Communicatieve site en erg…
Communicatieve site en erg gebruiksvriendelijk. je krijgt echt waar voor je geld.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Dwinky verbindt huis(dier)bezitters in Nederland en België met geschikte oppas. Voor diegene met respect voor andermans domein en liefde voor huisdieren.
Eemdijk 132, 3754NL, Eemdijk, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Dwinky Huisoppas was voor mij de uitkomst om op korte termijn een goede, lieve oppas te vinden voor mijn twee papegaaien. Dat is toch wat anders dan een oppas vinden voor je hond of kat. Het gebruik van Dwinky's website en aanbod is mij zeer goed gevallen.
Na aanmelding en een zeer schappelijk lidmaatschap krijg je gelijk toegang tot een professionele site die zowel dierenbezitters als -oppassers met elkaar in verbinding brengt. Iedereen moet een verplicht profiel invullen (met kleine check) waarmee je ahv je vraag snel overzicht krijgt en kan reageren en overleggen. Het is een open site, veel moet je zelf doen, maar Dwinky fasciliteert en begeleidt op fijne, bescheiden wijze. Het geeft ook tips en trics hoe je - als je een match hebt - goede afspraken met elkaar maakt. Het maakt het vraag-en-aanbod proces overzichtelijk en betrouwbaar.
De support van Dwinky is ook snel en adequaat. Mijn oppas bleek een hele goede match met mijn papegaaien te hebben, deze had ik zonder Dwinky niet zo snel gevonden.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Voor het eerst via Dwinky een huis oppas gezocht en gevonden. Erg goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar

Svar fra Dwinky Huisoppas
Dwinky levert je de meest leuke oppassers op. En oppaslpcaties in NL en BE. Open minded mensen die duidelijke afspraken maken. Dit zorgt voor een leuke uitwisseling.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Dwinky biedt een hele prettige en duidelijke website met goede opties om een fijne oppas te zoeken en een goed profiel aan te maken als huiseigenaar. Tot nu toe hebben we hele fijne contacten en oppassers ontmoet via Dwinky. Ook de support van Dwinky is snel en adequaat. Heel tevreden!

Svar fra Dwinky Huisoppas
Zeer tevreden over Dwinky als platform en met de huisoppas voor onze hond Karel. Ze toonde veel zorg en aandacht, zorgde ervoor dat Karel zijn dagelijkse wandelingen kreeg en hield ons op de hoogte via foto's en berichten. Een goede ervaring met Dwinky als platform voor ons en voor Karel!
Ik vind het prettig dat Dwinky op een sympathieke manier een platform biedt, waar huisoppassers en oppasaanvragers zelf met elkaar in contact kunnen komen. Die vrijheid is er en mocht er eens iets zijn, kun je op hun terugvallen.
Als oppasser heb ik al op heel verschillende honden en katten gepast en op tal van leuke plekken gezeten.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Ik zelf ben een oppasser aan huis. Voor mij is het een zekerheid om te weten dat het via dwinky.nl is dat de mensen mij benaderen.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Alles draait om de juiste mensen met elkaar in verbinding te stellen. De site is overzichtelijk, geen poespas, en de deelnemers eerlijk en oprecht.
Een aanrader voor zowel oppas zoekende als aanbieder!

Svar fra Dwinky Huisoppas
ik heb bij meerdere mensen op gepast en heb er hele goede ervaringen gehad en ik heb er vaste oppas adressen aan over gehouden

Svar fra Dwinky Huisoppas
Moest wel even geduld hebben want de eerste twee oppassers die ik een berichtje stuurde kwam geen reactie van terug, maar net op tijd geslaagd om iemand te vinden voor de vakantie. Onze eigen oppas kon niet vandaar via Dwinky geprobeerd. Ze zijn wel streng van de site, moest twee keer nieuwe foto insturen.

Svar fra Dwinky Huisoppas
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.