Een paar jaar geleden via Google en na zelf onderzoek naar ingrediënten te hebben gedaan bij de Mondzorgzaak terecht gekomen. Gebruiken als gezin al langer producten van Oxyfresh, Julibrite, Moist-... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had iets besteld terwijl er iets later een zomerkorting kwam voor alle producten. Klantenservice heeft me alsnog die korting gegeven en heel netjes geholpen. Al met al een goede ervaring me... Vis mer
Om te beginnen zijn de producten goed en is er veel en waardevolle achtergrondinformatie op de website te vinden. Aangezien ik geen internetbankieren doe en via de website geen bestelling kon doen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie
Kontaktopplysninger
Peizerweg 97 - M1, 9272AJ, Groningen, Nederland
- 085 073 7050
- info@demondzorgzaak.nl
- www.demondzorgzaak.nl
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle service
Snelle service, snelle verzending. En toen er iets mis was met mijn bestelling, had ik binnen 2 dagen een vervangend product. Helemaal top!
nette afhandeling door klantenservice
Klantenservice heeft me alsnog die korting gegeven en heel netjes geholpen.
Al met al een goede ervaring met deze webshop
Fijne service en uitstekende producten
Gebruiken als gezin al langer producten van Oxyfresh, Julibrite, Moist-R en Miradent en zijn erg tevreden. We merken het ook bij de tandarts. Minder tot geen last van slechte adem, minder tandsteen en ook minder last van gevoelige tanden.
De klantenservice is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Iets wat je tegenwoordig niet meer vaak meemaakt helaas.
Al besteld en toch nog 20% korting
Ik gebruik al een tijd het mondwater van Oxyfresh en ik ben er zeer tevreden over. Kort geleden heb ik weer 4 flesjes besteld en nadat ik al had betaald kreeg ik een mail met het aanbod het product te kopen met 20% korting. Eén mailtje naar de klantenservice leverde een bijzonder klantvriendelijke reactie op. Ik kreeg alsnog de korting op mijn rekening gestort. Grote klasse!
De klantenservice is top
De klantenservice is top. Als er iets niet goed gaat, dan zorgen ze gelijk voor een oplossing.
Jammer dat de bezorging van Post NL niet zo top is, maar daar kunnen zij niets aan doen.
Topproducten
Ik bestel al een tijdje mijn tandpasta bij hun en mijn tanden zijn er , qua gevoeligheid, een pak op vooruit gegaan. Fijn gevoel bij het poetsen en een lekker smaakje. Topservice ook 👌🏽
Goede producten en fijne service
Aangezien ik geen internetbankieren doe en via de website geen bestelling kon doen belde ik de klantenservice met het verzoek een telefonische bestelling te doen.Daar reageerden ze positief op en ik werd vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Een prima ervaring dus en een reden om dit ook door te geven aan anderen.
Top bedrijf
Top bedrijf, komen afspraken na en leveren snel.
zelfs een ster is te veel
zelfs een ster is te veel! had ik de reviews over JuliBrite maar gelezen voor ik 4!! setjes kocht via de mondzorgzaak.nl - wat een verlakkerij
10 dagen bleken, geen koffie, geen rode wijn en GEEN RESULTAAT!
En net als marlies op de pagina over Juli Brite een negatieve review geschreven voor op de site van de mondzorgzaak.nl maar nee, er staan nog altijd alleen maar positieve reacties (die van mij is vast nog in behandeling....)
200,- lichter maar mn tanden zijn geen tint lichter geworden! NIET KOPEN DUS en de vraag is hoe betrouwbaar is DeModnzorgzaak als je dit soort troep aanbiedt en negatieve reviews niet plaatst?
Service van de bovenste plank!
Wat een goede service van DeMondzorgzaak. Nadat ik mijn oplaadsnoertje van mijn monddouche kwijt was, stuurden ze mij gratis een nieuw snoertje op! Ook de monddouche van OralB die ik hier had gekocht, bevalt mij uitstekend! Chapeau!
Goede plek on mijn Ryttpro aan te schaffen
De mondzorgzaak is een goede pek mijn tandpasta en mondwater te kopen. De beste merken qua ervaring is Rytpro. Ik had last van metaalgeur nu helemaal verholpen. Ook mondwater van Rytpro en de mondfoam is super. Ook is oxyfresh een goede tandpasta. Maar producten als Juli Brite en dentissimo tandpasta hebben niet veel voor mij gedaan. Ik blijf bij de eerste twee.
Goede en snelle service!
Persoonlijke benadering. Goed geholpen waar Post NL niet netjes heeft gewerkt. Bestelling snel binnen en fijne klantenservice
Al ruim een half jaar tevreden met de…
Al ruim een half jaar tevreden met de Hali-Q waterflosser. Toen hij onverwacht stopte, kreeg ik na contact met De Mondzorgzaak supersnelle en uitstekende service. Zonder gedoe een nieuwe ontvangen. Top geregeld!
Twee mails GEEN reactie
Twee mail gestuurd en geen enkele reactie...
Bij één kan ik het me voorstellen doch bij twee keer...?
Verder geen op- of aanmerkingen

Probleem snel opgelost
Mijn pakketje was niet aangekomen, maar na een beetje gedoe kreeg ik toch vrij snel een nieuw pakketje opgestuurd. Heel fijn. Goede klantenservice !
Zeer tevreden
Sowieso erg tevreden over de waterflosser. Nadat ik mijn oplaadkabel was kwijtgeraakt, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik zonder gedoe kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dát noem ik service, echt top!
Uitstekende service!
Zeer snelle levering, dinsdagavond besteld en donderdag in huis. Vragen die ik per mail heb gesteld worden per ommegaande beantwoord.
Kortom uitstekende ervaring 👍🏻
Fantastische klantenservice
De levering en producten zijn altijd top! Deze keer ook contact gehad met de klantenservice vanwege een actie en dit was ook echt uitmuntend. Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht. Ik kan dit bedrijf 100% aanraden.
Meerdere keren oxyfresh gekocht
Meerdere keren oxyfresh gekocht. Bij de laatste bestelling "Tonsilfresh" mee besteld (19 euro!) wat een kwakzalver product is dat ! Geen enkele gebruiksaanwijzing of productbijlage , alleen een tekst op het flesje zo klein dat een vertaal-app er geen raad mee heeft . Of het werkt ?
Ik bedenk me wel 2 x voor de volgende keer.

Svar fra DeMondzorgzaak
Oral Icon Ultrasonische Beugel &…
Oral Icon Ultrasonische Beugel & Aligner Reiniger Dental Pod bij ze gekocht. Was niet tevreden en kon zonder problemen een andere van ze krijgen. Denken mee met hun klanten en komen met een oplossing!

Svar fra DeMondzorgzaak
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.