Ik haal hier mijn olie en oliefilter altijd net voordat ik op vakantie ga met de auto. Altijd netjes op tijd en nooit geen problemen gehad. Voor mij reden genoeg om hier te blijven kopen.
Se hva andre synes
Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Vis mer
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Vis mer
Alle mogelijke producten, originele oliën en supersnel geleverd. Wat wil je nog meer. Al jaren klant.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een mand geleden olie besteld van hun
Een mand geleden olie besteld van hun. Tot nu toe heb ik niks gekregen
Gisteren besteld
Gisteren besteld, vandaag in huis.
Goed product voor een zachte prijs.
Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience, commander 2 produits dont 1 plus en stock et jamais rembourser après plusieurs demande il n’ont toujours pas rembourser. Je déconseille fortement ce site !
Aucune communication de leur part faites attention !
'Pakket' alleen ingepakt in bubblewrap, heel de zooi onder de olie
Snel geleverd, maar de motorolie en koelvloeistof die ik had besteld waren zeer strak in bubblewrap ingepakt. Resultaat: heel de rotzooi onder de olie. Ik koop voortaan weer deze spullen bij een tankstation, heb er nu al spijt van dat ik online heb besteld.
snelle levering
snelle levering, contact ook op hoog niveau.
Ik heb Kron olie 5w30 besteld na één…
Ik heb Kron olie 5w30 besteld na één week nog niet geleverd en telefoon als ik bel altijd bezet na 5 keer poging om te telefoon bekijken niet gelukt.
Goede prijzen en goede service!
Ik heb onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij DeOlieConcurrent, ze hebben een ruim assortiment, prima prijzen en een degelijke webshop.
Levertijden zijn ook prima.
Helaas was mijn bestelling door de pakketservice niet afgeleverd. Dat lag aan de pakketdienst en niet aan DeOlieConcurrent zelf. Ik heb telefonisch contact opgenomen met DeOlieConcurrent en ze hebben het meteen voor me opgelost, de volgende dag was mijn bestelling er gewoon.
In mijn inziens een schoolvoorbeeld van goede service! Ik zal hier zeker weer bestellen, echt een aanrader!
Zeer goed geholpen.
Ik heb voor het eerst bij De olieconcurrent bestelt de olie die ik nodig had.
Ik kreeg naar de bestelling het al vlug binnen en dat met de feestdagen.
Er was wat mis gegaan tijdens transport ik heb toen De Olie Concurrent hier over gemaild en ik kreeg binnen een uur antwoord terug.
Ze hebben het zeer goed op gelost.
Ze verdienen een dikke pluim hier voor ik zal ook tegen mij familie zeggen dat ze bij hun moeten gaan bestellen deprijzen zijn goed en de klant vriedelijkheid is goed.
ik zal zeker in de toekomst bij hun bestellen.
Goede webshop
Alles in orde. Werken correct. Vlotte verzending.
Top webshop met prima klantenservice!
Top webshop met prima klantenservice!
Werd goed geholpen bij de keuze voor de juiste olie, snel verzonden!
Geen goed bedrijf.
Ik vind het jammer dat ik motorolie bij hun heb besteld . Jullie service is niet goed. ook hoe zij met de klant omgaan is slecht . Ik koop niet meer bij hun .
Prima service en goedkoop
Prima service en goedkoop! Levering netjes de dag erna, precies zoals vermeld.
Als ik terug olie nodig heb weet ik zeker waar ik bestel!
Thx.
Grts Guy.
Very good company !!!!
Very good company !!!!
Super fast sending . I order staff on 13:30 next day morning is delivered.
Price are the best in Netherland
Prima Service
Voor de eerste keer hier besteld.
Bij leveren bleek er 1 artikel (waarvan ik 2 stuks) had besteld bleek er 1 te ontbreken.
Mailtje over gestuurd, in korte tijd een reactie met de oprechte excuses. En er delfde dag nog is het ontbrekende artikel opgestuurd.
Een foutje is snel gemaakt, hoe je dat oplost is waar je verschil kan maken.
Dat is bij dit bedrijf dik in orde.
prima ervaring
Op de website staat niet vermeld of een product op voorraad is.
Dus daarover even gebeld en een uitleg daarover gekregen.
Omdat deze olie op voorraad was de bestelling gedaan.
Vandaag, de dag na bestelling, werd het pakket goed verpakt met track and trace bezorgd, waarbij een compliment voor de vriendelijke en attente bezorger van DPD.
Prima service
Door een foutje tijdens het bestellen de verkeerde olie ontvangen, mijn schuld. De service was prima de olie kon geruild worden. Dus ik ga vaker bestellen.
Een goede prijs en goede bezorgservice.
Een goede prijs en goede bezorgservice.
Ze zijn betrouwbaar.
Goede prijzen voor merkproducten
Goede prijzen voor merkproducten, snelle levering (al ging DPD de mist in, maar 1 dag later alles goed).
Al bij al, topproducten correct geleverd.
Je wordt goed geholpen via de telefoon…
Je wordt goed geholpen via de telefoon en een snelle levering!
Goedkoopste prijs en snel geleverd!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.