VANNLEKKASJE
Fikk rørlegger i dag etter at vannrør på kjøkken sprakk i går kveld, super service fra Comfort Brovold AS på Eide. Flott utført arbeid 😁👍
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Uprofesjonelt opplegg hvor kunder blir baktalt. Uegnet til kundeservice og har null rutiner på for eksempel fdv og noe så enkelt som en beklagelse når det er begått feil.
Bra resultat, men til den prisen skulle det bare mangle. Regningen endte på 14.700 kroner for en enkel jobb – tilkobling av en ny forhåndskjøpt benkbereder og montering av et forhåndskjøpt blandebatteri på kjøkkenvask. Prisen inkluderte riktignok smådeler, men likevel.
Fakturaen ble betydelig høyere enn det som ble forespeilet over telefon.
Ser også de har overfakturert timene mot faktisk arbeidstid.
Som om ikke det var nok, kom rørleggeren forsinket, utstyrt med en bærepose med deler og en rørtang – men uten annet verktøy, arbeidslys og nødvendig utstyr.
“Profesjonelt” som det hele var måtte han låne verktøy av meg for å få jobben gjort.
Jobben kunne vært gjort på en time til halvannen, hadde jeg gjort det selv. Synd jeg måtte jeg ha papirer på jobben denne gangen.
Min mor på 75 år ble avkrevd 5400kr av VVS Senteret Skien (Comfort) for en jobb som tok en drøy halvtime (ulyd i en kran + propp i et rør). Rørleggeren sender en oppkonstruert og svært detaljert faktura av typen «skolestil» med replikker mellom han og min mor, jeg har aldri sett noe lignende. Når hun klager på fakturaen etter å ha fått prisanslag på 1500 kr for jobben fra et annet firma trekker han henne til forliksrådet og presenterer en tirade av løgner og oppkonstruerte «bevis». Forliksrådet lar seg lure og han vinner frem. Dette er nok hans modus, noe man kan se i kommentarer fra flere andre. Det er synd at han får holde på slik, man står rettsløs tilbake med skjegget i postkassa. Potensielle nye kunder er herved advart.
Svært overpriset og en faktura som overhodet ikke står i stil med arbeidets omfang gjør at jeg må fraråde å bruke Comfort Skøyen.
Ved klage på faktura tok dette over en måned å få besvart tross flere anmodninger fra min side.
Bestilte en vare over nett, som jeg dessverre måtte avbestille kort tid etter. Ved avbestilling fikk jeg da vite av Comfort jeg ikke fikk benytte meg av angrefrist da bestillingen hadde foregått per e-post. Ikke nok med det, de sendte faktura på 35 % av beløpet, da «grossisten deres krever det». De satte ikke noe nytt i produksjon men krever likevel 35 % av en vare de ikke leverte til meg. Ikke informerte de om disse gebyrene eller smutthullene i loven de benytter seg av og som kommer som en overraskelse på kunden. Vekker ikke tillit. Vær forsiktig med å handle med dem, ikke mye «Åpent kjøp i 30 dager» der.