Diabetessensoren Anmeldelser

1,5

Bestelling gedaan op 7 Mei. Zondag 10 Mei bericht gekregen dat Freestyle sensor verzonden was. Vandaag 12 Mei nog niks ontvangen, Email gestuurd : geen reactie. Website gecontacteerd en krijg... Vis mer

Nooit bestellen hier. Alleen Idealbetaling mogelijk, website uit de lucht, mails komen retour kunnen niet worden afgeleverd. Dus geld is binnen, producten komen niet. Aangifte is gedaan en verlies... Vis mer

Sensor besteld, niet geleverd. Mail ontvangen dat de sensor opgestuurd zou zijn, maar zonder track en trace. Ik heb hierover een mail gestuurd en een dag later een herroeping van de overeenkomst waari... Vis mer

Identieke herhaling van een jaar geleden. Bestelling niet geleverd. Geen respons op emails. Website vandaag offline. Onbegrijpelijk dat webhost Jouwweb deze oplichters weer toelaat of dat Google ze... Vis mer

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Niet bestellen!

Ik kijk altijd eerst hier naar recensies, maar ja er maken toch geen mensen misbruik van zieke mensen? Ik weet niet of mijn bestelling nog komt, maar mijn mail kan niet worden afgeleverd en die krijg ik terug. Pas als ik zekerheid heb over het te leveren product pas ik mijn recensie aan. Ik kan trouwens ook nergens een telefoonnummer vinden?

3. juni 2025

OPLICHTERS!!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!!! Bestel hier niet, je geld ben je kwijt, en je hoort er nooit meer iets van. Zijn na betaling niet meer bereikbaar!!!!!!
WEES GEWAARSCHUWD!!!!!!

1. juni 2025

Oplichting!

Oplichting!! Sensor besteld, alles leek betrouwbaar, zelfs contact gehad met klantendienst … echter nooit sensor ontvangen. Bestel NIET.

26. mai 2025

This webshop is probably fake

This webshop is probably fake. It doens't have a Chamber of Commerce number registered, the address mentioned isn't registered as a shop.
The mailadres is not reachable. The domainname was registered 24th of May and the reviews are from earlier date.

31. mai 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis