STYR UNNA STYR UNNA STYR UNNA
Det har nå gått en måned siden jeg returnerte to nye vektdyner. De ble levert til meg den 28. januar og returnert av meg den 29. januar på grunn av dårlig kvalitet (etter min mening). I en måned har jeg ventet på en returbekreftelse eller pengene tilbake. Jeg har kontaktet kundeservice, og alt jeg får er at «de forstår frustrasjonen min» men at det kan ta tid. Jeg er fullstendig forferdet over hvor dårlig kundeservicen er og hvor lite de er interessert i å hjelpe. Jeg har ikke sett noe så dårlig håndtert når det gjelder netthandel… MED MINDRE DU VET NØYAKTIG HVA DU KJØPER OG ER SIKKER PÅ AT DU IKKE VIL RETURNERE, MÅ DU ALDRI KJØPE FRA CURA. Nå, etter en måned, har jeg ingen varer og ingen penger og vet fortsatt ikke hva skjedde med varene. Styr unna!!!!!!!
EDIT / SVAR TIL KOMMENTAREN DERES -
Den eneste grunnen til at jeg la igjen en dårlig anmeldelse her, er fordi jeg HAR kontaktet kundeservice tre ganger, prøvde å løse det, men alle gangene ble jeg informert om at jeg måtte vente og at det kunne ta tid... Så takk for at dere anbefalte å kontakte kundeservice igjen, men det var ikke nyttig før.
I dag !!! (4.03) ble pengene returnert til kontoen min. Selfvølgelig måtte jeg dekke vanvittig høye returkostnader, selv om jeg hadde ventet så latterlig lenge. Interessant hvordan dette fungerer. Takk for at dere tilbyr å håndtere saken riktig :))

Svar fra Cura of Sweden