Christopher en zijn helper hebben prima en correct werk geleverd bij het plaatsen van mijn kookeiland en de nieuwe toestellen: oven, microgolf en dampkap! Bedankt aan de ploeg!
Selskapet har svart
Luisterend, meedenken heel vriendelijke medewerkers,zowel in Oudenaarde als Kuurne. Niet opdringerig ook al is het black Friday en regen het extra kortingen. Bij het volgend gesprek kwamen ze met e... Vis mer
Selskapet har svart
Wij werken zeer vriendelijk onthaald door Justine Six. Niets was haar te veel om alles te laten zien. Tenslotte hebben we gekozen om onze nieuwe keuken te laten zetten door DSM. Een tevreden klant.
Selskapet har svart
Ben zeven jaar klant en kocht twee keukens aan met 10 dure toestellen. Ik heb reeds twee toestellen moeten vervangen ( daar kan DSM uiteraard niet aan doen). Stelde wel vast dat bi... Vis mer
Selskapet har svart
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.
Skrevet av virksomheten

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Ronseweg 58, 9700, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bedankt aan de ploeg!

Svar fra DSM Keukens - Oudenaarde
Stelde wel vast dat bij het vervangen van de vaatwasser het moeilijk was en er bijkomende gaten dienden geboord te worden om het oude toestel te kunnen verwijderen door slechte montage bij de eerste vaatwasser.
De kast is hierbij slecht ontworpen of er werd door de plaatser destijds geen ruimte voorzien.
Ikzelf heb nu de stoomoven vervangen met alweer een rare vaststelling.
De kast waar de oven in geplaatst werd is om te zeggen volledig dicht. Wat wil zeggen dat er geen ruimtes voorzien werden voor afkoeling voor deze toestellen, alsook was het zeer moeilijk om de stekker in het stopcontact te steken door te weinig voorziene ruimte.
Ik heb dit alles laten weten aan DSM keukens maar ik heb van hen GEEN ANTWOORD hierover gekregen.
Goede klant of geen goede klanta ik vind dit niet kunnen.
Dus de dienst na verkoop of klantenservice blijkt hier alweer heel slecht te zijn.
Voor een erkend keukenontwerper die enorm veel geld geeft aan reclame zouden deze beter investeren in een deftige service na verkoop en een deftig onthaal die ten minste antwoorden op de mails van de klanten.
Naar aanleiding van mijn review werd ik de dag nadien reeds gecontacteerd. Na een verhelderend gesprek zijn de misverstanden uit de weg.
Vandaag werd ik terug opgebeld door de dienst na verkoop daar ze ermee verveeld zitten door het één sterretje dat ik gaf. Spijtig minder dan één ster kon ik niet geven.
Ik had terug een niet vriendelijk gesprek en zijn we er zeker niet uitgekomen.
Een bijkomend probleem stelde zich bij het vervangen van de frigo bij mijn dochter daar we op hetzelfde moment twee keukens met toestellen acht jaar geleden hebben aangekocht.
Bij het vervangen van de frigo stelden de plaatsers daar ook vast dat ze bij beide frigos de stekker van de kabel moesten afknippen om deze ertussenuit te kunnen trekken/steken. Zo krap en verkeerd werden deze kasten ontworpen. Het is onmogelijk om er een stekker tussen te krijgen daar er geen deftige ruimtes werden voorzien. Dit is het geval voor de combi-oven, de stoomoven de frigo en ook dienden wij de vaatwasser reeds te vervangen en daar stelde zich hetzelfde probleem. Het was ook daar onmogelijk om die beveiligde waterstop er tussen te krijgen. De techniekers hebben daar een grotere opening
moeten maken om alles ertussen te krijgen. Hoe dit hier destijds werd geplaatst is een raadsel. Waarschijnlijk kast per kast zitten in mekaar puzzelen ipv overal de gepaste ruimte te voorzien bij het ontwerp.
De persoon die ik daarnet aan de lijn had wenste me dan al spottend nog eens veel succes met het schrijven van mijn nieuwe recensie.

Svar fra DSM Keukens - Oudenaarde
Niet opdringerig ook al is het black Friday en regen het extra kortingen.
Bij het volgend gesprek kwamen ze met een voorstel die we niet konden weigeren,de ervaring,kennis bleek 100% op zijn plaats.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Krijgen jullie.

Svar fra DSM Keukens - Oudenaarde
Mooie toonzaal en vriendelijk onthaal door Wilfried. Er werd tijd gemaakt om alles te overlopen en de nodige informatie werd meegedeeld.

Svar fra DSM Keukens - Oudenaarde
Mooie toonzaal met erg vriendelijke winkelmedewerkers. De persoonlijke aanpak is toch echt een meerwaarde.

Svar fra DSM Keukens - Oudenaarde
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.