De Brede Planker Anmeldelser 56

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er første gang at vi rejser med De Brede Planker, og det bliver ikke sidste gang. Lige fra starten fik vi god service. Vi havde mange spørgsmål, da vi aldrig havde surfet før. Både Christ... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Freeride / Catskiing i Georgien er genialt. Stedet er remote = kun de skiløbere, som man deler cat og hytte med. Sneen, guider og turene var super fede med både store vidder og skovskiløb. Ma... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Turen overgik alle forventninger. Jeg var på Surf Star Marokko campen i sommeren 2016. Jeg havde booket gennem De Brede Planker, og servicen var helt i top fra start til slut. Christoffer var super... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har nu rejst med De Brede Planker til både Bali og Marokko på surfferie, samt til Makedonien på skiferie. På surfturene har der altid været forskellige niveauer af hold, lige fra begyndere til me... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Surfoplevelser i særklasse.

Efter at have benyttet De Brede Planker to gange til både Marokko og luksusturen til Bali, kan jeg på det aller varmeste anbefale deres rejser til alle, der ønsker en uovertruffen "værdi-for-pengene" ferie med et aktivt element i form af surf.

Kommunikationen med den danske rejseleder både forud for og under rejsen er exceptionel god, og er man det mindste i tvivl om noget eller ønsker at tilføje andre opleveser til turen, er han hurtig til at hjælpe.

Personligt er De Brede Planker nu blevet min foretrukne arrangør af aktive rejser, da prisen er konkurrencedygtig og servicen i top. De gør det overskueligt og risikominimalt at bestille aktive ferier med den garanterede kvalitet blandt de sportslige trænere og hotelpersonalet.

21. oktober 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bali - sommerferie med familie.

Bali 14 dage med familien sommeren 2017.

Rejse til Bali arrangeret fra a til z af De Brede Planker.
Hotel-Transport-Ture - alt fungerede optimalt.
Velvalgte hoteller med god beliggenhed.
Kan varmt anbefale at lade De Brede Planker arrangerer jeres tur til Bali.

Thorsten

17. august 2017

Marokko surfing 2017

Lige kommet hjem fra en kanon surfrejse i Marokko. Kan på det varmeste anbefale det til alle! 5 stjernet location, 5 stjernet mad, 5 stjernet surftimer, 5 stjernet service. Meget glad og tilfreds, tak for en god tur.
Vi ses helt sikkert snart igen!

12. juli 2017

Kongesurf i Morokko

Booking er super nemt og man får hurtigt svar på alt fra De Brede planker - perfekt kommunikation.
Om selve turen: Hotellet er vildt hyggeligt, det flinkeste personale og maden de laver er helt i top – ingen sultne surfere gik i seng på noget tidspunkt. Det er godt socialt samvær mellem alle gæster og man kan snildt komme alene som vel i en flok. Alle instruktørene var nede på jorden og fandt nogle fede spots alle dage og man rykkede virkeligt sit niveau på blot en uge. Man skal hverken som begynder eller erfaren være bange for, at man ikke får det helt fantastisk på vandet. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager på denne tur.

20. mars 2017

Meget tilfreds

Kommunikationen, rejsen og den generelle oplevelse med De brede Planker var helt i top og klart anbefalelsesværdig.

Jeg var med nogle venner med deres rejse til Marokko, hvilket var en stor success. Bølgerne, maden og stemningen på surfcampen var helt i top.

5/5 Stjerner

6. februar 2017

En rigtig god oplevelse

Jeg valgte at rejse alene, hvilket ca halvdelen af holdet gjorde.
Surf undervisningen var efter min mening rigtig god, der var en god balance mellem sociale arrangementer og alene tid. Der blev tilbudt valgfrie arrangementer de dage hvor der ikke var planlagt noget, som man kunne deltage i hvis man havde lyst.
Jeg har mødt flere personer jeg har set efter jeg er kommet hjem .
Jeg kunne godt have givet turen 4 stjerner, da hotellet kunne have været bedre. Vores guide, arrangør og ejer af de brede planker fortjener dog en stjerne i sig selv. Og vi havner derfor på 5 stjerner.
Tak for en god tur,

28. desember 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Små bølger og store oplevelser for en nybegynder i Marokko

Turen overgik alle forventninger.
Jeg var på Surf Star Marokko campen i sommeren 2016. Jeg havde booket gennem De Brede Planker, og servicen var helt i top fra start til slut. Christoffer var super hjælpsom og hurtig til at svare her hjemmefra og under selve rejsen var både personalet på campen og de andre gæster nogle af de sødeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Da de fleste af os gæster, som jeg selv, var nybegyndere fandt instruktørene de perfekte steder med små-ish bølger til os. Oplevelsen var simpelthen fantastisk og er blevet super hooked på surfing!

5. august 2016

Unikke ski-oplevelser i Makedonien

Jeg havde en fantastisk ferie med DBP til Makedonien! Konceptet må simpelthen være et must for alle ski-entusiaster med hang til dyb sne. Søde mennesker, afslappet stemning, sjov&spas, masser af kanon skiløb. Kan kun anbefales!

7. april 2016

Off piste i St. Anton

Oven på en perfekt uge i St. Anton, kan jeg klart anbefale alle, der er interesserede i off piste skiløb, at tage afsted med De Brede Planker. Fantastisk skiløb, dygtige og engagerede instruktører, søde deltagere og super indkvartering. Jeg skal med sikkerhed afsted igen!

9. mars 2016

Fantastisk ferie!

Min kæreste og jeg var med De Brede Planker på surfferie på Bali, hvor vi havde en fantastisk tur.
Rejsen var rigtig godt planlagt og der var mange aktiviteter udover surf som man kunne melde sig til hvis man havde lyst.
Christoffer var meget hjælpsom og hjalp mig med at finde et godt sted, hvor jeg kunne tage mit dykkercertifikat mens vi var på Bali.
Jeg vil til enhver tid anbefale at rejse med De Brede Planker.

2. mars 2016

Cat-Skiing Makedonien

Netop hjemkommet fra en fantastisk tur til Makedonien med 6 dages off piste løb. Gode lokaler guider med fokus på sikkerhed. Gruppen var i alderen fra 25 til 58 og fungerede rigtig godt under ledelse af DBP's ejer Christoffer (som også gik forrest når der skulle hikes i høj sne eller bæres ski for andre deltagere).

Alle deltagere er der med samme formål: At få så meget godt off piste løb ud af det som muligt på 6 dage.

God instruktion fra den medrejsende danske skiinstruktør.

Indkvartering og mad burde normalt trække ned i bedømmelsen, men det er absolut sekundært og bør blot tages som en oplevelse med mange pudsigheder.

27. januar 2016

Fantastiske oplevelser med personlighed

En rejse med DBP er en oplevelse som man ikke glemmer. Programmet og de veltilrettelagte aktiviteter taler for sig selv. Spørgsmålet er vel altid om man kunne have gjort det bedre på egen hånd. Svaret for mit vedkommende er: ”Nej, det kunne man ikke”.

DBP, som er repræsenteret ved indehaveren Christoffer, lægger sig altid i selen og går forrest med det formål at få det optimale ud af turen. Og det store forarbejde giver pote. Der er en ekstremt høj grad af service og der er aldrig langt til svar på spørgsmål, justeringer, gode tips og alt det som gør en ferie til en totaloplevelse. Man føler sig aldrig alene og det sociale aspekt er omdrejningspunktet for turene.

Selvom aktiviteterne og konceptet er afprøvet og testet, er der altid plads til dynamik og ændringer, hvilket gør den enkelte tur unik og giver gæsterne en helt speciel oplevelse af eksklusivitet.

En bedømmelse som denne er jo i reglen subjektiv. Og at beskrive rejseoplevelsen i sin helhed er umuligt. Derfor kan det kun anbefales at prøve det selv.

God rejse!

1. desember 2015

Surf Tur

Jeg har haft en dejlig surf tur med min kæreste. Der har været god kommunikation fra DBP under hele forløbet - ligefra vi kontaktede DBP første gang til vi kom hjem igen. Sikkert og trygt fra start til slut.

30. november 2015

Lækker Bali surfcamp for alle

Jeg syntes det var en super tur, som var godt arrangeret og hvor der var plads til alle niveauer. Christopher (som er ejer) deltog selv personligt, og udover at han er en super hyggelig person, er der mulighed for at han kan gøre turen fleksibel efter gruppens ønsker. Et super produkt, som jeg gerne vil anbefale til andre. Og jeg skal selv med næste år igen ! :)

27. november 2015

Bali Surf

Var 14 dage på Bali for at surfe med De Brede Planker. Alt var helt perfekt. Christoffer fra DBP var med på turen og er super hyggelig og havde styr på alt. Samarbejdet med Rip Curl School of Surf fungerer smertefrit og underviserne er kompetente. Intet at sætte en finger på.

Your Heart Has to be Bigger than the Wave!

15. november 2015

Verdens bedste surfferie

Var i oktober 2015 på surfferie med De brede planker til Bali. Som totalt nybegynder er det her det bedste sted overhovedet at starte. Christoffer var sød til at hjælpe med planlægning inden og svare på (alt for mange af) mine sprøgsmål. Da vi kom derned var der styr på det hele med afhentning hotel osv. Surf var fantastisk og skolen var meget professionel. Derudover en super social tur hvor man kan deltage ligeså meget man vil med de andre. Kan kun anbefales til andre! vil klart bruge De Brede Planker til andre aktive ferier. Og glæder mig allerede til at bestille næste surftur, skitur, eller hvad det måtte blive. Kan kun sige: Skynd dig at bestil din næste aktive ferie her ;)

13. november 2015

Fantastisk ferie!

Vi var to vennepar afsted med De Brede Planker på surferferie i Portugal sommeren 2015. Jeg kan varmt anbefale at rejse med DBP!
Christoffer er en fantastisk rejseleder - han er utrolig hjælpsom og man er ikke i tvivl om at han vil sikre sig at alle får en god oplevelse!
Og det gjorde vi :-D
Vi boede på et rigtig hyggeligt hostel lige ud til stranden.
Området var rigtig hyggeligt og et besøg værd.
Den største oplevelse var naturligvis at surfe! Instruktørerne var virkelig venlige, fleksible og enormt dygtige undervisere!
Vi har haft en fantastisk tur med De Brede Planker og vil helt sikkert rejse med dem igen en anden gang :-)

15. september 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv