Dockx Rental Anmeldelser 9 253

4,7

Mijn eerste ervaring bij Dockx Rental was positief ondanks een klein probleem waar de bediende niet veel aan kon doen, mijn ID kon niet worden ingelezen...hierdoor kon hij mijn dossier niet starten... Vis mer

Personeel is heel vriendelijk bij ophalen van de wagen. Zijn heel duidelijk met hun voorwaarden en lopen samen met u gedetailleerd de wagon rond met hun tablet.alle schade is duidelijk genoteerd. De w... Vis mer

Handig dat de reservatie en de ingebruikname via de app kan. Daardoor verloopt alles online en ook vlot. Duidelijk overzicht van de reservatie in de app. Bij vertrek en aankomst kreeg ik onmiddelli... Vis mer

Zeer laat ‘s avonds beslist . Via app zonder probleem de volgende ochtend vroeg een huur camionette beschikbaar . Top ontvangen in Deurne met alle uitleg 👍 Voor herhaling vatbaar

1. Bilutleiefirma
  2. Lastebilutleie

Dockx Rental - verhuur van bestelwagens, verhuiswagens, personenwagens, minibussen, vrachtwagens, aanhangwagens, ladderliften, motoren, oldtimers, sportwagens en verhuistools. Dockx Rental - location de camionnettes, camions de déménagement, voitures, minibus, camions, remorques, monte-charges, motos, voitures anciennes, voitures de sport et outils de déménagement. Dockx Rental - van, moving van, car, minibus, truck, trailer, motorcycle, ladder lift, classic car, sport car and moving tools rental.

4,7

Enestående

9k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

bon produit pratique

le produit est pratique et pas trop cher, la vidéo est vieille pas en français et il manque certains points importants ( placement du rupteur, et faire attention au placement des cylindres d'où sort le câble, s ils sont mal placés le courant ne passe plus.
contrairement à la vidéo pour atteindre les 3 étages il vaut mieux être à 3 personnes voir 4 mais au moins 2 ordonnés en hauteur pour tenir et soulever les échelons
enfin il manque 1 grande plaque pour avoir 1 bac complètement fermé !!!!!!!

16. april 2026

Zo goed als alles is goed verlopen

Zo goed als alles is goed verlopen. Ik vind het wel raar dat de auto nog moest getankt worden terwijl deze vol moet teruggebracht worden of wordt gevuld door jullie.
Ik heb vroeger bij Dockx vakantiewerk gedaan. Ik mocht toen alle bestelwagens wassen binnen/buiten. Ik vind dat de ramen op z’n minst proper moeten zijn. Al is het voor de veiligheid.

13. april 2026