Dyrekassen Danmark Anmeldelser 5 854

4,7

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsbyrå
  2. Forsikringsselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden. Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte. Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

6k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Grunden til at dyrekassen ikke får 5…

Grunden til at dyrekassen ikke får 5 stjerner, er kun fordi intet er perfekt og der altid skal være plads til forbedring .. som princip:D
Så bare kom i gang og meld dit kæledyr ind ..

30. januar 2026

Hej Bergstrøm

Det princip kan vi kun anerkende og respektere. Selvom vi altid stræber efter at yde den bedst mulige service, så har du har jo helt ret, i at intet er perfekt. Derfor er vi også umådeligt glade for din fine anmeldelse, selvom du "kun" kaster fire stjerner efter os!

Katrine, Dyrekassen Danmark

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min hun kom til skade med poten og…

Min hun kom til skade med poten og måtte opereres, og service ved Dyrekassen var hurtig og helt i top🐶

6. november 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med at din hund kom til skade.

Emma, Dyrekassen Danmark

Hunden blev opereret

Hunden blev opereret - vi sendte papirer til Dyrekassen - pengene kom kort tid efter. Hunden har det godt.
Alt er perfekt.

22. august 2024

Hej Gunnar,

Det glæder os, at du er blevet hjulpet godt gennem skaden og er tilfreds med den service, du har fået. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Du skal have stor tak stjernerne og de pæne ord!

Mie, Dyrekassen Danmark

Meget god service

7. juni 2024

Hej Ingrid,

Hvor er det dejligt at høre, du er tilfreds med vores service!

Du skal have stor tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Signe, Dyrekassen Danmark

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grundig information og god dækning

Grundig information og god dækning. Anbefaler Dyrekassen til andre.

18. januar 2024

Hej Gitte,

Hvor er det en fornøjelse at høre - der er ikke noget bedre end tilfredse kunder, der også anbefaler os til andre. Det er den bedste anerkendelse, man kan få! Du skal have stor tak for den fine vurdering og de fem stjerner.

Christina, Dyrekassen Danmark

Hej S. Hansen,

Tusind tak for stjernerne.

Hvor er det dejligt, at du er tilfreds har haft en god oplevelse - det betyder alverden for os!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi kan varmt anbefale Dyrekassen til…

Vi kan varmt anbefale Dyrekassen til hundeforsikring, både som privatperson og som kennel.

5. september 2022

Hej Allan

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling - så tusind tak for den!

Dejligt at høre, at i er tilfredse med os som forsikringsselskab.

Signe, Dyrekassen Danmark

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God betjening og flinke folk

8. april 2022

Hej Linda

Rosende ord fra en tilfreds kunde, så kan det ikke bliver meget bedre!

Du skal have stor tak for stjernerne og den flotte anmeldelse.

Gitte, Dyrekassen Danmark

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun give Dyrekassen min varmeste…

Kan kun give Dyrekassen min varmeste anbefaling, vi har fået en meget professionel rådgivning og behandling

8. mars 2022

Hej Helene,

Vi kan slet ikke få armene ned over din positive feedback, de rosende ord og den fine anbefaling - stort tak herfra.

De er troværdige

De er troværdige. Og den eneste forsikring der beholder dyrene hele deres liv

22. september 2021

Hej Lotte,

For os handler forsikringer om troværdighed, ordentlighed og tryghed, så vi kan slet ikke få armene ned over din fine anmeldelse.

Vi er desuden meget glade for at læse, at du sætter pris på vores livslange sygeforsikringsdækning.

Du skal have stor tak, fordi du tog dig tid til at vurdere os.

Hej Sara,

Sikke en fin anmeldelse, tusind tak!

Vi gør os altid umage for at give den bedste service og hjælpe vores kunder hurtigt videre - og det er jo helt fantastisk, at det kan mærkes.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og professionel service!

Der er rigtig god sammenhæng mellem forsikringsdækning / forsikringsbetingelser og den faktiske skadebehandling.

Behagelig og professionel service - både i forbindelse med etablering af forsikring og i forbindelse med skadebehandling.

Dyrekassen kan bestemt anbefales!

20. august 2021

Hej PJ,

Tusind tak for den varme anbefaling.

Vi kan slet ikke få armene ned over dine rosende ord - det er helt fantastisk, du synes, vi leverer på alle parametre!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at vurdere os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er meget glad for jeg valgte dem,de er…

Er meget glad for jeg valgte dem,de er meget venlige og hjælpsomme når man kontakter dem,.

18. mai 2021

Hej Gitte,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord!

Vi er så glade for at høre, du er tilfreds med vores måde at gøre tingene på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dette er en perfekt forsikring for din hund ung som gammel

Dette er en perfekt forsikring for hund. Og når man har gammel hund over 10 år, (15år) er man stadig med og får tilskud . Er SÅ glad for min hundeforskring her, og anbefaler den til andre og her med 5 store stjerner

10. mars 2021

Hej Lisbet,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord.

Vi er rigtig glade for, du sætter pris på vores livslange sygeforsikringsdækning, ligesom det er fantastisk at høre, at du er glad og tilfreds og gerne anbefaler os til andre - bedre blåstempling får vi næppe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God hundeforsikring der dækker alt det…

God hundeforsikring der dækker alt det der er brug for.
Hurtig ekspedition når man skal have refunderet dyrlæge regninger.

4. februar 2021

Hej Ulla,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine stjerner!

Hvor er det dejligt, du er tilfreds med vores måde at gøre tingene på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er let for en gang skyld at have…

Det er let for en gang skyld at have forsikring på et dyr. Der er god vejledning - på skrift eller personlig betjening. Havde en skade på min hund, ringede og fluks blev skadesnr. oprettet..... Jeg føler, jeg er i gode hænder. Det er en ny oplevelse for mig. Så jeg anbefaler varmt Dyrekassen Danmark :-)

27. november 2020

Hej Soffi Michellie

Tusinde tak for dine flotte ord og den varme anbefaling.

Det er vigtigt for os, at vores medlemmer kan regne med, vi er klar, når der er brug for hjælp - for vores fornemmeste opgave er at skabe tryghed. Så det er virkelig dejligt at læse din anmeldelse og se, at vores arbejde giver pote.

Gitte, Dyrekassen Danmark

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den helt optimale forsikring.

Den helt optimale forsikring når man står i en ulykkelig situation med sit husdyr.

21. desember 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Helle,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er aldrig sjovt at skulle gøre brug af sin forsikring, men når uheldet rammer, gør vi altid vores yderste for at hjælpe vores kunder trygt og hurtigt videre - så det er selvfølgelig dejligt at høre, at du er tilfreds.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Ingen dikke-darer...

Ingen dikke-darer, kontant behandling!

13. desember 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Bethina,

Vi bliver simpelthen så glade, når vores kunder er tilfredse med os, så det er dejligt at læse din fine anmeldelse - tusind tak!

Sisse, Dyrekassen Danmark

Vis anmeldelser på alle språk. (5 854 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv