27 december 2025. Fantastisk aften m en gastronomisk og visuel fantastisk rejse. Man nyder hver servering og tempoet er så man oplever maden ordentligt. Ingen forcerer tempoet. Damindra er stedet h... Vis mer
Fin mad og god atmosfære. Maden var flot anrettet og ok kvalitet til prisen. Betjeningen var dog virkelig ringe. De mente sikkert godt, men irettesatte bla. en af gæsternes valg a vin på ubehøvle... Vis mer
Gør dig selv en tjeneste og læg vejen forbi Damindra. Du bliver mødt af en tjener i døren som byder velkommen og tager dit overtøj. Du oplever MEGET høj service hele aftenen igennem. Kompetent... Vis mer
Den lækreste og mest velsmagende japanske middag vi nogensinde har fået. Et gastronomisk eventyr hvor smags- og synssansen bliver maximalt stimuleret samtidig med at man sidder i hyggelige rolige... Vis mer
Japansk frokost og middag Midt i København, i et kvarter hvor byens puls kan mærkes, ligger Damindra. Her serveres delikat mad med tilknytning til det japanske køkken, og specialiteterne er Sushi, Sashimi, Yakitori og Toban Yaki. Hos Damindra får du en fornøjelig oplevelse af gastronomi, smukt serveret i en international, varm og afslappet atmosfære. Damindra går ikke på kompromis med kvalitet, derfor laves alt helt fra bunden, af de bedste råvarer. Velbekomme. Vi glæder os til at have dig som gæst i restauranten. På gensyn! Damindra Japanese lunch and dinner Damindra is located in the center of Copenhagen, close to Nyhavn in a neighbourhood where you can feel the pulse of the city. The kitchen serves delicate Japanese food. The specialities are Sushi, Sashimi, Yakitori and Toban Yaki. At Damindra you will get a pleasant gastronomic experience, beautifully served in an international, warm and calm atmosphere. Damindra does not compromise quality, therefore everything is prepared right from scratch of the best ingredients. Enjoy. We are looking forward serving you as a guest in then restaurant. See you! Damindra
Danmark
- www.damindra.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Fremragende
En kæmpe gastronomisk oplevelse, hvor helt friske råvarer er en selvfølge.
Vi kendte ikke menuen på forhånd, og fik nok menuer vi aldrig selv havde bestilt, men altsammen var særdeles lækkert og på et meget højt niveau. Vinkortet var desuden sammensat med stor omhu og god smag.

Svar fra Damindra
Service som vi ikke selv kunne forlange mere af
God og hjælpsom modtagelse, vejledning og hygiejne, god mad, og da der opstod i fejl i den mad vi fik som vi ikke engang selv bemærkede, fik vi den rigtige tallerken uden beregning oveni. Vi fik også forklaret hvad det var vi fik serveret.

Svar fra Damindra