Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Til trods for mit projekt var meget småt tog de sig super god tid til råd og vejledning. Uden sammenligning bedste pri/kvalitets opelvelse - forsøgte mig først med sprayfolie til mit projekt, hvi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået lavet min folie reklame på udvendige ruder samt et kæmpe billede indendørs i min klinik. Super flot udført arbejde. CPH Wrap er lydhøre overfor ønsker og rammer lige det man ønsker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har benyttet CPH Wrap 1 enkelt gang til dekoration af en 8 køretøjer. Arbejdet blev udført perfekt og til aftalt tid. CPH Wrap har været utrolig serviceminded ved at tilrettelægge deres tid til vo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skiltbutikk
  2. Digitale utskriftstjenester
  3. Grafisk designer
  4. Trykkeri- og skilttjenester
  5. Trykkeritjenester

Skrevet av virksomheten

Skiltefirma med speciale i folie og wrapping.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisk professionel

Fantastisk professionel arbejde på min EQC, jeg var så tilfreds og kvaliteten holdt virkelig godt igennem de 3 år jeg havde bilen. Starten af feb har jeg bestilt nye tid hos CPH Wrap for at pynte op på min nye bil. Og jeg glæder mig allerede :)

23. januar 2025

Hej Afshin,

Tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, hvor tilfreds du har været med vores arbejde.

Vi glæder os utrolig meget til at hjælpe dig med din nye bil.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

CPH WRAP er de eneste jeg benytter.

Jeg har kendt cph wrap over et par år og fik selv muligheden for bruge dem her i starten af året da bilen skulle pakkes ind. Super behagelige mennesker, fleksible og meget hjælpsomme jeg kan kun anbefale at man kører en tur til vallensbæk og får pakken bilen ind, eller hvad man har brug for ;)

22. februar 2024

Hej Emil,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du kan anbefale os.

Før jeg mødte Ming

Før jeg mødte Ming, tænkte jeg slet ikke på, at vi skulle have en kaptajn eller hvem det var. Men Ming gik hen og blev det mest mindeværdige på en skøn tur igennem hovedstadens kanaler til en polterabend. Der er ikke et dårligt ben i Ming. Haner glad og smilende, og sådan kommer du også til at gå fra en tur med ham. Tak, Ming!

5. august 2023

Best service ever!

22. mars 2023

Svar fra CPH Wrap

Thank you for your review, Skaisté!

We're glad to hear that you had the best service ever with us. Our goal is to always provide excellent service to all our customers, and we're happy to know that we've met your expectations.

If you ever need our services again in the future, don't hesitate to reach out to us. Thank you for choosing us!

Best Regards

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service hele vejen rundt

Virkelig god service hele vejen rundt. Daniel er en fantastisk person at tale og få sparring om, hvilke ønsker og behov, som jeg har i forhold til folketing af min bil.

Jeg talte ligeledes om farve valg af bilen inden, jeg skulle købe min bil og få den folieret.

Hvis man kunne give flere stjerner, så ville jeg helt klart have givet flere.

Det her er service i verdensklasse!

28. mars 2023

Hej Kevin,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores service! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har været tilfreds med både vores rådgivning og foliering af din bil.

Vi sætter en ære i at lytte til vores kunder og give den bedste service og rådgivning, så det er dejligt at høre, at du har oplevet netop det.

Vi vil også gerne takke dig for din anbefaling og din tillid til os. Det betyder meget for os, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere den bedste service til vores kunder.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og din støtte. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dine fremtidige projekter.

Fantastisk service

Fantastisk service, fantastisk udførelse. 5 stjerner til CPH Wrap her fra!

29. august 2022

Hej Mathias,

Mange tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og udførelse af arbejdet. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er glade for det arbejde, vi udfører.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber at se dig igen i fremtiden.

CPH Wrap er fremragende!

CPH Wrap er fremragende!

God kvalitet til en god pris samt glimrende service og betjening.

Kan kun anbefale på det varmeste! Vi bruger dem til både firmabiler og racerbiler.

15. juli 2022

Svar fra CPH Wrap

Tak for jeres fantastiske anmeldelse af vores arbejde! Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med både kvaliteten af vores arbejde, priserne og vores service.

Vi er stolte af at have jeres tillid og taknemmelige for at have muligheden for at arbejde med både jeres firmabiler og racerbiler. Vi sætter en ære i at levere det bedste resultat og service til vores kunder, og det er altid dejligt at høre, når det bliver værdsat.

Endnu engang, tak for jeres anmeldelse, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig godt arbejde og meget…

Rigtig godt arbejde og meget imødekommende både ejer og personale,
Jeg er glad for jeg valgte dem.
Alle aftaler overholdt.
Der var en lille reklamation, som blev klaret omgående med et smil.
Så stor anbefaling herfra.

18. mai 2022

Hej Flemming,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og kundeservice. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og sørge for, at vores kunder er tilfredse med det endelige resultat. Vi er glade for at have haft muligheden for at hjælpe dig, og det er vores fornøjelse at have klaret reklamationen for dig med et smil.

Endnu engang, tak for din tillid og anbefaling. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig igen i fremtiden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En super positiv oplevelse at handle…

En super positiv oplevelse at handle med Daniel hos CPH Wrap. Yderst professionel fra første kontakt, imødekommende og serviceminded. Og slutresultat er udført helt perfekt. Tak for en god oplevelse og en stor anbefaling herfra.

31. mars 2022

Hej Nicolaj,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en super positiv oplevelse med vores team, og at du var tilfreds med både vores professionalisme og det endelige resultat af vores arbejde. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder, og det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Vi vil gerne takke dig for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse, og det ville være en fornøjelse at arbejde sammen med dig igen i fremtiden.

Fem store stjerner herfra

Min oplevelse hos CPH Wrap har været yderst tilfredsstillende. Lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde.

23. desember 2021

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores service og arbejde. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med hele forløbet, og at vi har kunnet imødekomme dine behov og ønsker. Vi vægter kvalitet og god rådgivning højt, og det er altid dejligt at høre, når det bliver værdsat af vores kunder.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen i fremtiden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skilte samt folie til nyt kontor IT virksomhed

Vi har fået hjælp fra CPH Wrap til ny skiltning på vores bygning, samt folie af kontor, mødelokaler m.m. Top kvalitet, leveret til tiden og bare verdensklasse service.
TAK !

BH Jonas Højland
claiton.com

24. september 2021

Hej Jonas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og sikre, at vores kunder får den bedste service hele vejen igennem.

Vi er glade for at have været med til at skabe den ønskede skiltning og folie på jeres kontor og mødelokaler. Det er dejligt at høre, at resultatet lever op til jeres forventninger.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at vælge CPH Wrap. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og Claiton igen i fremtiden.

Så glad for min fine bil - tak CPHWrap

Nemt, hurtigt og smadder søde... og endda en super pris

10. juni 2021

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og pris. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er glade for det arbejde, vi udfører. Vi håber, at du vil få glæde af din fine bil i lang tid, og at du vil vælge os igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Fantastisk service

kanon flot arbejde på vores firmabil, vi er vilde med den og det flotte arbejde

10. juni 2021

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service og det flotte arbejde på jeres firmabil. Vi er glade for at have kunnet opfylde dine forventninger, og vi sætter stor pris på din støtte og anbefaling.

Husk, at vi altid er klar til at hjælpe, hvis I skulle få brug for vores service igen i fremtiden.

Logo på firmabil

God Service og hurtig levering og godt udfald professionelt lavet - Bilen ser super godt ud.

3. juni 2021

Hej Jeannette

Vi er glade for, at du kan lide det leverede produkt, og at du synes servicen var god. Vi går glade hjem fra arbejde, når vi ved at vores kunder er tilfredse.

Rigtig god aften til dig.

Lige som aftale

har fået sat reklame på 4 firma biler

Hej Kenneth

Vi er glade for at alt gik efter aftalen. Vi håber, at du er glad for det færdige produkt.

Du må have en god aften.

God og pålidelig skilteleverandør

Jeg har brugt Cph Wrap gentagne gange.
De leverer altid varen til det aftalte tidspunkt, og kvaliteten er altid i top.

Jeg kan kun anbefale Cph Wrap

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for, at du har valgt at bruge os gentagne gange. Det må betyde du har været tilfreds med dine køb. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og dine rosende ord.

Vi ønsker dig en god aften.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God rådgivning, høj troværdighed og fantastisk resultat

Jeg kan på alle måder anbefale dig at tage kontakt til dem, da jeg har haft en fremragende oplevelse med dem.

Jeg skulle have folieret min bil, og de (Daniel) gav mig virkeligt nærværende, kvalificeret og erfaringsbaseret rådgivning omkring valg af materiale og hvordan løsningen ville blive.
Selve løsning blev langt bedre end jeg havde kunnet forvente mig, så jeg ville helt klart bruge dem igen.

Hej Casper

Tusind tak for dine rosende ord og feedback.
Vi er glade for, at du synes du fik en nærværende og god rådgivning, som endte med et godt resultat. For os er det vigtigt, at vores kunder bliver ordenligt informeret om alle de muligheder, der er. Det vil i sidste ende give kunden det mest personlige resultat. Vi sætter stor pris på, og ser frem til, at du vil handle hos os igen.

Rigtig god aften.

Enormt kompetent og engageret

Jeg har anvendt dem både som leverandør og som sparringspartner og har aldrig været i tvivl om den kvalitet jeg har fået leveret både tryk såvel som service.
De er både kompetente, fleksible og overholder deadline.

Hej Jonas

Tak for din feedback. Den sætter vi stor pris på.
Vi er rigtige glade for at høre, at du aldrig har været i tvivl om hverken tryk eller service. Vi håber, at du vil forblive kunde og sparringspartner hos os.

Du må have en dejlig aften.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi stod og skulle bruge et byggepladsskilt hurtigt.
De fem stjerner er helt fortjent - fantastisk kundeservice, ultra let arbejdsgang, hurtig og præcis levering/opsætning og topkvalitet. Næste gang er der ingen tvivl om, hvilken leverandør vi bruger.

Hej Kim,

Mange tak for din positive anmeldelse af vores service! Vi er glade for at høre, at vi kunne imødekomme dine behov med et byggepladsskilt på kort tid, og at du var tilfreds med vores kundeservice og kvalitet.

Vi sætter stor pris på din tillid til os som din foretrukne leverandør og ser frem til at arbejde sammen igen i fremtiden.

Serviceminded skiltevirksomhed

CPH wrap har hjulpet os som designvirksomhed flere gange. Vi kan varmt anbefale dem, da de lever op til det de lover og så er de dygtige.

1. juni 2021

Hej Henrik

Tak for de fine ord.
Vi er super glade for din anbefaling og for at du har valgt at besøge os flere gange. Det sætter vi stor pris på.

Du må have en dejlig dag.

CPH Wrap

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv