Designerfabrique Anmeldelser 47

TrustScore 2 av 5

2,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag mijn schoenen binnen gekregen, 2 weken geleden besteld dus super snelle service. Netjes in doos met alles erbij. Heel erg blij mee. Vragen worden altijd netjes beantwoord. Ik raad Designerfabr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteit van A tot Z. Heel vriendelijke contactpersoon, correct en attent. Eerste keer besteld, vervolg komt zeker.. Aanrader! Louboutin schoenen besteld. Factuur, doos, papieren, kaart, zakje... Al... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bij kopen het zijn oplichters!!!! Ze plaatsen neppe comments waarin bijna altijd staat dat de levertijd “ietsjes” langer is. Dit is om mensen die opgelicht zijn te laten denken dat hun bestell... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ted_nieuw ze zijn van naam veranderd…

Ted_nieuw ze zijn van naam veranderd zelfde eigenaar. Tedfashh xft zelfde oplichters niks kopen want ze laten Winkelkwaliteit zien en sturen Chinese rommel. Als je opgelicht wilt worden vooral hier kopen! Ze zijn goed bereikbaar op het moment dat je wil betalen. Daarna reageren ze een keer wanneer ze zin hebben. Product niet goed geld kwijt ruilen en retourneren vergeet het maar als je het al krijgt opgestuurd. Als je normale vragen stelt vinden ze je lastig!

1. juli 2024

Oplichterij

26 september 2 dingen besteld kontune excuses verzinnen dat het bij de douane is ingenomen uiteindelijk nummer veranderd en berichten verzenden niet eens zware oplichterij het is onder tusse mid november niet normaal !

13. november 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Langdurig

Ik kreeg ook een tijdje geen t&t maar na 3 weken kreeg ik hem en toen heb ik een week later mijn bestelling binnen gekregen. dacht eerst ook dat ik opgelicht werd alleen gelukkig heb ik toch mijn product binnen

11. juli 2021

Tevreden

Mijn lv riem en schoenen zijn vandaag binnen gekomen! Ben erg tevreden met de kwaliteit 👍🏽

18. mai 2021

Aanrader

Vandaag heb ik mijn Jordans en Yeezys binnen gekregen maar WAT EEN KWALITEIT 🥰 De verzending duurde ongeveer 6 dagen en tussendoor ben ik netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn pakketje. Ik kom hier zeker terug voor nog een bestelling 👍🏽

15. mai 2021

Wat een toppers! 🤩

WAUW🤩!! In het begin zat ik te twijfelen om een bestelling te plaatsen omdat ik veel verschillende reacties zag!! Na lange tijd twijfelen heb ik een bestelling voor een sneaker geplaatst en deze kwam binnen 6 dagen binnen!! Omdat ik blij was met de kwaliteit heb ik gelijk nog een zwembroek + tshirt besteld voor de zomer (levertijd was 7 dagen)!!! 2x heb ik nu al een goede en snelle levering gehad!! Ook de klanten service is top want ze reageerde altijd opdezelfde dag! Ik snap echt niet dat er zoveel verschillende reacties zijn...🤷🏼‍♂️

13. mai 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lange levertijd

Ik had ook een review geplaatst over dat ze oplichters zijn en onbereikbaar zijn. Uiteindelijk schoenen na 1 maand ontvangen, mogelijks hebben ze het zeer druk waardoor ze hun bestellingen offline aan het afronden zijn zonder dat mensen hun kunnen benaderen om het sneller te kunnen afronden... (was mijn derde bestelling bij hen, daarom gaf ik ze het voordeel van de twijfel)

29. januar 2021

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ! Bestelling van een jas geplaatst op 12 januari en het bedrag volledig betaald op 12 januari maar sindsdien zijn ze onbereikbaar. Reageren niet meer. En ze hebben mij zelfs geblokkeerd op Insta. DUS NIETS BESTELLEN BIJ DESIGNER FABRIQUE, ZE ZIJN ONBETROUWBAAR!

29. januar 2021

Oplichters!

Bestelling geplaatst en betaald 14 jan en ze zijn nu onbereikbaar! Niks meer laten weten

27. januar 2021

Stop oplichterij!!!

Dit is echt een slecht bedrijf ze hebben me opgelicht. ik snap niet waarom jullie dit doen. Jullie bereiken er niks mee. Voor de mensen die iets van dit bedrijf willen, niet vertrouwen, ze lichten je op. Ik ben heel kwaad wat er is gebeurd. Ik hoop dat dit niet nog eens gebeurd.

21. desember 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv