Ren svindel
Ren svindel! Styr unna!
Jeg bestilte ørepropper hos Earblocks. Aldri mottatt varen, aldri fått svar på mail om etterlysning av varen eller kansellering av bestilling. Ordren var allerede betalt, så de pengene ser jeg aldri igjen
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Ren svindel! Styr unna!
Jeg endrer min vurdering fra 1 til 3. proppene kom til slutt, men veldig ut av det blå. Det savnes mye på kommunikasjonen mellom leverandør og kunde. Men poppene er mottatt og skal teste dem ut fortløpende.
Min opprinnelige tekst er: «Dette er et enkeltmannsforetak som ikke holder mål! Bestilte propper i midten av mars, men etter flere uker uten noen form for leveranse kontaktet jeg «firmaet» uten å få svar.
Det er forsøkt både med flere mail, kontakt via nettsiden og forsøkt telefonnummeret fra «salgsbetingelsene». Ingen svar. Har sendt henvendelse med krav om heving av kjøp men stadig ingen respons.
Selve nettsiden ser meget bra ut, men ble trolig lurt. Den skryter med henvisning til trustpilot, men har ingen rot i virkeligheten. Jeg kommer ikke til p handle her igjen, og ikke fra andre firmaer som tilhører samme eier. Det virker til syvende og sist useriøst.»
Fikk forsendelsen 6 dager etter bestilt. Produktet leverte etter forventningene.
Userriøs enkeltmannsforetak som driver med dropshipping. Kundeservice kan du bare glemme!
Jeg leverte tilbake min ordre pga passform, men oppdaget og at det var drop shipping. Det tok tid å få svar, men etter mange purringer og en 'trussel' om at jeg ville gå til forbrukerrådet, så fikk jeg endelig en adresse jeg kunne returnere til. Etter jeg returnerte varen, kom aldri pengene og fikk jeg aldri noe mer svar fra eieren av enkeltmannsforetaket 'Kolonial Christensen' som driver dette. Det endte med at jeg opprettet sak i forliksrådet.
Du får kjøpt slike ørepropper på ebay og lignende sider til 40,- så her er det bare å styre unna denne svindelsiden.
Bestilte og betalte. Fikk raskt forhåndsmelding om postpakke og sporingslenke. Alt virket greit. Tre uker senere hadde posten ennå ikke mottatt pakken fra leverandør. Jeg forsøkte å ta kontakt på ulike måter, men ingen henvendelser ble besvart. Jeg trodde jeg var lurt, men plutselig, etter en måneds tid, dukket varene opp i posten. Greit nok.
Jeg bestilte og betalte ørepropper fra firmaet men har etter snart en måned ikke mottatt produktet. Jeg mottok etter ti dager en epost hvor det ble oppgitt at ordren var mottatt og at den kunne spores med vedlagt link. Etter det har jeg ikke hørt noe. Jeg har purret vi intern melding på nettsiden deres, via den innebygde chatten, via epost og via Facebook. I tillegg har de begynt å mase på meg om å legge igjen omtale av produktet. Styr unna dette firmaet.
Kjøpte øreplugger fra earblocks.no. Disse passet ikke for meg da de etter en tid ikke ble sittende riktig i øret og ga ikke god lyddemping. Ønsker derfor å benytte meg av 100% fornøyd garantien de reklamerer for.
Fikk opplyst om å sende de i retur til leverandør,- Kolonial Christensen. Pluggene ble sendt i retur og jeg fikk beskjed om at leverandør hadde fått pakken i retur, men Kolonial Christensen betaler meg ikke tilbake og har stoppet å besvare e-post fra meg.
Anbefaler å holde seg unna earblocks.no v/Kolonial Christensen.