Mitarbeiter war nicht in der Lage, eine einfache Frage zu einen Tork Seifenspender zu beantworten. Habe denn bei einem richtigen Fachhändler nachgefragt, sofort die Antwort bekommen und 20 Spender... Vis mer
Heb een aantal bestellingen gedaan en allemaal ontvangen. Jammer dat je het niet kan laten bezorgen bij een afhaalpunt maar misschien omdat het grote bestellingen zijn? Tevens geen keuze in bezorgdage... Vis mer
Er waren helaas een paar bekertjes kapot bij aankomst, maar dit werd echt keurig opgelost door de klantenservice. Snelle reactie en goede oplossing. Levering was verder snel en alles netjes verpakt.
Het was zeker een goede ervaring , zelfs zo goed dat ik ga kijken wat ik als kleine winkelier nog meer van jullie kan afnemen. Het enige minpuntje vond ik dat er geen achteraf betalen mogenlijkheid w... Vis mer
Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!
Nederland
- www.disposablediscounter.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
snelle levering staat op de site
snelle levering staat op de site.
bestelling laat 7 dagen op zich wachten.
dan maar retourneren omdat het feestje al geweest was.
kan je nog zelf opdraaien voor de retour kosten.
nooit meer!
Scammers ! Bad products . No aftersale
Scammers ! no aftersale service, lying when you show them clearly the product they sent is not conform. They even tell you are the problem and you are not capable of putting a lid on a tray ! their lids (own label )does not close the trays they sell (Nutripack) and they say you are a Idiot that can not close a tray instead of admit their lids are bad products . As soon as you touch the trays, the lids jump itself out ! Not safe at all for your meal ! I had to buy others (unfortunately more expensive) but that close correctly !
I showed it to them with a video, and they deny the evidence and say there is not problem with theirs. !! Shame on them, security and freshness of meal is not something we can play with !!
Alle bestelde producten ontvangen
Alle bestelde producten ontvangen, mijn bestelling werd in 3 pakketten verstuurd. Door Post NL is 1 pakket in een pakketautomaat afgeleverd met pincode. En de andere 2 had ik geen bericht van gekregen waar die gebleven waren. Een dame van de klantenservice van Disposable Discounter, heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en mij verder geholpen. Zij kon mij vertellen waar de andere 2 pakketten waren afgeleverd met de bijbehorende Track&Trace codes. Pluim voor Disposable Discounter.
Snel en goed geleverd!
Artikelen precies zoals afgebeeld en beschreven en snel geleverd.
Duidelijk uitleg op de website en dat…
Duidelijk uitleg op de website en dat klopte met de levering. Ook snelle levering was top.
Snelle levering
Snelle levering, netjes verpakt en top kwaliteit materialen!
Vlot en correct niks op aan te merken
Vlot en correct niks op aan te merken. Prijs kwaliteit dik in orde!
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd. Alles perfect
Alles volgens afspraak
Snelle levering,goede kwaliteit
Snelle levering, bestelde nog niet gebruikt, wel eerder gehad, goede kwaliteit
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, prijs - kwaliteit dik in orde.
Kan niet beter.
Snel geleverd ,prima kwaliteit en prijs.
Alles goed!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snel geleverd en nette prijs
Prima verzorgd
1. tijdig geleverd
2. prima verzorgd
3. redelijk goedkoop
4. was goed te volgen
(was al zo'n 35 jaar geleden dat ik wc schoonmaak en dispensers bestelde!)
Niet de laagste prijs. aanpassen evenmin.
Op de webpagina staat groot vermeld laagste prijs maar dat zijn ze helemaal niet. Toen ik belde met de melding dat de Nederlandse verkoper takeaware.com voor de ijsbekers veel voordeliger was zouden ze het bekijken. Wat later belde men op met de melding dat het niet hetzelfde artikel was, de kleur was anders, en de leverancier was ook niet dezelfde. het zijn nogthans dezelfde ijsbekers van 4oz.