Edugo Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ja sie wypowiem po kilku latach chodzenia mojej corki na zajecia. Na poczatku bylo super. zajecia dobrze przygotowane, nauczycielka bardzo fajna. niestety w ostatnim polroczu mocno spadla jakosc. Ciag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Córka uczęszcza od roku na kurs języka angielskiego. Zajęcia odbywają się online 2 razy w tygodniu w niewielkiej grupie dzieci o bardzo zbliżonym poziomie. Efekt - 6 angielskiego na koniec roku. Prow... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szkoła oferuje profesjonalnych nauczycieli i podejście do nauki , ciekawe zajęcia oraz przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce. Nauczyciele są kompetentni, cierpliwi i zawsze chętni do pomocy. Materiały... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dziękuję bardzo za pomoc w nauczaniu dziecka.Polecam od samego serca szkoły Edugo,miłe i przyjemne nauczanie dało swoj rezultat, bardzo pozytywnie wpłynęło na dziecko! Dziękuję bardzo .

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 82 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

249 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zajęcia z EduGo

Moi synowi uczęszczają w zajęciach i są bardzo zadowoleni.

1. september 2025

Svar fra Edugo

To wspaniałe wieści, że synom podoba się nasza forma zajęć :) Pozdrawiamy Panią i pociechy!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pełne pasji, angażujące zajęcia.

Rewelacyjne podejście do dzieci i młodzieży. Proste sposoby płatności. Praktyczne przypominajki o zajęciach w formie smsów są super. Zadowolenie dziecka i chęć brania udziału jest najlepszą oceną dla waszych zajęć.

Svar fra Edugo

Cieszymy się, że docenia Pani aspekty organizacyjne! Często główkujemy nad tym co zrobić, by dla rodziców korzystanie z naszych usług było jak najprostsze <3 To, że dziecko chętnie wraca na zajęcia faktycznie jest dla nas powodem do dumy! Bardzo dziękujemy za opinię :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Córką rozwija swoją pasję do rysowania

Córką rozwija swoją pasję do rysowania, malowania i szkicowania ,nauczyciele wspaniali ,bardzo cierpliwini kompetentni posiadają bardzo dużą wiedzę i potrafią ją przekazać dziecku ,jesteśmy zadowoleni z EDUGO.

28. mai 2026

Svar fra Edugo

To wielka radość obserwować, jak młody talent rozwija skrzydła na tylu artystycznych płaszczyznach jednocześnie. Komplementy dotyczące podejścia i wiedzy z dumą przekażemy naszym nauczycielom. Bardzo dziękujemy <3

Zadowolona mama

Obie córki są bardzo zadowolone z zajęć. Młodsza uczęszcza na lekcje rysunku. Każda lekcja to inny temat, dzięki czemu poprawiła technikę. Dużo lepiej radzi sobie z cieniowaniem a przy pomocy ukochanych farb akrylowych tworzy coraz piękniejsze obrazy.
Starsza córka będąca w 7 kl. całkowicie zniechęciła się do matematyki. Zajęcia EduGo pomogły jej zrozumieć, w jaki sposób może być matematyka wykorzystywana na codzień. Zajęcia odbywają się w malutkich grupach, dzięki czemu każdy może dopytać o niezrozumiałe elementy. Duży plus za sposób prowadzenia zajęć i za zdalną formę, gdzie w domu na spokojnie można odbyć zajęcia :)

Svar fra Edugo

Zadowolona mama to dla nas powód do dumy! Ogromne brawa dla młodszej artystki za piękne cieniowanie akrylami oraz dla starszej córki za odwagę do odczarowania matematyki. Ślicznie dziękujemy za te ciepłe słowa <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zawsze można liczyć na pomoc gdy są…

Zawsze można liczyć na pomoc gdy są trudności techniczne, lekcje są dobrze prowadzone

12. november 2025

Svar fra Edugo

Świetnie słyszeć, że w razie "złośliwości rzeczy martwych" nasz zespół szybko rusza na ratunek! Chętnie przekażemy te miłe słowa obsłudze technicznej oraz nauczycielom. Dziękujemy, że jesteście z nami.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moje dziecko bierze udział w zajęciach rysunku i angielskiego

Moje dziecko bierze udział w zajęciach z rysunku i angielskiego od 1.5 roku. Jesteśmy zadowoleni, chętnie bierze w nich udział, widać postępy i efekty, osobiście polecam

23. juni 2025

Svar fra Edugo

Półtora roku wspólnej przygody z rysunkiem i angielskim to już piękny staż! Ogromnie dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że wytrwałość przekłada się na widoczne efekty <3

Z całego serca polecam Edugo

Z całego serca polecam Edugo! Mój syn uczestniczył w zajęciach z rysunku, które po prostu uwielbiał. Zawsze z niecierpliwością czekał na kolejne spotkania, a każdy powrót z zajęć wiązał się z nowymi pomysłami i ogromnym entuzjazmem.

Przez ten czas bardzo rozwinął swoje umiejętności plastyczne, ale także kreatywność i pewność siebie. Prowadzący byli zawsze doskonale przygotowani, pełni empatii i zaangażowania. Ich kreatywne podejście do pracy z dziećmi sprawiało, że zajęcia były nie tylko wartościowe, ale też niezwykle inspirujące.

Dziękujemy za stworzenie tak wspaniałego miejsca do rozwijania pasji. Zdecydowanie polecamy!

7. juni 2025

Svar fra Edugo

Czytanie o tak wspaniałym zaangażowaniu i wzroście pewności siebie u syna to dla nas najlepsza nagroda. Cudownie, że lekcje rysunku stały się dla niego tak wielką inspiracją, a słowa pochwały z radością przekażemy jego nauczycielom. Dziękujemy za tak ciepłe polecenie! :)

Opinia o zajęciach

Bardzo miłe Panie prowadzące zajęcia, potrafią zaciekawić dzieci. Problemy techniczne rozwiazywane są ekspresowo.

Svar fra Edugo

W imieniu działu obsługi klienta dziękujemy za docenienie! Cieszymy się, że zajęcia spełniają oczekiwania ;3

jesteśmy zadowoleni

Córka rozwija swoje umiejętności juz 3ci rok, chętnie uczestniczy w zająciach, jest naprawdę super!

Svar fra Edugo

3 lata wspólnej przygody? OGROMNIE nas to cieszy! Dołożymy wszelkich starań, by to pozytywne odczucie towarzyszyło Pani i córce przez kolejne lata <3

Zajęcia są świetne

Zajęcia są świetne , zawsze ciekawe, syn czeka na zajęcia z niecierpliwością . Prowadzący zawsze na najwyższym poziomie, podejście indywidualne do ucznia. Tworzą się fajne grupy , dzieci super się poznają . Świetnie słucha się zajęć 🙂 polecamy 🙂

Svar fra Edugo

To wspaniała wiadomość, że oprócz wartości merytorycznej syn korzysta również z plusów zajęć w małych grupach - czyli z możliwości interakcji, rozwijania kompetencji społecznych, poznawania nowych rówieśników. Ślicznie dziękujemy za opinię <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Angielski - dobrze rokuje!

Mój syn zaczął uczęszczać na zajęcia z angielskiego. Kiedyś średnio lubił angielski, teraz stara się nie opuszczać lekcji i z przyjemnością na nie czeka. Poprawił angielski i zaczął mówić. Nie czuję bariery. Z czego bardzo się cieszę. Robimy wakacyjną przerwę i później wracamy z entuzjazmem.

Svar fra Edugo

Jeśli syn pokonuje barierę językową, to znak, że jesteśmy na dobrej drodze!! Bo taki jest nasz cel - swoboda korzystania z języka angielskiego :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Matematyka

Zajęcia prowadzone są w sposób dość ciekawy, chociaż często trudno jest trenerowi zapanować nad niektórymi uczestnikami zajęć. Dziecko poznaje nowy materiał szkolny, ale może też przećwiczyć to, co miał już na zajęciach szkolnych.

Svar fra Edugo

Bardzo dziękujemy za opinię! To cenna uwaga - zachęcamy do maila na kontakt@edugo.pl - przyjrzymy się lekcjom i wspomożemy nauczyciela, by było mu łatwiej zapanować nad stawiającą wyzwania grupą :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zajęcia online dla dzieci są tworzone z…

Zajęcia online dla dzieci są tworzone z pasją przez nauczycieli. Nauczyciele przekazują dzieciom wiedzę w zróżnicowany sposób za pomocą piosenek, ćwiczeń oraz gier edukacyjnych. Potrafią zaangażować każdego uczestnika zajęć, wykazują się dużą cierpliwością oraz zawsze są bardzo pozytywnie nastawieni. Dzieci czują sie bardzo swobodnie na zajęciach a to najważniejsze.

27. mai 2026

Svar fra Edugo

To bardzo miłe, że docenia Pani nasze starania "dotarcia" do dzieci. Wiemy, że standardowe wykłady nie zdają egzaminu, chcemy docierać do dzieci mówiąc ich językiem :) Dziękujemy za opinię!!

The best

Najlepszym recenzentem jest mój Syn, gdyż to on korzysta z zajęć w EduGo. Widać, że zajęcia są bardzo ciekawe i interesujące, gdyż Filip sam pilnuje terminów, aby zdążyć połączyć się na czas a gdy były sytuacje, które nie pozwoliły mu odbyć na żywo zajęć to był bardzo nie pocieszony, wręcz wściekły i nie mógł się doczekać, aż otrzyma materiał nagrany do nadrobienia.
Dlatego wystawiam jak najlepszą laurkę szkole EduGo.

15. september 2025

Svar fra Edugo

Taką laurkę to aż by się chciało oprawić i powiesić na ścianie :D Dziękujemy baaaardzo za te miłe słowa i serdecznie pozdrawiamy Filipa!

Bardzo polecam

Super atmosfera podczas zajęć, miła Pani prowadząca, zajęcia pomagają w rozwijaniu pasji rysunku. Uwielbiam w nich uczestniczyć.

Svar fra Edugo

Niezwykle nam miło czytająć te słowa <3 Dziękujemyyy!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

To była cudowna przygoda dla mojego…

To była cudowna przygoda dla mojego syna. Zajęcia z rysunku 🥰 polecam każdemu. Do tego kontakt z EduGo jest w pełni profesjonalny i natychmiastowy a platforma pozwala kontrolować formalności rodzicielskie 😍

6. juni 2026

Svar fra Edugo

Ogromnie dziękujemy za polecenie!!! Cieszymy się, że możemy współtworzyć rysunkową przygodę ;3

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv