Et selskap som har endret livet mitt – både helsemessig og økonomisk
Jeg startet med Enagic sommeren 2024, og allerede våren 2025 kunne jeg ta en beslutning å avslutte jobben min som leder for å leve fullt ut av denne virksomheten. Det har gitt meg noe jeg lenge drømte om – frihet til å bestemme over egen tid, økonomi og arbeidsplass.
Jeg ble først kjent med Enagic fordi jeg slet med alvorlige hudproblemer – eksem over hele kroppen og rosacea i ansiktet. Jeg hadde prøvd alt fra kortison og antibiotika til kostholdsendringer, uten resultater. Min datter hadde også mye eksem og fikk flere kortisonkurer. Etter at vi begynte å bruke vannet fra Enagic, ble huden gradvis bedre. Etter omtrent tre måneder var datteren min helt fri for eksem, og mine egne plager ble betraktelig redusert. Nå, ett år senere, er huden min helt frisk – og vi bruker ikke medisiner lenger. Når jeg har vært bortreist uten maskinen, merker jeg raskt at huden blir verre igjen. For meg er det et tydelig tegn på at vannet faktisk gjør en forskjell.
Jeg opplever Enagic som et profesjonelt og seriøst selskap. Produktene kom raskt, alt fungerer som det skal, og jeg har alltid fått provisjonene mine utbetalt presist. Jeg får veldig god støtte og oppfølging, og opplever at selskapet virkelig bryr seg om både mennesker og planeten – blant annet fordi de investerer i mange ulike grønne prosjekter og har et omfattende arbeid for å redusere plastforbruk globalt. De samarbeider blant annet med Ocean’s Company for å rense havene for plast, noe jeg synes sier mye om verdiene deres.
Jeg vet at det finnes noen negative omtaler der ute, men min erfaring – og erfaringen til de aller fleste jeg jobber sammen med – er helt motsatt. Mange av de som skriver negativt har verken testet produktene over tid eller satt seg inn i hvordan forretningsmodellen faktisk fungerer.
For meg representerer Enagic helse, frihet og bærekraft. Det er et selskap som gir mennesker mulighet til å leve et bedre og mer selvstendig liv – og jeg er utrolig takknemlig for at jeg våget å starte.