Heb outfit besteld voor de toppers. Op maandag besteld zou volgende dag geleverd worden. Helaas dinsdag niet binnengekomen. Track en trace DhL moest nog aangeleverd worden. App gestuurd en gebeld en z... Vis mer
Selskapet har svart
In Oeteldonk zelf al veel winkels afgelopen voor deze specifieke wanten (vingerloze handschoenen en met een flap als want voor als t echt koud is). Jaren terug een keer ergens gekocht, maar zoals... Vis mer
Selskapet har svart
Een vlotte bestelling. Dag erna bezorgd waardoor de kinderen van school direct goed in het thema konden spelen. Een minnetje... Het astronautenpak geeft veel glitter af. Maar de kinderen zijn onder de... Vis mer
Selskapet har svart
De veruit grootste webwinkel in carnavalskleding, feestkostuums & carnavalspakken: Bel voor groepskortingen! Snelle levering. Bel: 077-8200208
Winkelveldstraat 20, 5916NX, Venlo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super leuke piratenzwaarden gekocht als schat voor de speurtocht voor een feestje van mijn zoon. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ze zien er echt uit! Ze hebben ontzettend genoten!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Vlotte levering, en outfit past prima!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Eerste bestelling bij jullie gedaan, duidelijke website, overzichtelijk, handig voor te betalen, correcte levering, handige opvolging, kortom een echte aanrader om te bestellen bij jullie! Ik kom zeker terug bij jullie!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Snelle levering en inhoud zoals omschreven!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Ik moest voor de turnclub 9 kostuums bestellen. Ze hadden die zeker in voorraad en alles is op tijd geleverd. De kostuums zijn een zeer degelijke kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is super. Je krijgt ook genoeg opvolging via mail over je bestelling, kortom een echte aanrader.

Svar fra Bema Shopping B.V.
Keurig verpakt en snel bezorgt. Mooie winkel, Aanrader dus!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Snelle levering, en topkwaliteit!! Vlaggenlijnen en vlag besteld, helemaal blij mee!!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Snelle levering en netjes verpakt. Altijd goede spullen. Waar voor zijn geld

Svar fra Bema Shopping B.V.
Wij waren er weer eens laat bij. Maar de mensen van e-carnavalskleding.nl zorgde ervoor dat de bestelling er de volgende dag was. Dolle pret en op nationale Belgisch nieuws geweest ermee.
Top!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Mooie kwaliteit. Ik heb een donkerblauwe we hoed besteld en hij was fantastisch. Mooie kleur en komt overeen met de foto

Svar fra Bema Shopping B.V.
Prima, duidelijke site, snel ontvangen. Kwaliteit wat je mag verwachten voor die prijs. Zou graag ook wat hogere kwaliteit kleding zien

Svar fra Bema Shopping B.V.
Goed snel geleverd en hardstikke betrouwbaar!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Duidelijk contact. Denkt mee in oplossingen en goed assortiment.

Svar fra Bema Shopping B.V.
Heel tevreden over de snelle levering maar ook de spullen die ik heb besteld. Goede kwaliteit en mooie kleuren zoals op de foto op de website.

Svar fra Bema Shopping B.V.
De kleuren van de glitter panty's komen goed overeen met de foto en ze glitteren heel mooi! Echter is het bovenste stuk best wel klein en kan je hem niet ver optrekken wat niet super comfortabel zit.

Svar fra Bema Shopping B.V.
Prima producten voor een goede prijs, snelle verzending!

Groot assortiment
Redelijk snelle levering
Nette service
Pak wat wij besteld hebben is kwalitatief niet 100%, maar daar was de prijs dan ook naar.
Over het algemeen een goede ervaring!

Svar fra Bema Shopping B.V.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.