DayForShots Anmeldelser

1. Film- og videoprodusent
  2. også i
  3. Fotograf

Wij nemen jouw social-media uit handen en zorgen voor de juiste branding, content en strategie! Wie zijn wij? Dayforshots is een content/marketingbureau dat bedrijven helpt meer op te vallen op sociale-media en advertenties. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een vast gezicht dat je vaak terugziet op de website, advertenties en social-media. Voor deze gezichten creëren wij content in video en fotografie om meer vertrouwen en professionaliteit te krijgen. Ook zorgen wij dat de social-media van onze klanten een branding krijgen die perfect aansluit bij het bedrijf!

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Disstriktmodels

Het team van DayForShots is nu al 3 keer bij ons langs geweest om onze modellen te fotograferen en te videograferen op onze modellen evenement. Wij zijn altijd tevreden met hun diensten en ze denken altijd super goed mee met ons.

20. januar 2024

Fotoshoot kleding

Wij hebben een model en fotograaf ingehuurd bij Dayforshots om content te laten maken van onze kleding. Zeer tevreden met het eindresultaat, wij gaan ze zeker vaker benaderen!

19. februar 2024

Restaurant

Ingehuurd voor de fotografie van ons restaurant en zijn ontzettend tevreden. Hebben de zaak mooi tot leven gebracht. Zeker aan te raden!

Scott
De Pizzabakkers

18. september 2023

Fijn contact, goede resultaten

Voor onze nieuwe website zochten we een fotograaf die mooie foto's kon maken van al onze medewerkers. Op een mooie locatie hebben we in 1 middag schitterde beelden kunnen vastleggen. Niet alleen van alle medewerkers afzonderlijk, maar ook mooie groepsfoto's. De fotograaf van DayForShots was zeer ervaren en heeft ervoor gezorgd dat we allemaal met een brede lach op de foto's staan. Voor een volgende keer weten wij wie we bellen, dus twijfel niet om een samenwerking aan met DayForShots.

31. januar 2024

Professional Content, Great Service

We have worked with the Team at DayForShots several times and they have just delivered some engaging new media for our brand. Always friendly, attentive service and great professional content. If you are looking for a Team that offer a comprehensive package then it is worth checking out DayForShots.

14. februar 2024