Groot (biologisch) assortiment van lekkere noten, zaden, pitten, poeders, honing en steeds meer andere voedingsmiddelen. De bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd. Het enige punt... Vis mer
Se hva andre synes
Alles zoals aan gegeven in de informatie is uitgevoerd. Ik bestel, bedrijf maakt er een postpakket van, bezorging levert op de aangegeven tijd. Zoals als het hoort in een relatie tussen klant en bedri... Vis mer
De Notenshop heeft een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, veel meer dan alleen noten. Ik koop graag mijn producten, omdat het een overzichtelijke webshop is met goede filter- en zoekmo... Vis mer
Ik bestel al jaren mijn noten en bakproducten bij de notenshop. Ze hebben vaak goede aanbiedingen en bij grotere verpakkingen is het voordeliger. Het word altijd netjes verpakt geleverd. Heel tevreden... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Nøttebutikk
- Sjokoladebutikk
- Leverandør av matprodukter
- Dagligvarelevering
- Dagligvarebutikk
- Naturkostbutikk
Skrevet av virksomheten
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Kontaktopplysninger
Simon Stevinstraat 27, 3291 CA, Strijen, Nederland
- 085-773-1163
- info@denotenshop.nl
- www.denotenshop.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 41 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Correcte snelle levering
Uitstekend
Goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Hebben hier inmiddels al 3x een bestelling geplaatst
Waardeloze Marketing
Geweldige producten, WAARDELOZE Marketing, spaarpunten verdwijnen na 2 jaar heb je even niks nodig wordt je eigenlijk gedwongen om iets te gaan bestellen wat je even de komende maand niet meer nodig hebt.
Voor mij dus alle redenen om naar een ander te gaan.
Je geeft dit netjes aan dat je dit een vreemde situatie vind.
Krijg je een nog slechter antwoord.
Jammer
Al jaren hoge kwaliteit
Al jaren bestel ik mijn zaden, pitten, rozijnen en andere ingrediënten voor mijn ontbijt. Altijd goede kwaliteit op tijd geleverd.
Makkelijk Snel Betaalbaar en Goede…
Makkelijk Snel Betaalbaar en Goede Service
voor Heerlijk Smakelijke PROducten.
The products are always very good
The products are always very good. I would like to see more eco-friendly packaging all-around though, that does stop me from ordering more.
Heel tevreden!
Lekkere dingen, mooi krokant.
Verzending snel, goed verpakt.
Bestel hier zeker vaker.
Mooie producten
Mooie producten, goede prijzen, goed verpakt, snel bezorgd.
Goede producten,vooral netjes ingepakt…
Goede producten,vooral netjes ingepakt en verzonden. Meestal in enkele dagen.
Happy klant
Altijd goede en lekkere spullen, op tijd geleverd, en nooit een probleem ondervonden in al de jaren dat ik bij jullie bestel. Aanrader!
D lekkerste noten
verse noten, goed geprijsd, snel in huis.
de kwaliteit van de producten is heel…
de kwaliteit van de producten is heel hoog ik ben zeer tevreden ook het bestellen gaat erg gemakkelijk en de leverring was ook snel
Levering duurde lang, ondertussen ook nog in de sale🙄
Op donderdagmiddag besteld, kwam pas na het weekend binnen. Was ook nog bijna alles van mijn bestelling dat weekend 25% goedkoper geworden.. helaas wilden ze daar geen compensatie voor geven. Eerste en laatste keer voor mij :)
Hele lekkere noten voor een goede prijs.
Hele lekkere noten voor een goede prijs.
Prima noten mix
Prima noten mix , lekker vers geleverd.
Alles frisch und lecker
Alles frisch und lecker. Versand schnell und gut.
Goede en verse Noten ,
Goede en verse Noten ,
Prijs kwaliteit verhouding.
Goed verpakt en
Snelle Levering
Heerlijk
Wederom heerlijke producten waar wij echt van genieten.
Superwinkel met goede producten!
Snelle verzending en consistente…
Snelle verzending en consistente kwaliteit.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.