhånd viste seg å være enten tatt ut av kontekst eller skrevet av folk som ikke ønsket å gjøre jobben som distributør, eller av konkurrenter med egne agendaer. Når man ser på faktiske erfaringer, er bildet helt annerledes.

Jeg har selv en hudsykdom (lichen sclerosus) som var svært plagsom da jeg fikk diagnosen i januar 2024. Etter at jeg begynte å bruke Enagic sin vannioniseringsmaskin sommeren 2024, ble tilstanden gradvis bedre. Da jeg i sommer (2025) var tre uker uten maskinen, kom plagene tilbake – og forsvant igjen da jeg startet opp bruken. For meg er det ingen tvil om at maskinen har hatt en positiv effekt, i kombinasjon med en bedre livsstil og muligheten til å jobbe hjemmefra.

Min opplevelse er at Enagic er et seriøst og profesjonelt selskap med produkter som gjør en forskjell. Jeg anbefaler alle å skaffe seg egne erfaringer fremfor å basere seg på rykter eller antakelser.

29. august 2025

Mitt aller beste valg

Jeg har jobbet som distributør for Enagic i 8 måneder. Da jeg først kom borti selskapet, var jeg som mange andre, skeptisk. Jeg gjorde det de fleste gjør: jeg googlet, og møtte på både kritiske artikler og blandede meninger. Likevel bestemte jeg meg for å undersøke grundigere. Etter å ha brukt tid på å sette meg inn i både bedriften og produktene, forsto jeg at dette faktisk er et solid selskap med produkter av høy kvalitet.

I dag bruker familien min og jeg maskinen hver eneste dag. Den har hjulpet oss med alt fra å bli kvitt atopisk eksem og øyebetennelser, til å rense grønnsaker for skadelige sprøytemidler. Den tryggheten og helseeffekten dette har gitt oss, er uvurderlig.

Samtidig fikk jeg muligheten til å bygge en forretningsmodell som har endret hele vår økonomiske situasjon. Som sykepleier har jeg alltid vært vant til å klare meg akkurat fra måned til måned, ofte med flere ekstravakter for å få endene til å møtes. Nå har jeg både mer tid med familien, økonomisk frihet til å reise når vi ønsker, og muligheten til å redusere stillingen min uten å bekymre meg.

Mitt råd til deg er enkelt: ikke la inntrykket ditt formes kun av tilfeldige foruminnlegg, skeptiske bloggere eller artikler fra folk som ikke har satt seg ordentlig inn i verken selskapet eller produktene. Gjør din egen research. Jeg er overbevist om at du, som meg, ikke vil angre.

1. august 2025

Min erfaring med Enagic

Jeg har vært distributør for Enagic i ett år nå, og min erfaring er veldig positiv. Før jeg startet, gjorde jeg mye research fordi jeg så at enkelte på nettet kalte dette svindel og pyramidespill. Blant annet en p3 artikkel fra en kjemiker uten noen form for seriøse kilder.

Etter at jeg satte meg inn i FAKTISK informasjon, skjønte jeg at Enagic er et etablert, globalt selskap som har eksistert i over 50 år, med sertifiserte produkter og en forretningsmodell som belønner hardt arbeid, akkurat som andre nettverksbaserte selskaper. Dette er ikke bli-rik-over natta mulighet, men en reell karrierevei for de som er klare for å legge ned innsatsen.

Produktene, spesielt K8 maskinen, har hatt en merkbar effekt både på helsen min og hverdagen generelt. Både store og små her hjemme bruker den hver dag til alt fra sårstell, hudpleie, fjerne kjemikalier fra frukt/grønt, såper, vaskemiddel ++. Jeg elsker at den renser vann da vi har et gammelt og rustent rørsystem, i tillegg til at den fæle vannsmaken blir borte. Jeg er også opptatt av å minske plastbruk, så produktet er helt i min gate.

Jeg har også fått utrolig god oppfølging, opplæring og støtte i nettverket rundt selskapet - i tillegg til communityet jeg er så heldig å være en del av. Det er stort fokus på lederskap, og å hjelpe hverandre med å bli selvstendige bedriftseiere. Å vokse inn i den beste versjonen av oss selv - fysisk, psykisk og økonomisk. Som sosionom varmer det hjertet å kunne fortsette å hjelpe folk til en bedre hverdag - i alle livets aspekter🤗

Jeg skjønner at folk kan være skeptiske, for det finnes mange useriøse aktører der ute – men Enagic er ikke en av dem (uansett hva en random person på reddit eller i kommentarfeltet her skriver). Så er det verdt å merke seg at det alltid vil være skeptikere der ute som tenker at alt som innebærer nettbasert jobb, teambygging og stort inntektspotensiale er scam. Sånn er vel bare verden, I guess.

Ref det tidligere innlegget om Enagic sin statistikk over hvem som tjener penger her: alle som kjøper en K8 maskin vil automatisk få en distributør ID - selv når de ikke går videre med å bygge business. Statistikken gir derfor ikke et riktig bilde på hvor mange som skaper resultater med denne bedriftsmodellen.

Om man taper penger her? Nei. For det første så kjøper du jo et produkt du faktisk har bruk for hjemme, med en levetid på hele 30 år. Forretningsmodellen følger med, og det er helt opp til deg selv om du vil jobbe som distributør.

Det er vanlig å ta lån for å finansiere high ticket produktene som jo har høy kvalitet og dermed også høy verdi, og da er det viktig å:
1. ta et lån du faktisk klarer å betjene, frem til lånet er nedbetalt. Akkurat som når du låner for å kjøpe en bil etc.
2. ha langtidsvisjonen dersom du ønsker å bygge business. Du blir ikke rik over natta her - dette er noe langsiktig og bærekraftig man bygger gradvis. Det er en ekte business, og da må den behandles som en business.

Denne bedriften er innsatsbasert. Legger du ikke ned jobben, vil du naturligvis heller ikke få resultater. Den eneste måten å «feile» i businessen? Det er å gi opp før resultatene kommer, og da har man mest sannsynlig gitt opp for tidlig pga urealistiske forventninger. Vi jobber med et av de beste produktene på markedet, markedet er her og strategiene er godt utprøvde. Men jobben må man selv legge ned - ingenting kommer av seg selv.

Min erfaring er at Enagic er en seriøs bedrift som virkelig står for kvalitet, både når det gjelder produktene og forretningsmuligheten. Selskapet er medlem i DSA som stiller høye krav til å drive etisk og forsvarlig - noe jeg setter stor pris på. Det er en ekte karrierevei for de som ønsker mer tid og frihet i hverdagen.

Jeg kan derfor trygt anbefale både produktene og muligheten til å jobbe med Enagic 🙌

29. august 2025

Tanker fra en jurist

Jeg var veldig skeptisk til dette, men gjorde grundige undersøkelser. Wikipedia gir ikke riktig informasjon. Videre har P3 en artikkel som ikke er understøttet av fakta men bærer preg av synsing. Jeg har utelukkende positive erfaringer med å være distributør for Enagic. Det er direktesalg på linje med Tupperware, Mary Kay osv. Det er kvalitetsprodukter, og en annen type produkt enn Tupperware f.eks derav en høyere pris. Produktene er backet av forskning, jeg ville satt meg inn i det før jeg stoler kun på en avisartikkel. Produktene har den prisen de har pga høy verdi og kvalitet, og ja noe kommisjoner til selgere, men dette er fullt lovlig. Kommisjoner gis også til butikker som selger klær og sko. Det er slik salgssystemet fungerer. Det er helt valgfritt å velge å bli distributør for denne bedriften. Jeg har blitt det, og jeg har kunnet redusere min stilling til 60 % i småbarnstida, noe som har vært helt uvurderlig for meg og min familie. Jeg har fått mye mer å gi tilbake til barna, og de får ikke så lange dager i barnehagen.

27. august 2025

Jeg har hatt en utrolig helsegevinst…

Jeg har hatt en utrolig helsegevinst ved å bruke k8 samt gurkemeieprodukter. Det samme med mine barn. Jeg var ikke klar over dette da jeg fikk maskinen så jeg er utrolig glad for at jeg fant denne i en periode da mage/ tarmhelsen vår ble dårligere og jeg ønsket å finne en måte å bygge opp kroppen naturlig igjen. Jeg ønsket også å bytte ut kjemiske vaskemidler i huset og det kan jeg gjøre nå på en naturlig og enkel måte.

7. juli 2025

Pyramidesvindel - hold dere unna!

Pyramideselskap som selger overprisede produkter for å kommer seg rundt ulovlighetene rundt pyramidestrukturen. Distributørene har kun fokus på å rekruttere nye distributører, og lyver så det renner av de for å få det til. 97% av alle som blir dratt inn i dette taper penger, ref.

Det er bare å Google "Vannmaskin til 60.000 kroner: Svindel eller ikke?", så kan dere se en video fra NRK P3 som viser at dette bare er svindel.

Dere kan også søke på "Enagic Earnings Disclosure" (tall fra selskapet selv) for å se at de aller fleste distributørene lyver når de sier hvor mye de tjener på dette.

Husk at alle de positive anmeldelsene mest sannsynlig er selgere som prøver å gi ett godt inntrykk av selskapet for å lettere selge mer

13. desember 2024
Vis anmeldelser på alle språk. (1 354 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis