2x Voerbakken keramiek met beton look + placemat besteld. 1x en nooit weer.. 1 voerbak had een scherpe rand aan de binnenkant. En was niet zo mooi glad afgewerkt als de andere voerbak. Verzoek... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Dogahaves laat structurele fouten, broken promises en volledige onverschilligheid zien. De levering zou binnen 5 dagen zijn, maar werd drie keer uitgesteld (21 okt, 1 nov, 6 nov), terwijl jul... Vis mer
Een rosé gouden hondenpenning besteld met naam en telefoonnummer op de achterkant. Meer dan tevreden, het ziet er echt heel mooi uit. De verzending en bezorging gingen prima, de penning zat mooi verp... Vis mer
Prachtige collectie! Steeds bereid om te helpen igv vragen én supersnelle, correcte levering! Telkens opnieuw ... Top fan! Spread the word! ❤️ Dogahaves
Dogahaves De website voor modieuze doglovers. Ben jij op zoek naar fashionable hondenaccessoires en natuurlijke grooming producten van hoogwaardige kwaliteit? Wij helpen je met liefde en passie bij het vinden van de perfecte design hondenhalsband, hondenkussen, hondenverzorging en andere honden musthaves.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en goede kwaliteit van het product
Het tuigje was te klein en vond de kwaliteit ook niet stevig genoeg voor een grotere hond. Het ging ook wat onhandig om, omdat het om een pootje moet, handiger is als je het aan beide kanten kunt vast klikken (zeker met een grotere hond dus grotere poten).
Ik denk dan ook dat dit merk vooral voor kleinere hondjes bedoeld is, zoals in het filmpje op de site ook te zien is. Vond de kwaliteit niet met de prijs overeenstemmen.
Het hoesje voor de zakjes en brokjes was op zich mooi om te zien maar werd met een drukknoop dichtgehouden. Het was bedoeld om aan de lijn te hangen. Dan beweegt het dus en vallen de brokjes er uit, dus daar heb je niet zo veel aan.
Hele bestelling is retour gegaan.
Wel vond ik dat alles heel mooi en verzorgd verpakt was. Als je op zoek bent naar producten die met name esthetisch zijn en je hebt een kleine(re) hond, zijn dit zeker mooie en stijlvolle producten. Als je een hond hebt die meer hond is dus lekker rent en rolt, dan zou ik hier minder snel voor kiezen maar voor een robuster merk.
Het geld werd binnen en dag teruggestort. Dus service is helemaal prima verder!
Jullie service is prima, niets op aan te merken. Maar het hondekettinkje is te miezerig voor woorden. Dat zou ik aan niemand aanbevelen
Goede kwaliteit halsband en penning, mooie inscriptie. Snelle reactie van klantenservice en een lekkere traktatie in het pakketje voor mijn hond. Zeer tevreden!
Mooie producten en service gericht
Had een halsbandje besteld die ik mooi vond maar niet nagedacht dat deze wellicht wat zwaar om de nek van mijn hondje kon zijn.
Om advies gevraagd en goed geholpen.
Binnen een paar werkdagen ontvangen zoals doorgegeven. Het product zelf ben ik ook erg blij mee, en de hond ook…
Hele mooie producten!
Wel een beetje lang moeten wachten op de bestelling. Ik moest zelf initiatief nemen om te vragen hoe dat kwam, maar kreeg ook onmiddellijk antwoord. Dus tevreden!
Super snel en netjes geleverd.
Heel mooi verpakt.
Halsband met penning is echt heel mooi.
Super blij mee
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.