Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zahlung vereinnahmt ohne Gegenleistung! Geld sofort zurück? FEHLANZEIGE! Alle Artikel stehen im Onlineshop verfügbar. Nach Bezahlung kommt eine automatische nur im Browser lesbare Mail, dass Art... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Pakket was licht beschadigd. Airbag ontbrak in het pakket. Waar het is mis gegaan spreek ik mij niet over uit. De winkel biedt geen oplossing. Ik ga nu verdere stappen ondernemen met de consum... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede service. Ik had wat spullen besteld voor de volgende dag, maar 1 ding bleek niet op voorraad. Ik werd gelijk netjes gemaild en gebeld. Toen vergeten was het artikel na te sturen kr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne winkel waar je goed geadviseerd wordt. Bij artikel wat niet aan de verwachting voldeed werd er zonder problemen omgeruild voor een ander artikel. Er wordt nog echt naar je geluisterd.

Informasjon om virksomheten

1. Hesteutstyr
  2. Dyrebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

De Kroo Ruitersport, manege, ruitersportzaak, hippische evenementen. Het hippisch sportpark van Middelburg Zeeland.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zahlung vereinnahmt ohne Gegenleistung

Zahlung vereinnahmt ohne Gegenleistung! Geld sofort zurück? FEHLANZEIGE!

Alle Artikel stehen im Onlineshop verfügbar.
Nach Bezahlung kommt eine automatische nur im Browser lesbare Mail, dass Artikel nicht lieferbar sind.
Knapp 300 € zu Unrecht vereinnahmtes Geld wird nicht direkt wieder zurückgezahlt . So etwas geht gar nicht; zumal Kontaktaufnahme über Paypal nicht möglich, da keine Kontaktdaten dort hinterlegt sind.

12. mars 2026

Fijne winkel …

1. desember 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Update Pakket was licht beschadigd.

De winkel biedt geen oplossing. Ik ga nu verdere stappen ondernemen met de consumentenbond aangezien dit over een behoorlijk bedrag gaat.

Wanneer het als nog wordt recht gezet zal ik deze review ook aanpassen.
Update : Ze hebben uiteindelijk toch hun verantwoordelijkheid genomen en een nieuwe vest opgestuurd.

7. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Webshop neemt geen verantwoordelijkheid bij verloren pakket

De webshop heeft van zich laten horen en een nette oplossing geboden voor het probleem!

Een flink groot en duur pakket besteld bij deze webshop. Het pakket zou mij mij geleverd zijn en door mij zijn ondertekend. Dit is onmogelijk en heb ik bewijs van dat ik nooit thuis ben geweest. Dit aangegeven maar deze webshop geeft niet thuis. Wettelijk zijn zij verantwoordelijk voor het oplossen van dit probleem maar veel makkelijker voor hun om nooit meer te reageren. Helaas genoodzaakt verdere stappen te blijven ondernemen.

2. desember 2024

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop. Ruim assortiment met super kwaliteit spullen. Erg goede service en zeer snelle verzending. Ik bestel tegenwoordig bijna alle paardenspullen bij DeKroo.

21. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

HB mono dressuur stijgbeugelriemen…

HB mono dressuur stijgbeugelriemen gekocht. Zien er mooi uit, leer is redelijk zacht en de prijs lijkt vriendelijk. Echter passen deze met geen mogelijkheid door de opening van mijn Sprenger Bow Balance stijgbeugels. Het leer is te dik. Contact gehad met de Kroo en de leverancier. Beiden geven niet thuis. De Kroo geeft aan dat ik ze terug kan sturen (wat me 8 euro kost) in originele verpakking en dat ze het melden bij de leverancier. Die weet vervolgens van niets. Ruilen is normaal van toepassing als de maat niet goed is oid.
Het betreft hier gewoon een ondeugdelijk product. Geprobeerd een recensie te schrijven op de site van De Kroo om anderen te behoeden voor deze miskoop, maar die wordt gewoon niet geplaatst. Jammer van het product en de (slechte) service.

20. februar 2024

Scam

Scam , ordered iteams never received confirmation mail with tracking NR or the products, the money was taken via PayPal .
No representative is answering the mail or phone .
I ordered iteams before and they arrived with no problems I think the business is closed but they still charging money on the store

8. november 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima webshop

Snelle levering, helaas terug moeten sturen wat voor eigen rekening is (staat wel duidelijk omschreven). Verder geen mail meer ontvangen maar het bedrag stond wel binnen een week weer op mijn rekening, dus ik ben tevreden.

16. august 2022

Aanrader!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en hele goede service (makkelijk en snel contact via app en mail). Retourbeleid staat duidelijk omschreven.

2. mars 2022

Retourbeleid heel slecht!

De service van het bestellen zelf is heel goed. Echter ben ik over het retouren erg ontevreden. Ik heb een gehele set crossbeschermers besteld (erg prijzig) en deze 2 minuten om mijn paard gepast. Maat medium is te groot voor mijn paard van 1.65 en ik hoor later pas van allerlei mensen om mij heen dat dit merk heel groot valt. Dit heeft De kroo nergens op de site gezet bij de producten. Ik heb ze meteen teruggestuurd en kreeg bericht dat ze ze niet meer wilde terug nemen omdat ze 'gedragen' zouden zijn. Ik heb ze nu weer terug opgestuurd gekregen zonder enige compensatie. Ik wilde foto's toevoegen om te laten zien hoe ik ze naar hun heb opgestuurd, vlekkeloos en echt niks aan te zien. Bij elkaar kosten de beschermers 150 euro en kan ik fluiten naar mijn geld. Ik koop hier niets meer en zou het ook niemand aanraden.

5. september 2021

Super snelle levering

In de avond besteld net voor half 9. Niet verwacht het pakket de volgende dag al te hebben in deze tijden. Maar pakket de volgende dag al in huis. Super service en netjes ingepakt.

15. februar 2021

BESTEL HIER NOOIT IETS!

BESTEL HIER NOOIT IETS!

Levering voor de middag geplaatst, 2dagen later pas geleverd!
Bestelling gedeeltelijk retour, hetgeen jezelf moet betalen, daarna hoor je niets meer, terwijl hun retouren binnen 2 werkdagen verwerkt zouden worden!!
3x gemaild, 1x reactie, of ik mijn track en trace code door kon sturen (kon ik gelukkig). GEEN reactie meer.... Anderhalve week na ontvangst van de geretourneerde deken ontvang ik een foto, waarbij er haren op een deken zouden zitten! Deken is niet eens gepast geworden!! (Had reeds een andere besteld, daar de levering te laat was) EN lag al anderhalve week bij hun voordat ik een app kreeg met een foto van een deken...

SCHANDALIG!

16. oktober 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Woensdagavond besteld, net te laat voor 20:30, maar toch de volgende dag al geleverd. En ook nog een stuk goedkoper dan die grote webwinkels. Pluim!

17. september 2020

Aanrader!

Meerdere spullen besteld. Ik was van te vore duidelijk ingelicht dat de producten een langere levertijd hadden. Goed en stevig ingepakt met extra folders! Met betrekking tot de Sint ook nog een gedichtje en pepernoten voor het paard. Zeker een aanrader!

23. november 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv