Coopers Candy Anmeldelser 54

2,9

Har lige modtaget min ordre Lakridskonfekt de er så hårde så man næsten ikke kan tygge dem! Jeg har ikke Betalt via Klarna de er betalt kontant s

Jag hade beställt ett flak med energidryck och fick en liten godispåse istället...Enligt deras kundtjänst hade ordern kommit in utan ingående rader så de kunde inte se vad som var beställt utan skicka... Vis mer

Riktigt kasst, Beställe ett litet packet med x gamer energy pouches. Valde tydligt DHL Uthämtning ställe, Men av nån konstig anledning ska det skickas till min brevlåda med postnord. Jag bor ute på la... Vis mer

1. Godteributikk
  2. Konfektforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Coopers Candy - Störst på Amerikanskt Godis i Norden

2,9

Middels

Lång leveranstid

La en beställning i god tid (en måndag) för att få hem paketet innan helgen, idag torsdag har inte ens paketet skickats..

5. februar 2026

I’ve had a good experience

I ordered Marmite and Twiglets from Coopers Candy that I cannot buy in Norway. They arrived well packaged within 6 days even with the very busy Christmas period. I think the products came from Sweden. Good service, no messing about.
Unlike another company(NineLife) from whom I ordered the Marmite previously, who took the order and then another week to not be able to supply it (and only gave me a refund after I contacted my bank).

23. desember 2025

Vi er tilfredse

Vi bestilte en kartong med Dr Pepper Zero Cherry Crush, og vi er virkelig tilfredse. Det var let at bestille og leverancen var hurtig. Priserne er lidt over hvad du finder dem til i butikkerne, men når alt andet spiller, så er det helt ok.

9. september 2025

Väldigt lång väntetid innan dom skickar…

Väldigt lång väntetid innan dom skickar produkterna. Har fortfarande inte fått mitt paket trots att jag betalade extra för prioriterad leverans. Tar det mer än en vecka att packa och skicka en order så ska man inte hålla på att sälja saker på nätet överhuvudtaget.

27. juni 2025

Utgångna varor

Utgångna varor
Oätliga snacks
Kanske gjorda för någon annan marknad än den svenska.
Rakt ner i soptunnan.
Kommer aldrig att beställa något från er igen

5. juni 2025

Det har hänt flera gånger att de…

Det har hänt flera gånger att de skickat utgångna eller snart utgångna produkter. Sådant gör mig besviken. Vad jag kunnat se står det inget om utgångsdatum på informationen då man beställer. Inte vad jag kunnat se ivarjefall.

28. januar 2025

I have tried 4 times to order from QVC…

I have tried 4 times to order from QVC did not receive due to UPS not picking up. Tried to order online and only c/c accepted is pay pal which I do not use. Tried calling and no one ever answers and voicemail box is full. HOW DO YOU ORDER FROM THIS COMPAY?

17. januar 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis