Jeg kjøpte en billett til kjøbenhavn fra Oslo via ebookers og begynte å bli urolig når det ikke er mulig å reservere sete / innsjekking .Har kvittering på kjøpet osv .hva gjør jeg ?
Bestilte og fikk melding om at transaksjonen ikke gikk gjennom. Booket da et annet sted og fikk billett uten problem. Da jeg var klar med bestillingen det andre stedet fikk jeg mail fra ebookers at be... Vis mer
Hei bestilte et hotellrom i Vigo til spesialpris inkludert frokost. Dagen før ble bestilling kansellert pga overbooking på hotellet. Jeg skulle få pengene refundert. Imidlertid får jeg kun deler av ut... Vis mer
Jeg var ikke kjent med bestillingsrutinene. Jeg fikk store problemer og måtte få hjelp. Vet ikke om det er flyselskapet som gjør bestillingen så vanskelig. Jeg måtte også få hjelp hjemmefra da jeg var... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
ebookers.no more rewarding travel
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Knallbra service - rett og slett uslåelig
Jeg er målløs.......... Hadde booket et rom for tre dager i Krakow som ikke kunne avbestilles. Dessverre måtte vi forskyve besøket med en uke og tok derfor kontakt med eBooker i håp om at de skulle kunne fikse det uten at det ble for mye ekstrakostnader. Stor og gledelig var derfor overraskelsen da jeg oppdaget at de ombooket rommet kjapt og enkelt uten noen ekstrakostnader for meg. Jeg kommer garantert til å bruke eBooker igjen neste gang. :-)
Endring av bilbestilling
Jeg ringte inn for å redusere størrelsen på ønsket bil.
Dette måtte gjøres ved å avbestille opprinnelig bestilling, samt å bestille en ny bil. Dette ble gjort uten problem av kundeservice.
Personen i telefonen var blid.
Kjøpte samme billett 2 ganger p.g.a feilinformasjon!
Jeg kjøpte samme billett 2 ganger p.g.a feilinformasjon! Kanskje det var teknisk feil(?)
Mvh. Freddy Kodvåg

Booking av billetter
rask og god service på bestilling av billettene. Fikk utvalg av billigst, best , raskest og også navnet på tilbyderne.
enkelt å bestille, gode priser
Bruker ebookers ofte- det er enkelt å bestille, greie priser, man samler bonus når man registrerer seg. Ingen kortgebyrer som på mange andre steder!
Dårlig service
Vi hadde ein uheldig start på ferien. Ankom hotellet i Barcelona, og der sa de att oppholdet vårt var kansellert. Vi brukte ein time på kontakt frem og tilbake på tlf med Ebookers i Stockholm, for hotellet kunne/ville ikkje hjelpe oss. Det løste seg etterhvert heldigvis. Svært ubehagelig start, og unødvendig bruk av tiden vår og tlfbruk. Har sendt klage til Ebookers, som kun er villig til å kompensere om vi sender inn bevis på tlf-regning. Vi brukte lang tid når vi var på ferie med dette, og orker ikkje fleire runder med dette i etterkant. Dårlig av Ebookers å ikkje gi oss komensasjon for vår uheldige opplevelse .

Svar fra Ebookers
God service ved bestilling av flyreise
Jeg ønsket å bestille en reise til Shanghai med litt spesielle valg or min kone og meg selv, og fant ast det var lettere å forklare dette på telefonen enn via e-post. Den service jeg fikk var utmerket, og vi gleder oss til reisen.
Leiebil enkelt og greit med Ebookers
Flott og brukervennlig side for bestilling av leiebil.
Veldig bra service!
Veldig veldig god service av en meget behagelig, tålmodig og hjelpsom kundebehandler.
Fikk pengene tilbake ved en feilbestilling.
Min vurdering
Første gang jeg bruker denne. Ble sendt videre etter å ha søk på flyreise på finn.no
Utskriften på billetten var liten og lite oversiktlig.
Kan ikke bruke e billetten på min telefon siden jeg bestilte reisen for min kone og hun har ikke en slik telefon.
Jeg ble meget skuffet
Jeg fikk se at jeg fikk en bonus på 103kr.Men det jeg ikke så,var at
Jeg måtte betale 85kr pr bilett når regningen kom.Så det blir ikke flere
Bestillinger på meg.

Enkel Booking, dårlig produkt
Leide leiebil i Las Vegas gjennom e bookers, enkel bestilling og god pris. MEN måtte stå to timer i kø for å hente ut bil hos Dollar bilutleie.
Skal du ha leiebil på flyplassen unngå Dollar/Thrifty, der er det verst kø.
Fornøyd men
Cons: Det kommer overraskende tillegger (tilgjengelighet og hotell avgift) til prisen, mens siden annonserer at all avgift er inkludert i søke resultatene.
100 %
Jeg har aldrig hatt noen problemer når jeg har bestillt gjennom ebookers.
Gode priser og bonus ,helt suverent
Det er bedre for meg å booke direkte med hotellene, da kan jeg endre på bestillingen min uten å miste penger...

rimlig og greit
Det var enkelt og greit å bestille her
Mange valg, gode priser.
Enkelt å finne flyavganger og mange valg i forhold til reiserute og priser.