Bema Shopping B.V. Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb outfit besteld voor de toppers. Op maandag besteld zou volgende dag geleverd worden. Helaas dinsdag niet binnengekomen. Track en trace DhL moest nog aangeleverd worden. App gestuurd en gebeld en z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In Oeteldonk zelf al veel winkels afgelopen voor deze specifieke wanten (vingerloze handschoenen en met een flap als want voor als t echt koud is). Jaren terug een keer ergens gekocht, maar zoals... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik moest voor de turnclub 9 kostuums bestellen. Ze hadden die zeker in voorraad en alles is op tijd geleverd. De kostuums zijn een zeer degelijke kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is super.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een vlotte bestelling. Dag erna bezorgd waardoor de kinderen van school direct goed in het thema konden spelen. Een minnetje... Het astronautenpak geeft veel glitter af. Maar de kinderen zijn onder de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Festbutikk

Skrevet av virksomheten

De veruit grootste webwinkel in carnavalskleding, feestkostuums & carnavalspakken: Bel voor groepskortingen! Snelle levering. Bel: 077-8200208

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

234 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede levering

Goede levering maar duurde wel lang met de levertijd.

13. mars 2026

Beste Valerie,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering uiteindelijk goed is verlopen. We vinden het wel jammer om te lezen dat de levertijd langer was dan verwacht. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar soms kan het helaas iets langer duren.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen, dan zorgen we graag weer voor een mooie bestelling.

Team e-Carnavalskleding.nl 🎉

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel erg tevreden met de items en de…

Heel erg tevreden met de items en de snelle verzending!

16. mars 2026

Bedankt voor je mooie review, Liselot! 🎉

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de items én met de snelle verzending. Daar doen we het voor! We wensen je alvast heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij e-Carnavalskleding.nl. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

super!mijn dochter vind het echtmooi

super!mijn dochter vind het echtmooi, juist jammer dat het een dag te laat geleverd was.

11. mars 2026

Svar fra Bema Shopping B.V.

Leuk om te horen dat Uw dochter erg blij is met de geleverde items. Jammer om te horen dat de zending tijdens transport een dag vertraging heeft gehad. Dit kan wel eens gebeuren door file, sorteerfouten of pech onderweg. Helaas hebben we dat niet altijd in de hand. Excuses voor de vertraagde levering.

Helemaal goed

Helemaal goed, het zou zaterdag besorgt worden maar het was er zelfs een dag eerder.
Dus gewoon top

5. mars 2026

Svar fra Bema Shopping B.V.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle service, tot een volgende bestelling en dankjewel voor de beoordeling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie jas voor schappelijke prijs

Mooie jas voor schappelijke prijs. Zeker omdat ik een tegoedbon had gekregen. Hoed was helaas te klein.

28. februar 2026

Bedankt voor je review, Margo! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de jas en dat je deze voor een mooie prijs hebt kunnen bestellen met je tegoedbon. Jammer dat de hoed helaas te klein was. Mocht je daar nog vragen over hebben of willen ruilen, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en je graag nog eens terug te zien! 🎉

Fijne webwinkel!

Fijne prijzen, snelle levering en betrouwbaar!

Hi Iris,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijzen, de snelle levering en onze service. Daar doen we het elke dag voor.

We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooi pak en een heel blij kind!

Super mooi pak en een heel blij kind!
De levering was niet zoals de beschreven de volgende dag in huis maar een dag later. Nog net optijd gelukkig anders zou dit erg vervelend zijn

17. februar 2026

Hi Tessa,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het pak super mooi is en dat jullie een heel blij kind hebben. Daar worden wij echt blij van.

Wel jammer om te lezen dat de levering een dag later was dan verwacht. We begrijpen helemaal dat dit spannend kan zijn als je ergens naartoe leeft. Gelukkig was het nog net op tijd, maar we snappen dat dit anders heel vervelend had kunnen uitpakken.

Dank je wel voor je begrip en voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag.

Niets te klagen

Heel veel keuze en snelle levering.
Kwaliteit van de artikelen is oķé.

Hi Silvia,

Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze en de snelle levering. Daar doen we het voor.

Mooi dat ook de kwaliteit van de artikelen naar wens is. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Geweldig pak

De levering was snel. Goed verpakt. En het astronautenpak was een mooi, gevoerd pak.
Moet wel een maatje groter dan normaal. Mijn zoon heeft maat 134 en ik heb 140 gekocht. Was al wat aan de krappe kant maar het is zo n mooi pak en krap tijd voor carnaval dat we het toch gehouden hebben.

14. februar 2026

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat leuk om te horen dat het astronautenpak zo goed in de smaak viel en dat je tevreden bent over de snelle levering en de verpakking.

Dank je ook voor je tip over de maat. Dat is waardevolle informatie voor andere klanten. Goed om te weten dat het pak wat kleiner valt en dat een maat groter bestellen inderdaad verstandig kan zijn. Fijn dat jullie het, ondanks dat het wat krap zat, toch hebben kunnen gebruiken voor carnaval.

We hopen dat jullie een geweldige carnaval hebben gehad en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Top!

Top! Snelle verzending, en leuke producten! Heel erg blij mee

Hi Roos,

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat je blij bent met de producten en tevreden bent over de snelle verzending.

Daar doen we het voor. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Pruik besteld..best snel geleverd

Hi Miranda,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je pruik snel geleverd is en dat alles naar wens is verlopen.

We hopen dat je er veel plezier van hebt gehad en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer leuke kledij voor een zacht…

Zeer leuke kledij voor een zacht prijsje, zoon was er heel blij mee.

13. februar 2026

Hi Lies,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de leuke kledij en de prijs. En helemaal leuk dat je zoon er zo blij mee was.

Daar doen we het voor. We zien jullie graag nog eens terug in onze webshop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super snel geleverd, top kwaliteit!

Super snel geleverd en het pak incl accessoires zijn van goeie kwaliteit! En echt niet duur! Maat klopt ook goed.

10. februar 2026

Svar fra Bema Shopping B.V.

Wat een fijne review, dank je wel.

Goed om te horen dat de levering snel was en dat het pak inclusief accessoires aan je verwachtingen voldoet. Mooi dat ook de maat goed past, dat is natuurlijk minstens zo belangrijk.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Snel en goed

Snel, correct en mooie producten. Een correcte weergave van afbeelding met de realiteit.

8. februar 2026

Svar fra Bema Shopping B.V.

Dank je wel voor je mooie review.

Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen en dat de producten overeenkomen met de afbeeldingen. Dat vinden we zelf ook erg belangrijk.

Graag tot een volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enorme keuze uit prima producten

Via app fijne communicatie. Kapot product werd meteen vervangen. Producten zelf zijn helemaal prima en enorme keuze. Zeer snelle verzending.

6. februar 2026

Beste Iris,

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor.

Fijn om te horen dat je onze communicatie via de app als prettig hebt ervaren en dat het kapotte product direct goed is opgelost. Daar doen we het voor.

Ook goed om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle verzending.

Graag tot een volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, goed en geen gedoe

Snelle levering, goede statusupdates en product voldoet aan de verwachtingen. Geen enkel gedoe!

9. februar 2026

Beste Djoest,

Dank je wel voor je mooie review.

Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Daar worden we blij van.

Graag tot een volgende bestelling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ervaring en een compleet maar…

Geweldige ervaring en een compleet maar vooral mooi assortiment!

Beste Xandra,

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🤩

Geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad en dat ons assortiment in de smaak valt. We doen ons best om het aanbod niet alleen compleet, maar ook écht leuk en verrassend te maken – super dat dat zo wordt ervaren.

Heel graag tot een volgende bestelling!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lässt sich prima auftragen und sieht…

Lässt sich prima auftragen und sieht schön aus! Leider schnell leer 😃

Svar fra Bema Shopping B.V.

Vielen Dank für deine Bewertung, Christiane.

Wie schön zu hören, dass sich das Produkt gut auftragen lässt und dir das Ergebnis gefällt. Dass es schnell leer war, nehmen wir als Kompliment.

Wir freuen uns, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Producten goed ontvangen.

Producten goed ontvangen.
Had tijdens het bestellen gegevens ingevuld, maar er was iets fout gegaan.
Gelijk contact opgenomen en kreeg de volgende dag een mail terug dat het aangepast was. Dus zeer blij met de producten, service vriendelijkheid en levering.

Svar fra Bema Shopping B.V.

Dankjewel voor je uitgebreide review, Leon.

Fijn om te horen dat je de producten goed hebt ontvangen en dat het probleem met de ingevulde gegevens snel is opgelost. We doen ons best om vragen en wijzigingen zo snel mogelijk op te pakken, dus mooi dat je dat ook zo hebt ervaren.

Bedankt voor je complimenten over de service, vriendelijkheid en levering. Graag tot een volgende bestelling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede bezorging netjes ingepakt en…

Goede bezorging netjes ingepakt en alles goed passend

10. februar 2026

Svar fra Bema Shopping B.V.

Leuke review 🙌 Hier is een passende reactie in jullie tone of voice:

Bedankt voor je mooie review, Chalana! 😊
Fijn om te horen dat alles netjes is bezorgd, goed verpakt was én perfect paste. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug 🎉

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv