De Donder BV Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden van begin tot eind. Tijdens de renovatie doken er onverwachte problemen op. Men heeft ons meteen verder geholpen zodat de werken niet teveel vertraging zouden oplopen. Heel blij met het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de samenwerking met De Donder BV. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie vlot en professioneel. De werken werden nauwkeurig uitgevoerd en de afspraken werden correct nagek... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KATASTROFE ... AFGRIJSELIJKE ERVARING ... tegendeel van wat ze op webstek beloven Ik schrijf niet graag negatieve 'reviews' maar dit was té erg !

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij wilden onze badkamer renoveren en kwamen bij De Donder BV terecht.De uitbraak deden we zelf.Nadien werd er op de door de aannemer vooropgestelde datum aan de werken begonnen. De werken volgden... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ervaring met De Donder Tegelwerken – teleurstellend van begin tot eind

Bij X²O ging ik als leek op zoek naar professioneel advies voor mijn badkamer. Het adviesgesprek verliep aanvankelijk goed, en op basis daarvan heb ik een aankoop gedaan. Omdat ik de badkamer niet zelf kon plaatsen, kreeg ik contactgegevens van een aannemer waar X²O mee samenwerkt.
De samenwerking met De Donder Tegelwerken begon veelbelovend, maar al snel stond ik onder een koude douche. Er werden mondelinge afspraken gemaakt en de communicatie was in het begin vlot. Helaas liep het vanaf dat moment snel mis.
Reeds vóór de aanvang van de werken werd ik onder druk gezet, zowel door de aannemer als door X²O, met telefoontjes over het al dan niet doorgaan van de aankoop. Argumenten zoals tijdelijke aanbiedingen en verwachte prijsstijgingen werden herhaaldelijk aangehaald. Dit werd als ongepast en opdringerig ervaren, zeker gezien de gemaakte mondelinge overeenkomst.
Eenmaal de werken begonnen, verslechterde de situatie aanzienlijk. Afspraken werden niet nagekomen, fouten werden niet erkend, en ik werd als klant belast met het zoeken naar oplossingen. Afwerking werd in sommige gevallen zelfs aan mij overgelaten. Er was weinig verantwoordelijkheidsgevoel en mijn feedback werd vaak in twijfel getrokken. Professioneel handelen ontbrak volledig.
Het resultaat is teleurstellend. Er is een onafgewerkte wastafel geplaatst, waardoor er lekkage is ontstaan in mijn meubel. Dit probleem hebben ze nog kunnen verhelpen, maar de douche lekt zichtbaar water uit de douchebak. Dit wordt vanop afstand afgedaan als ‘spatwater’ of technische fouten, zonder enige fysieke controle van de waterafloop.
De voorgestelde oplossingen zijn amateuristisch, zoals het gebruik van plakstrips.
Het contact eindigde met valse verwijten over een vermeend gebrek aan communicatie van mijn kant, terwijl het e-mailverkeer duidelijk mijn pogingen tot contact aantoont.
Van valse beschuldigingen en commanderen ben ik niet langer gediend. Vanuit mijn kant hoeft dit bedrijf dan ook geen enkele vorm van aanbeveling of positieve verwijzing meer te verwachten.

Geen aanrader. 1 ster is nog genereus

Voor foto's zie mijn review, met als titel: Ervaring met X²O en De Donder Tegelwerken – teleurstellend van begin tot eind!
op Google maps X2O Wilsele

13. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til De Donder BV

Svar fra De Donder BV

Beste

Wij vinden het jammer dat u onze samenwerking zo heeft ervaren. Graag willen we toch enkele punten verduidelijken.

De sanitaire toestellen en de indeling van de badkamer zijn volledig door uzelf gekozen en bepaald. Een grotere douche of deur was in de voorziene ruimte technisch niet mogelijk. Onze taak bestond uit de correcte plaatsing van de door u gekozen materialen.

Na uw melding zijn wij persoonlijk ter plaatse gekomen om dit samen met u te controleren. Daarbij werd bevestigd – ook door de leverancier X²O – dat de douchebak perfect waterpas en correct geplaatst is. Het door u ervaren “spatwater” is dus niet het gevolg van een foutieve installatie.

Desondanks hebben wij kosteloos een oplossing aangeboden door een bijkomend kader te voorzien in dezelfde materie als de douchebak, om zo het ongemak te beperken. Jammer genoeg wenste u dit voorstel niet te aanvaarden.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend kan aanvoelen, maar willen benadrukken dat wij steeds het maximale gedaan hebben om u te helpen en dat wij steeds bereid zijn geweest tot overleg.

De Donder bv

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv