Jag beställde Gamestick svart och vit Pro 128gb som dom gjorde reklam för på facebook, istället fick jag lite version på sticken, varnar för alla som beställer detta . Coolify borde ha bättre koll med... Vis mer

Vill varna för att handla av detta företag, det stinker bedrägeri. Apple Airpods köpta, som andra skriver här, bara den ena luren fungerar och de svarar inte på reklamationsmail. Bedrägeri och tror in... Vis mer

Beställde Apple EarPods In-Ear hörlurar till iPhone 5/6 den 25 februari med löfte om leverans på 1-5 arbetsdagar. Någon leverans har inte skett Har mailat företaget otaliga gånger utan svar. För... Vis mer

Är väldigt besviken, har inte fått mitt paket, och det har gått 2 veckor. Jag har betalat för den och ändå inte fått något. Känner mig lurad för jag har mailat flera gånger och inte fått något svar. H... Vis mer

1,3

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

1,3

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Detta företag är helt och hållet…

Detta företag är helt och hållet opålitligt. Dom säljer livsfarliga cyklar där batterier brinner samt att nylevererade cyklar s.k nya bör skruvas åt ordentligt eller tas in på service innan användning. Då jag fick 1 enda svar utav många meddelanden, påstår dom att jag väger för mycket (70kg) samt att deras nya cyklar inte får "modifieras" dvs laga dom innan användning för då ryker garantin. Alltså står man där med en ny livsfarlig cykel som bör tas in på service men då ryker som sagt garantin.

Dessa fel hade cykeln vid leverans:

Sadeln böjdes ner plötsligt mitt i farten.

Styret sitter löst och man måste byta en del av det säger dom i olika verkstäder som jag varit i.

Höger broms låste sig ibland så cykeln tvärnitade innan jag lagade den

Batteriet till elcykeln efter allt lagande började ryka och smälta. (rörde inget annat förutom styret, höger broms och sadeln)

Har nu kontaktat konsumentverket och tagit detta vidare. Men håll er borta från detta företag som sagt, opålitliga och försöker stryka ens garanti så fort som kan. Samt vägrar svara på frågor via mail.

(Kan ju också tilläggas att en lagning av höger pedal inte alls har med batteriet att göra! Skäms på er och försöka komma undan hela tiden...)

26. mai 2019