Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Je wordt vriendelijk geholpen. Er wordt alle tijd voor je uitgetrokken om een product te kiezen en de uitleg daarover. Goede service. Als er wat mee is, word het weer goed opgelost. Vertrouwd bedrijf

Geweldig klantvriendelijk bedrijf.
Kan het iedereen aanraden. Prima prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Svar fra Dijkstra Telecom
ontzettende goede service word alle tijd voor je genomen kan volgens mij niet beter Klantgerichtheid een 9

Svar fra Dijkstra Telecom
Prima product tegen een scherpe prijs. En de service t.b.v. De installatie is fantastisch.

Svar fra Dijkstra Telecom
Zeker een goede service met garantie!!
Telefoon is weer netjes aangekomen en door een kleine vertraging kwam hij binnen met een tempered glass protector op mijn beeldscherm!
Heel erg tevreden!

Svar fra Dijkstra Telecom
Top! Vriendelijk en snel geholpen door de knappe eigenaar. En de koffie smaakt goed.

Svar fra Dijkstra Telecom
Zeer goede service en klant gericht.
Een aanrader!!!

Svar fra Dijkstra Telecom
zeer goe ik stuur iedereen met een telefoon probleem naar je door!

Svar fra Dijkstra Telecom
Eerlijk, behulpzaam en vriendelijk bedrijf. Ik kan het iedereen aanbevelen! Heb er zelf al meerdere aankopen gedaan en ben altijd correct geholpen!!
Ook als je zelf een digibeet bent ben je daar welkom en heloen ze bij al je vragen

Svar fra Dijkstra Telecom
Snel geholpen , goede service en zeer scherp geprijsd

Svar fra Dijkstra Telecom
Enorm goede service en Niek is erg meedenkend.

Svar fra Dijkstra Telecom
Perfect geholpen...hij naam alle tijd die we nodig hadden.

Svar fra Dijkstra Telecom
Dijkstra telecom is echt een topwinkel met een aardige en klantvriendelijke verkoper en deze winkel heeft echt een topservice!!

Svar fra Dijkstra Telecom
Bij Dijkstra telecom word je rustig en vriendelijk ontvangen en zeer goed en deskundig geholpen. Niek helpt je bij wat jij graag wilt en niet - zoals bij zoveel andere bedrijven - aan iets wat jij eigenlijk niet wilde. Uitstekende producten ook en last but not least een gratis bak goede koffie in een overzichtelijk en gezellig ingerichte winkelruimte.

Svar fra Dijkstra Telecom
Hele goede duidelijke website, leuk detail kreeg als extraatje bij de telefoon een achterkant hoesje. Toppie☺

Svar fra Dijkstra Telecom
Snelle levering van een telefoon voor een zeer concurrerende prijs. Goed verpakt.
Als extra een glass screenprotector besteld. Ik kreeg er 2 toegestuurd, waarbij aangegeven werd dat de 2e geleverd werd omdat het kennelijk nog weleens misgaat bij het aanbrengen. Sympathiek!