Som altid byens lækreste brunch🤩 OG burgers😋 Alt kød kan spises med god samvittighed, hvis man er til det, for det er fra fritgående dyr. Aktid venlig betjening & hyggelig stemning. Vi kommer ig... Vis mer
Se hva andre synes
Dårlig Service Der gik omkring 20 minutter før at han overhovedet tog bestillingen, da vi så bestilte, så var der noget på menukortet der ikke existerede længere. Vi havde også bestilt noget på men... Vis mer
Dejligt lys café med venligt og imødekommende værtspar. Valgte en clubsandwich med kylling. Virkelig lækker, lækker bolle og perfekt stegt kylling. Og prisen er meget rimelig. Kommer absolut... Vis mer
Som altid her:Byens lækreste brunch🤩på hyggeligt sted
Som altid byens lækreste brunch🤩
OG burgers😋
Aktid venlig betjening & hyggelig stemning.
Vi kommer igen og igen😊
Maden var fantastisk 😎
Maden var fantastisk, personalet super søde, vi kommer gerne igen men lyden i lokalet var dårligt ville være rart hvis de gjorde noget ved det og så tror jeg de havde glemt at gøre rent på toilettet den dag
Kedelig mad
Kedelig mad, smagte ikke af særlig meget. Ventede meget længe på at få sin mad. Skulle selv hente bestik osv. Personalet var meget forvirrede. Generelt en dårlig oplevelse.
Jeg var virkelig skuffet over mit besøg…
Jeg var virkelig skuffet over mit besøg på Coffeeno1. Kaffen var svag og smagsløs, som om den havde stået og simret hele dagen. Kagerne så godt nok flotte ud, men de smagte tørt og kedeligt. Derudover var personalet uengageret og virkede mere interesserede i at snakke indbyrdes end at betjene kunderne.
Stemningen var heller ikke særlig god. Musikken var alt for høj, og der var ikke særlig hyggeligt. Bordene var klistrede, og der lå skrald på gulvet. Jeg følte mig ikke velkommen.
Alt i alt var det en dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke igen. Der er masser af andre caféer i byen, som er langt bedre.
Super god mad
Super god mad, super god betjening af super personale. Her spiser jeg gerne igen og igen og igen og ...
Har lige spist en rigtig rigtig god…
Har lige spist en rigtig rigtig god burger 🍔 kan varmt anbefales hvis man skal have en god burger 👍
Skæn sted med lækker mad og en venlig…
Skøn og hyggelig sted med lækker mad og en venlig og hjælpsom betjening❤️kan klart anbefales
Kommer klart igen
Dejligt lys café med venligt og imødekommende værtspar.
Valgte en clubsandwich med kylling.
Kommer absolut igen.
Super oplevelse
Super oplevelse, maden kunne ikke gøres bedre. Jeg kan bare sige at det er også et super hyggeligt sted. personalet er de sødeste man kunne tænke sig at få service af.
God mad til rimelige priser.
God mad til rimelige priser. Venligt og servicemindede personale.
Hår i maden og dårlig kundeservice
Hår i maden og utrolig uhøflig kundebetjening/service
Både god til brunch og aftensmad
Efter en svømmetur på Amager strand var det fantastisk at spise burgere hos Coffee no 1. Alle var glade ved bordet, og blev godt mætte. Parret der har stedet er super venlige og servicen er i top. Så gør dig selv den tjeneste at smutte forbi. Vi har flere gange også nydt deres brunch som også er i top og man kan mærke det er mennesker der værdsætter gode råvarer.
Nægtede at tage bacon ud af en Burger…
Nægtede at tage bacon ud af en Burger fordi det tog for lang tid
Dårlig Service
Dårlig Service
Vi havde også bestilt noget på menukortet, hvor så efter at han havde taget bestillingen kommer ud og siger at det var de udsolgt af.
Intet plads indenfor, jo mindre man vil ånde andre i nakken.
Ville aldrig sætte min ben der igen møg…
Ville aldrig sætte min ben der igen møg beskid min mad er slet ikke færdig tjerne synes det er hyggelig at snakke med kokken i køkken en at passe sit arbejde. Om det så var det sidste sted jeg kunne spise ville jeg aldrig gøre det.og ham der stå i køkken kunne godt lære lidt om at hold rent
Vi havde bestilt bord til 4 personer I…
Vi havde bestilt bord til 4 personer I forvejen til brunch, men måtte vente en time før vi fik vores mad. Brødet var tørt, så vi lod det stå. Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse
Alt for lidt plads, uvenligt personale og forfærdelig brunch med kolde rundstykker købt fra Frost. Vi ventede på maden i 45 min, og fik mindre brød end de andre borde. Røræggene bliver tilberedt på samme pande som pølserne, hvilket ikke er optimalt når man er vegetar som jeg. Ik spild jeres penge her.
Var simpelthen fantastisk
Sjældent har en brunch været så fantastisk (og JO, familien har godt nok været igennem en del gennem tiden). Den levede op til formålet med kvalitet fremfor kvantitet, selvom der stadig var rigeligt.
Endelig et sted hvor de faktisk benytter æg til at lave røræg og ikke noget "på dunk", hvor der er hjemmebagte boller, lækre tun- og hønsesalater, god betjening og bare følelsen af, at de gerne vil have en på besøg og samtidig en fornemmelse af, at det var bæredygtigt og at de præcis laver det jeg har lyst til (ud fra et afkrydsningsskema) og ikke bare kommer med en dødssyg brunchplatte.
Kan KUN anbefales på det varmeste ;D.
Helt igennem velsmagende mas af rigtig…
Helt igennem velsmagende mas af rigtig høj kvalitet.
Kan klart anbefales 🙏🏻
Og på glædeligt gensyn
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.