inSPORTline Polska Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫤 Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozyt... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Robiąc zamówienie dostałam informację, że będzie ono do odbioru na 1.06. - miał by to prezent na urodziny. Niestety nie dotarł, nie dostałam żadnej informacji o przeciągającym się terminie. Sama pojec... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super sprzęt treningowy. Wysoka jakość i elegancja. Bardzo miła obsługa. Życzliwa, uprzejma i chętna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzęt już od prawie 10-ciu lat. Sprzęt jest... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Treningsutstyrsbutikk
  2. Friluftslivsbutikk
  3. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu życia, oferując szeroki wybór produktów najwyższej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieżnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są także produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu możemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inżynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyższe standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedażowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duży nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na każde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy również o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać możliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangażowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branży sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dążymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań użytkowników na każdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, że z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko możliwe, ale i przyjemne.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

90 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dostawa stołu do tenisa stołowego…

Dostawa stołu do tenisa stołowego przebiegła bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie, była dobrze zabezpieczona, a opakowanie nie nosiło żadnych śladów uszkodzeń. Kurier dostarczył wszystko bez problemów. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia i mogę polecić zakup u tego sprzedawcy.

29. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv