Mærkeordning uden effekt Jeg har bestilt hos en E-mærket webshop, der trods 6 henvendelser aldrig har svaret retur. Som jeg husker det, skal E-mærket webshops være bedre end det. Jeg har fors... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg kontaktede E-mærket efter en tvist med Helsegrossisten. Der gik mere end 1 måned uden svar fra E-mærket, hvorefter jeg rykkede for svar. De gav Helsegrossisten medhold, da de mener, at jeg... Vis mer
Selskapet har svart
Vi fik mange gode råd og vejledning fra deres jurister da Love.dk skulle e-mærke certificeres. Mails med spørgsmål blev også besvaret hurtigt, samme dag. Kan klart anbefales til andre netbut... Vis mer
Jeg modtog min nye seng efter 2 måneder som viste sig, at være i stykker. Firmaet svarede ikke, tog ikke telefonen og var ikke tilstede i deres showroom. Jeg kontaktede e-mærket og de fik kontakt... Vis mer
Skrevet av virksomheten
e-mærket arbejder for en mere tryg og gennemsigtig og sikker e-handel. e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. e-mærket har mere end 2.600 medlemmer.
Vi hjælper hvert år mange hundrede forbrugere og erhvervsdrivende. Vi vil anbefale at anmeldelserne her på Trustpilot læses i lyset af det.Generatorvej 8D, st. tv., 2860, Søborg, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super god og hurtig hjælp af jurist hos e-mærket i forbindelse med en sælger, der ikke vil respektere sine egne fortrydelsesregler.
Jeg har lige fået superb og hurtiG hjælp ift. køb på nettet, som blev lidt kompliceret mht. fortrydelsesret. Ikke alle firmaer har åbenbart styr på det…. Så tusind taK ☺️ for hjælpen!
I henhold til en aftale med Finn Kristensen ville jeg få en reduceret pris for mit firmas medlemskab af e-mærket. Det skulle træde i kræft januar 2024. Men det har det bare ikke gjort og jeg er blevet opkrævet et forkert beløb hver eneste måned.
Jeg har kontaktet MANGE hos e-mærket, men ingen vil hjælpe mig.
E-mærket skylder mig efterhånden en del penge. Men det er de ligeglade med.
Det er så ærgerligt at finde ud af at det bare er fup alt sammen. De tager intet seriøst. Virkelig skuffet over jer. I burde skamme jer over den opførsel.

Svar fra e-mærket
Mit problem blev løst hurtigt og effektivt
Efter at have haft en længere dialog med Jem & Fix, hvor vi ikke kunne blive enige om hvordan et køb over Internettet skulle håndteres, klagede jeg til e-mærket. Selvom de skriver at der kan op til 30 dage før de har behandlet sådan en klare, så gik der kun et par timer før Jem & Fix var vendt tilbage med en god løsning, så vi kunne få afsluttet sagen.
Jens fra E-mærket fortjener den største ros, og har været kæmpe behjælpelig i min sag. Stort tak herfra
Very helpful in a dispute with a webshop. They responded promptly and professionally, so appreciate the assistance I got from the team.
Dette er nok den sjoveste dårlige anmeldelse jeg nogensinde har lavet. Inden jeg gik på Trustpilot havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at så mange var utilfredse. Jeg er så den næste i rækken.
Jeg synes de har bevæget sig langt væk fra deres kerneprodukt og er nu ikke andet end enhver andet virksomhed som blot ønsker at flå dig for dine penge, ved at sælge en masse ydelser.
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge dem.
Derudover sender de en masse ulovlig spam, hvor det ikke er muligt at afmelde sig. Virkelig flot!!!

Svar fra e-mærket
Jeg er MEGET taknemmelig for Jeres hurtige svar.
Vil helt klart HUSKE jer, hvis der skulle ske noget nyt.
Havde ALDRIG regnet med, at jeg ville modtageskabet fra Boligcenter.. Det skete, meeeeeen langtfra pengene værd.
E-mærkets side virker lidt som et scam selv, de lokker med at du kan få testet dit website, men kun hvis du tillader dem at spamme din mailbox, deres priser for medlemskab er helt ude i hampen, som ny opstartet flår de hele din omsætning bare for at du kan sætte deres mærke på dit site, som kunderne stor set er lige glade med, det bliver et nej tak her fra.

Svar fra e-mærket
i e-mail skriver e-mærket, at de får min e-mail tilsendt af webshoppe, og på deres vegne spammer de så løs helt lovlig bagefter........

Svar fra e-mærket
Har haft en webshop siden 2018. Start dette år opsagde vi emærket og fik godkendelse fra deres finance manager som skrev han ville sende det videre i systemet (alt haves på skrift og videresendt til hhv. Svea samt egen advokat). Alligevel blev vi fortsat opkrævet medlemskab og pludselig fik vi en inkasso på halsen fra SVEA. Det er simpelthen noget så useriøst og helt ufatteligt at et firma som E-mærket kan agere på denne måde.
Pas på at lave et medlemsskab hos dem, det er ganske enkelt grådighed, ærgeligt, det var godt den gang at være medlem. Men er åbenbart blevet en pengemaskine.

Svar fra e-mærket
Jeg har lige handlet i Grevernes golf shop det var en super betjening og hurtig handel og mine sko er bare helt i top og det er et sikkert og godt sted at handle
Har haft 2 webshops godkendt ved e-mærket og har desværre oplevet ved begge shops hvordan medlemmer er bondefanget af deres system og hvordan de INGEN kommunikation ønsker.
Min ene shop har jeg haft skriftlig aftale på at kunne opsiges straks og uden binding, da det var en test shop, jeg valgte at lukke den, men trods skriftlig aftale med e-mærket var jeg fastholdt i flere måneder indtil hele perioden har udløbet.
Henviste til denne aftale i mail til dem, men de reagerede aldrig + de skriver de vil ringe en op for at tale om hvorfor man opsiger, det gør de heller ikke.
Har dernæst været nødsaget til at lukke min anden shop, da vi ikke længere har kunnet føre virksomheden videre. Her fik jeg samme standard svar fra e-mærket omkring opsigelse og at de fastholder os som kunde det næste år - som betyder vi ikke kan lukke vores firma som der ikke er økonomi til at køre videre.
Taget i betragtning den type service e-mærket tilbyder sine medlemmer og forbrugere, er det bemærkelsesværdigt hvor skamfuld en forretning de selv driver.
Og ja, man kan sende dem en klage hvis det opfylder ét af to krav, og dertil betale gebyr på 1000 kr. til dem for at håndtere ens klage...

Svar fra e-mærket
Jeg har længe kæmpet med Zalando for at få dem til at udbetale et gavekort, hvilket de har nægtet grundet deres handelsbetingelser. På trods af at gøre dem opmærksom på gældende lovgivning, der siger, at gavekort - også elektroniske - skal udbetales, hvis kunden ønsker det (også hvis det ikke er udløbet), kom det først i stand, efter at Jens fra e-mærket havde fat i dem. Selvfølgelig var det alligevel en lang sej kamp, og jeg har først efter to måneder modtaget mine penge fra Zalando - der beklager, at jeg er blevet misinformeret (som om).
Sort hvid det hele.
Jeg oplever som virksomhedsejer, at der skrives op og ned og man bruger alt for langtid på løsningerne, i stedet for lige at ringe. Når jeg så ringer, kan man ikke få fat i den jurist der sidder med vores firma. Samtidig, så går de mere op i at sikre sig selv og derfor ender man ofte med at overholde ikke eksisterende lovgivning, fordi Emaekets jurister efter min mening, oftest hellere vil være sikre og afdække dem selv, end at bekymre sig om din forretning og finde løsninger til gavn for virksomheden og forbrugerne.
Jeg frygter gode ærlige forretninger vil lukke ned og gøre plads til mere lyssky forretninger som Temu m.fl.
Hjælp nu danske virksomheder, til at kunne være konkurrencedygtige. I stedet for at lukke os ned.
Vi havde kæmpet en lang sej kamp med firmaet hvor vi havde købt ny seng - efter lang tid kom der en seng der ikke var rigtig og fejl i. Firmaet ignorerede os og vi kontaktede emærket, som hurtigt tog sagen op og var en kæmpe hjælp. Uden emærkets hjælp er jeg overbevist om vi ikke havde fundet frem til en løsning. Kæmpe anbefaling herfra.
Super kompetent hjælp fra E-mærket.
Jeg havde som gave fra familie modtaget et gavekort på et hotelophold for 2 med morgenmad samt 2 retters menu'er. Gavekortet havde en løbetid frem til marts 25.
Da jeg kontakter small Danish Hotel's, for at booke, fortæller de at de har ændret gavekortet. Så det nu kun gælder som delbetaling af det lovede ophold, som nu vil koste mig min. 1000kr oveni. Det forstår jeg ikke, da der jo stadig er næsten et år til udløb.
Jeg forespørger så om tilbagebetaling af beløbet, men det kan de absolut kun hvis jeg har kvitteringen. Det har jeg selvfølgelig ikke, når det er en gave.
Jeg kontakter E-mærke nævnet, som dygtigt klarer problemet, således at jeg straks får beløbet udbetalt. Så stor tak herfra.
Købte en dyr lampe hos et større firma via nettet. Grundet flytning åbnede jeg ikke lampen og opdagede 2mdr senere at produktet var mangelfuldt.
Kontaktede hjemmesiden med det samme og fik fortalt at det bare var ærgerligt og anklaget over tlf at produktet ikke var mangelfuldt og det simpelthen ikke kunne ske. Hjemmesiden var ubehagelig og ikke til at tale med.
Kontaktede e-mærket og fik hurtigt hjælp. Især tak til Jens, der hjalp med hurtig løsning af problem! Kan klart anbefales ☺️
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.