Malafide zaak
Malafide zaak, vaatwasser hersteld maar voor veel geld en zonder factuur... Op geen enkele manier meer te contacteren nadien.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
1 ster is nog teveel voor deze oplichters ! Heb 730€ betaald voor een herstelling van mijn vaatwasser ??? Na de behandeling zat alles uit de haak binnenin, ze zijn een uur bezig geweest,pure oplichting !!
Gecontacteerd omdat de deur van vaatwas stuk was, er is iemand komen kijken en heeft bevestigd dat de deur stuk is… heeft geen schroefje opengedraaid… ging me nadien nog contacteren voor een nieuwe deur, maar uiteraard niets meer gehoord… 75€ armer maar niets geholpen… oplichters :(
dit is een fake zaak voor een doorlink website.
uw gegevens worden dus gedeeld met vakmangids.
Pure oplichting BLIJF DAAR WEG. Doen alsof ze iets herstellen, niks dus, en dan vragen ze cash. Geen factuur, geen naam, … En dan weg en onbereikbaar . Pure fraude
Idem als voorgaande getuigenis, oplichters . Staan plots aan je deur 2 man en vragen bijna 200 € voor 30 min , niet te contacteren nadien , geen bewijs , geen factuur , pure fraude
Dag na contact opgenomen te hebben, afspraak geregeld voor herstelling wasmachine, maar.... 2 'technici' die geen woord Nederlands spreken en mij niet kunnen uitleggen wat er stuk is, enkel dat de herstellingskost te hoog is en dat ik beter een nieuwe machine koop! Kost 74 euro, cash te betalen, zonder werkbon of factuur... Ik stel me toch wel vragen bij deze dubieuze werkwijze!
De man die ze mij in Turnhout op het dak gestuurd hebben was een kluns. Ik heb het idee dat 'ie voor het eerst een stoomoven zag.
Geen idee waar 'ie een handleiding kon downloaden.
En elke keer maar opnieuw hetzelfde programma draaien dat een error melding gaf. Alsof het herhalen daarvan ook maar op enige manier zou bijdragen aan een oplossing.
Slechte beheersing van het Nederlands bovendien.
Vervolgens zegt hij dat maar een half uur in rekening wordt gebracht - @ 110 euro. Dat is veel meer dan de tarieven waarmee geadverteerd wordt.
Kortom: deze jongens beter niet inschakelen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.