Am 23.01.2026 sind beide bestellten EcuaFina Alpaka Wolldecken in Dunkelgrün und Farbmischung eingetroffen. Beide sehen wunderschön aus, die prachtvolle Farben und Muster. Ich bin begeistert und se... Vis mer
Vandaag de Poncho Geel Driehoek afgehaald en wowo..overtrof al mijn verwachtingen. Heb vele jaren door Midden Amerike rondgereisd en ken mij zeer goed uit met de Midden/zuid Amerikaanse handkunst. De... Vis mer
Prima ervaring met een heel mooi bedrijf. Ze leveren heel mooie producten en doen dat in harmonie met omgeving en locale producten. We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen vo... Vis mer
Na de heerlijke Poncho heb ik gisteren de Alpalka Native decke grün ontvangen. 2stuks. En opnieuw...hoogste kwaliteit en je hoeft dus niet naar Ecuador te reizen maar via Ecuafina.nl want die brengen... Vis mer
EcuaFina importeert rechtstreeks vanuit de Andes diverse authentieke producten, die volgens oude tradities op kleine schaal lokaal worden geproduceerd. Voorbeelden van deze authentieke producten zijn kleurrijke alpaca kleden, poncho's, shawls, Panama hoeden en tagua kettingen. Maar ook heerlijke gourmet producten zoals avocado olie, chocolade en koffie.
Pelikaanstraat 14, 7201 DR, Zutphen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen voor moederdag omdat het zo mooi is.

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Super ! Tolle Ware …Rücksendung incl. der Rücküberweisung des Geldes super schnell…sehr korrekt !!! 🌸🧚
Erg fijn en mooi kleed, houd je goed warm op de bank. De communicatie met Ecuafina was duidelijk en een snelle levering
Produit magnifique, de grande qualité..
Je passerai une prochaine commande dans peu de temps..

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
The product is excellent and is fully as good as it is advertised to be.

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Wat kan er beter: reageren op chats en mails. 3x geen reactie.
Daardoor wilde ik eigenlijk niet tot aankoop overgaan.
Toch gedaan, omdat ik het kleed gewoon supermooi vind.
Ik had hem de volgende dag al mooi verpakt binnen. En ben er blij mee.

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Ik heb 2 dekens plus kussensloop gekocht. De producten werd de volgende dag al geleverd. De dekens zijn comfortabel, zacht, warm kleuren zijn precies zoals je ze op de site ziet. Erg blij met mijn aankoop.
Superbes ponchos. Très satisfait du produit.
Rien à redire et le service client est à votre écoute.
Je conseille ce site et de plus c’est du commerce équitable.
Bravo et merci à ceux qui fabriquent ces produits.

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
De poncho werd keurig en snel bezorgd.
Blij dat er een Nederlands bedrijf is, zodat ik ze niet van uit Amerika hoef te laten komen met bijbehorende verzendkosten.
Hopelijk in de toekomst meer van deze prachtige poncho’s ook met dierenpatroon.
Ik houd de collectie in de gaten.

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Fijn contact gehad en snelle levering. 1 dag later dan beloofd maar dat lag aan post.nl

Svar fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Ich bin sehr zufrieden meine Bestellung habe ich sehr schnell und in einwandfreiem Zustand bekommen. Die Decke ist wunderschön ich würde sie jederzeit wieder bestellen
LG