De lieve koala is een webshop met leuke baby, kids en lifestyle producten. De webshop biedt fantastische merken aan, zoals We Are Wovens, Mushie, Holztiger en nog veel meer.
Nederland
- www.delievekoala.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Mooie producten en erg lief ingepakt
Het handgeschreven kaartje en de manier…
Het handgeschreven kaartje en de manier van verpakken, zijn een weergave van de liefde voor het product. Wordt enorm gewaardeerd.
Product verdient een 10.
Super service
Supersnel geleverd, mooi verpakt met een persoonlijk berichtje. Overzichtelijke website.
2e bestelling, opnieuw top!
Voor de 2e keer een bestelling gedaan en opnieuw heel blij mee! Het pakketje raakte eerst kwijt bij de vervoerder en later ging hij ineens retour omdat het beschadigd zou zijn. Ik werd super fijn op de hoogte gehouden door Nicky en de communicatie was heel fijn! Pakketje daarna vlot ontvangen en was weer mega leuk verpakt! Heel blij mee!
Goede service
Goede service, snel antwoord via Whatsapp en verkoper stuurde me een foto nadat ik een vraag had gesteld over de kleur van een product. Vrijwel direct na bestellen werd het verzonden.
Hele goede en snelle service
Hele goede en snelle service! Kwaliteit product uitmuntend
Super snelle webshop
Super snelle webshop.
De bestelling was snel klaar om op te halen.
Alle producten waren leuk ingepakt met een lief persoonlijk kaartje.

Svar fra De lieve koala
Super service en mooie producten!
Ik heb voor mijn zoontje de wollen onderlegger besteld voor in zijn ledikant. Zo leuk is het ingepakt! Echt een feestje om het uit te pakken. Het werd ook snel bezorgd. Helemaal top! Super blij met het product en de service

Mooie producten, goede kwaliteit
Mooie producten, mijn dochter is gek op haar koe en de speenkoord is super fijn...goede kwaliteit en ik kreeg het prachtig ingepakt de volgende dag al in huis.

Fijne onlinewinkel, mooi speelgoed
Leuke onlinewinkel met mooi en goed speelgoed. De bestelling stond snel klaar en vriendelijke eigenaresse. Fijn contact!

Top service!
Mooie, overzichtelijke site met prachtige (baby)items tegen eerlijke prijzen. Na het plaatsen van je bestelling, liggen de items super snel voor je klaar om afgehaald/verzonden te worden.

Top winkel!
Na een bestelling geplaatst te hebben is er snel geleverd en het is van super kwaliteit! Een echte aanrader.

Super website!!!
Nu al twee keer iets besteld bij ‘De Lieve Koala’. Beide keren super leuk ingepakt, wat maakt dat het een feestje is om weg te geven. Bovendien zijn de artikelen van top kwaliteit. Er is veel variatie aan artikelen op de website, waardoor er altijd wel een leuk (kraam)cadeautje bij zit. Erg blij mee, zeker een aanrader!!

Mooie producten
Mooie producten, snelle en goede levering. Alles heel mooi verpakt en een feestje om cadeau te geven.