1. Supermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker

1,5

Dårlig

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Varer utgått på dato for over en måned siden.

Kjøpte den del pålegg (skinke og rostbiff) hos Coop Torsby. Når jeg kom hjem oppdaget jeg at to av skinkepakkene gikk ut på dato for over en måned siden, og rostbiff gikk ut samme dag. Hvordan er det mulig å ha så dårlig kontroll på varene sine? Dette er potensielt helseskadelig!

22. september 2024

Drit

Coopen i Arjeplog må virkelig begynn å fylle på med ferske og gode grønnsaker og pasta i salatbaren . Jeg spiste en salat der for 4 timer siden, er kvalm som faen. Blir å spy snart. Anbefales ikke!

3. juli 2022

Betaling med primekonto virker ikke

Kan kun anvende betaling med primekonto hver 10 gang. Ingen info på deres side om at det ikke fungerer. Blot en intetsigende besked i browser eller app: An error has occured
Ja god morgen det ved jeg jo godt.

27. februar 2022

Har en app med scan og betal

Har en app med scan og betal, det blev afprøvet i vores lokale fakta.
ØV, man skal ind i køen ved kassen for at vise kvittering på telefonen og hvor skal man pakke sine varer, det kan kun gå for langsomt med at få slettet den app.

17. februar 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (1 001 anmeldelser)