Kjøpte bruktbil hos denne forhandleren…
Kjøpte bruktbil hos denne forhandleren usett siden eg stolte på annonsen og det selger sa. Det er det verste kjøpet eg har gjort. Når eg fekk den heim oppdaga eg den eine feilen etter den andre. Blant anna gjekk den berre på 5 sylindrar
Viser seg at bakgrunnshistorien til bilen som selger presenterer ikkje stemmer i det heile. Lokalt bilverkstad påpekte en heil smørbrødliste med feil som eg foreløpig har lagt ut for sjølv. Foreløpig har eg kjørt 50 mil i løpet av 5 månader. Sidan den har stått på verkstad sidan 1. mai.. Dette er fordi firmaet ikkje svarer på mine henvendingar. Om dei svarar er det berre unnskyldningar som ikkje har noko med handelen å gjere. Heldigvis har eg alt dokumentert.
Hele selskapet hadde løftet seg ved å tilby litt service også etter bilen er solgt. De er ekstremt effektive og flinke til å selge. Men om du har en klar reklamasjonssak så vil de aldri i verden fikse det.
Dette er business as usual for denne karen og han er drillet i å lure seg unna reklamasjonskrav. Det eneste som hjelper på kyniske folk som dette er advokat dessverre…
Eg ville aldri tatt sjansen på å ha noko med disse folkene å gjøre igjen. Styr unna