Deserres Anmeldelser

2. også i
  3. Hage
  4. Leverandør av innendørsplanter
  5. Vinterhageutstyr og -oppføring

Voor wie écht van planten houdt. Passie voor groen, geworteld in vakmanschap Tuincentrum De Serres in Astene (Deinze) is ontstaan uit een echte liefde voor de natuur. Wat ooit begon als een gedreven plantenkwekerij, is door de jaren heen uitgegroeid tot een vertrouwd tuincentrum waar de passie voor planten en teeltkennis nog steeds in het DNA zit. Dankzij onze achtergrond als kweker beschikken wij over een schat aan praktijkervaring en diepgaande expertise. Wij weten exact wat een plant nodig heeft om te kiemen, te groeien en te bloeien. Een rijk en kwalitatief plantenassortiment Of u nu op zoek bent naar sterke tuinplanten, sfeervolle kamerplanten, vaste planten, bomen of bijzondere en unieke soorten: bij De Serres staat de kwaliteit en soortechtheid van ons plantenmateriaal altijd voorop. Wij selecteren onze planten met de grootste zorg, zodat u verzekerd bent van een gezonde en duurzame aanwinst voor uw tuin, terras of interieur. Persoonlijk advies en eerlijke service Als familiebedrijf geloven wij in een persoonlijke aanpak. Ons deskundige team staat dagelijks klaar met professioneel advies, handige tuintips en begeleiding op maat. Heeft u vragen over standplaats, verzorging of specifieke plantziekten? Dankzij onze kweekachtergrond geven we u graag het juiste antwoord. Alles voor uw tuin Naast ons uitgebreide aanbod aan groen vindt u bij ons eveneens hoogwaardige potgronden, meststoffen, tuinaccessoires én kwalitatieve kweekkassen en serres (zoals het ACD-gamma). Zo bieden we alles wat de gepassioneerde tuinliefhebber nodig heeft onder één dak en via onze webshop. Stap gerust binnen in ons tuincentrum en laat u inspireren door onze liefde voor het vak!

0,0

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Ingen anmeldelser

Virksomheten har ikke fått noen anmeldelser ennå.