CruiseReizen.nl B.V. Anmeldelser 10

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Cruise in Azië geboekt.

Cruise in Azië geboekt.
Bij vertrek in Amsterdam was al bekend dat cruiseboot twee dagen later ging vertrekken en dat deze boot twee stopplaatsen ging overslaan.
Na het boeken vorig jaar was er ook al een geschrapt. Aan boord kregen we te horen dat dan een van de twee resterende stops ook nog eens gewijzigd ging worden, kortom de dure reis was opeens iets heel anders dan geboekt. Dit alles natuurlijk niet de schuld van Cruisereizen, maar uiteindelijk is er niet geleverd wat er afgesproken was en staat men niet open voor tegemoetkoming.

8. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

super fijn bedrijf en medewerkers

Meerdere cruisen geboekt bij cruisereizen, altijd vriendelijk geholpen. 1 keer was er een misverstand maar dat kan gebeuren, nu hebben ze weer geholpen met wijziging dus voor ons een dikke 9,5 en gaan zeker vaker boeken bij cruisereizen

22. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteit en vriendelijkheid van de…

Kwaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers is zeer te waarderen, geduldig. Goede uitleg op mijn vragen. Uiteindelijk ook een cruise met de HAL bij hen geboekt. Er moest nog iets aangepast worden na het boeken. Zonder gedoe aangepast. Ze zijn goed bereikbaar. Zeer tevreden.

8. februar 2025

14 Day North Cape & The Midnight Sun

Onze prachtige reis hebben we 2 weken voordat we gingen cruisen helaas moeten annuleren wegens ernstig zieke man die niet meer beter wordt.
We hebben zowel de HAL als Cruisereizen gevraagd of ze uit coulance iets voor ons konden betekenen, misschien een voucher om eventueel met een van onze kinderen nog een cruise te maken.
Helaas kunnen ze helemaal niets voor ons doen wegens policy. Ik mag ze niet meer benaderen want dat geeft de collega's een slecht gevoel.
Terwijl dit de 4e cruise was die we bij Cruisereizen hebben geboekt.
Helaas waren wij onder verzekerd en krijgen wij maar een klein gedeelte terug, daar is niets aan te doen.

8. juni 2024

Een geweldig reisbureau

Wij willen.een cruise boeken dus op maandag 1 april gebeld met cruise reizen open met Pasen Chapau.
Alles besproken over de uitgezochte cruise en vliegtickets.
Ik werd geholpen door de heer Kevin Rietveld een vriendelijke gezellige en bekwamen cruise consultant.
Op dinsdag 2 april de uitgebreide offerte inclusief de KLM vliegreis met de optie op de twee comfort stoelen ontvangen.
Dit is een fantastisch reisbureau met een geweldig team.
Hartelijk dank voor de goeie zorgen.
Met vriendelijke groet Robert Pot.

2. april 2024

Lokvogelpraktijken

Men maakt reclame dat Cruisereizen een gratis Free-at-sea pakket geeft. In de kleine lettertjes staat dan dat dit alleen is als je een minimumbedrag spendeert. Je betaalt het pakket dus gewoon zelf en nog meer ook. Niet netjes zulke valse promoties.

18. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prijzen van de reizen kloppen niet, zijn niet boekbaar voor de getoonde prijs

Veel van de cruises aangeboden op deze website zijn niet boekbaar.
Willens en wetens worden lagere prijzen gepubliceerd.
Nadat ze er op gewezen zijn stellen ze de prijs bij maar de volgende dag zetten de lagere prijs weer terug om de klanten met valse voorwendselen naar binnen te lokken.
Het werkt zo:
Als mensen eenmaal hebben beslist om te gaan betalen ze ook de 300 euro PP extra, de beslissing is namelijk al gemaakt

19. februar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv