Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support

Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Danmark
- 70 225 650
- danske@stenhuggeri-as.dk
- www.danske-stenhuggerier.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Professionel rådgivning og eksekvering…
Professionel rådgivning og eksekvering fra start til slut. De gjorde en svær tid nemmere

Professionel og personlig service
Fra start til slut oplevede vi en super professionel behandling tillige med, at den også oplevedes som personlig!

Svar fra Danske Stenhuggerier
God og personlig håndtering i en svær…
God og personlig håndtering i en svær tid. Meget professionel

Fin service
Fin service, rådgivning og total leverandør - når man er i en presset situation.
Alt fungerede meget tilfredsstillende i…
Alt fungerede meget tilfredsstillende i henhold til det aftalte
Henrik Blixen
fin positiv behandling
fin positiv behandling, når man selv står i en sårbar situation
Venlig og behagelig betjening
Venlig og behagelig betjening . Kan absolut anbefales. KHK Albertslund
Behagelig betjening og et superflot…
Behagelig betjening og et superflot produkt til en fornuftigt pris
Super behandling, gode priser
Super behandling, og fornuftige priser. Kan varmt anbefales.
Meget fin service.