Bestilte Dan Ren til at tømme kælderen og loftet i min fars hus. Det var en meget stor opgave. Dan Ren udførte opgaven til perfektion. Servicepersonalet var smilende og imødekommende. Vil helt sikke... Vis mer

Bestilte Dan Ren service til en social rengøring. Rene og hans team kom. På 8 timer fik de forvandlet noget der var totalt uegnet til menneske bolig til det fineste hjem. De ordnede hjemmet med d... Vis mer

For 2. gang har Dan Ren Service renset vores 15 år gamle gulvtæppe i vores selskabslokale til perfektion. Vi har været tilfreds med hele processen, og vender klart tilbage igen. Maria Pedersen/ Huse... Vis mer

Skulle fraflytte et fra udlejers side misligholdt lejemål og ville gerne aflevere det rengjort. Dan Ren klarede ikke blot opgaven tilfredsstillende, men til perfektion. En helt igennem god opleve... Vis mer

1. Rengjøringsbyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi leverer professionel rengøring til erhvervs virksomheder og i private hjem.

4,7

Enestående

Tømning af kælder og loft…

Vil helt sikker bruge dem igen en anden gang

16. mars 2026

Svar fra Dan Ren Service

Tak for de 5 stjerner som jeg straks giver videre til vores dygtige medarbejdere.

Kæmpe ros til René fra Dan Ren

Kæmpe ros til René fra Dan Ren. Vi havde uheld torsdag og havde brug for grundig rengøring. Fredag morgen kl 8 stod han klar og var ikke bleg for at tage fat trods omstændighederne. Alt så fantastisk ud og så blev der endda ryddet op også.
Kæmpe tak

28. november 2025

Svar fra Dan Ren Service

Tak for dine pæne ord - vi har givet Rene´ et kæmpe klap på skulderen.

Bestilte Dan Ren service til en social…

Bestilte Dan Ren service til en social rengøring.
De ordnede hjemmet med den største respekt for det menneske der skulle tilbage i sin lejlighed.
Af hjertet tak René og dit fantastiske team

8. oktober 2025

Svar fra Dan Ren Service

Tak for de 5 stjerner - jeg giver alle stjerner til Rene´ og hans team af dygtige medarbejdere.

Utrolig venlig og imødekommende

Utrolig venlig og imødekommende både i forbindelse med indhentning af tilbud på opgaven og i særdeleshed i forbindelse med udførelsen, hvor Dan Ren var exceptionel fleksible og løsningsorienterede.

24. juli 2025

Svar fra Dan Ren Service

Tak for dine 5 stjerner - vi er glade for projektet lykkes selvom det var med kort varsel og skulle gå stærkt.

God service og veludført rengøring.

God service og veludført rengøring.
Der var Ikke en finger at sætte på noget!
Vil helt klart bruge dem igen.

29. august 2024

Svar fra Dan Ren Service

Vi takker for de 5 stjerner og vil give det videre til vores dygtige medarbejdere 👍

Rigtig godt rengøringsselskab

Virkelig god service og veludført rengøring.
Det var fraflytningsrengøring.
Ikke en finger at sætte på noget!
Vil helt klart selv bruge dem igen og anbefale dem til andre!

31. mars 2025

Svar fra Dan Ren Service

Vi siger tak for de 5 stjerner og giver dem straks videre til vores dygtige medarbejdere.

Skulle fraflytte et fra udlejers side…

En helt igennem god oplevelse fra start til slut. Særdeles kompetent og professionelt personale med vejledning og udførsel af opgaven.

Kan kun anbefale Dan Ren til alle, der ønsker et optimalt resultat.

2. april 2025

Svar fra Dan Ren Service

Tusinde tak for dine 5 stjerner - vi giver stjernerne videre til vores medarbejdere.

En rigtig god oplevelse :-)

En rigtig god oplevelse :-)
Kom til tiden, var utrolig effektiv. Service i topklasse og meget veludført arbejde helt igennem
Vil helt sikkert bruge Dan Ren igen :-)
Mvh
Hasse Alsing

23. september 2024

Svar fra Dan Ren Service

Tusinde tak - vi har givet de 5 stjerner videre til vores serviceassistent.

Fantastisk rengøring 😍 det er…

Fantastisk rengøring 😍 det er simpelthen så lækkert at komme hjem til det reneste hjem, altid top service, aldrig nogle smuttere, vi siger tusind tak til Bente ❤️

27. november 2023

Svar fra Dan Ren Service

Tak for de 5 stjerner - vi giver vores servicemedarbejder Bente besked. Endnu engang tak.

Jeg havde hyret firmaet til en flytte…

Jeg havde hyret firmaet til en flytte rengørring af min gamle lejlighed.
Dette vil jeg sige at det er gjord til ug, og er fuldt ud tilfreds med arbejdet der blev udført

4. august 2023

Svar fra Dan Ren Service

Tak for de 5 stjerne - og roserne er givet videre til dem som udførte opgaven.

God dialog om social rengøring

Vi fik hjælp til social rengøring hos et familiemedlem. Der var en god dialog under hele forløbet og der blev taget hensyn til de ønsker, der var fra beboeren. Dygtige profesionelle medarbejdere.

Mvh Lena

31. januar 2023

Gulv rengøring

Fik renset mm vores gulv i vores Grillbar.
Super arbejde og service.
Kan kun anbefale Dan Ren.
De er professionelle.

24. mai 2022

Svar fra Dan Ren Service

Vi takker og giver roserne videre til vores dygtige medarbejder.

For første gang i mit liv har jeg haft…

For første gang i mit liv har jeg haft brug for hjælp til rengøring. Pga brækket kraveben. Der kom 2 meget effektive og mega professionelle piger!! De havde endda taget min opvask, sikkert for at udnytte tiden her hos mig😅. Jeg er dem dybt taknemmelig , og kan VARMT anbefale “Dan ren service” .
Tak fra Kirsten Østergaard

14. mars 2022